Testimoniale 2

Testimoniale sincere si adevarate.
Pareri WOW Agency videochat.

Tineretea si naturaletea mi-au fost avantaje, atunci cand am inceput sa lucrez ca model de videochat. Pe parcurs, am dobandit si alte atuuri, care mi-au adus succesul si care m-au determinat sa-mi doresc mai mult.

Le multumesc partenerilor si prietenilor mei din Wow Agency, alaturi de care am cunoscut nu doar bucuria financiara, ci si pe cea sufleteasca. 

bia c testimonial videochat Testimoniale 2
Bianca C. - model videochat de 5 ani
karla t testimonial videchat Testimoniale 2
Karla T. - Model videochat de 2 ani

Tineretea si naturaletea mi-au fost avantaje, atunci cand am inceput sa lucrez ca model de videochat. Pe parcurs, am dobandit si alte atuuri, care mi-au adus succesul si care m-au determinat sa-mi doresc mai mult.

Le multumesc partenerilor si prietenilor mei din Wow Agency, alaturi de care am cunoscut nu doar bucuria financiara, ci si pe cea sufleteasca. 

Nu mi-am imaginat ca ma voi simti atat de implinita din punct de vedere profesional cu un job in videochat. Nu mi-a placut, nicioadata, sa merg din job in job sau din studio in studio.

Am avut si norocul de a face o alegere inteleapta, inca de la inceput. Fac parte din cea mai frumoasa si mai sincera echipa, alaturi de care sunt deja de doi ani. Wow Agency este pentru mine „familia profesionala” pe care oricine si-ar dori-o!

 
bia c testimonial Testimoniale 2
Bianca C. - model videochat de 2 ani
vio t testimonial Testimoniale 2
Vio T. - Model videochat de 1 ani

Cand am pasit prima data intr-un studio de videochat, in calitate de model, am simtit ca aceasta meserie nu este pentru mine. Am renuntat dupa cateva zile, mergand pe ideea ca merit un loc de munca mai bun. Acum, cand ma aflu in domeniu de peste un an de zile, alaturi de Wow Agency, gandesc altfel, meritul fiind, in mare parte, al agentiei.

Am intalnit, in Wow Agency, oameni care m-au tratat cu respect si care m-au facut sa constientizez ca meseria de model de videochat inseamna si altceva: inseamna grija fata de propria persoana, ambitie si perseverenta. Am mai multa incredere in mine si sunt mandra ca am depasit toate prejudecatile legate de meseria de model de videochat. 

Sunt de 1 an de zile alaturi de Wow Agency si spun, cu toata sinceritatea, ca, din punct de vedere profesional, sunt norocoasa.

Ma bucur de faptul ca fac parte dintr-o echipa de profesionisti, care isi respecta promisiunile si care sunt alaturi sufleteste de fiecare membru al echipei. 

anita t testimonial Testimoniale 2
Anita T. - model videochat de 1 ani
minodora c testimonial Testimoniale 2
Minodora C. - Model videochat de 2 ani

Nu sunt o persoana careia sa-i placa sa lase recenzii, insa, pentru Wow Agency merita sa fac acest lucru. De ce? Pentru ca echipa Wow Agency m-a sustinut si m-a ajutat sa evoluez.

Am fost alaturi de ei timp de 2 ani, ani in care, din punct de vedere profesional, am avut toata sustinerea de care aveam nevoie. 

La Wow Agency m-am simtit rasfatata si respectata! Regret ca m-am lasat influentata de familie si apropiati si ca am renuntat sa mai fac videochat.

Pe langa aspectele materiale, viata de model de videochat iti aduce si alte beneficii: sedinte foto profesionale, suport in invatarea limbii engleze, sedinte de machiaj, sfaturi pretioase de fashion, etc. Multumesc Wow Agency pentru implicare si pentru experienta profesionala de neuitat!

ana v pareri wow agency Testimoniale 2
Ana V. - am facut videochat 3 ani
kristina t pareri wow agency Testimoniale 2
Kristina T. - Model videochat de 2 ani

In Romania, sa faci videochat inseamna sa tii piept anumitor prejudecati. In general, in opinia romanilor, fetele care fac videochat sunt mai putin inteligente si au un singur atuu: frumusetea. Deloc adevarat! Ca sa fii model de videochat, ai nevoie de foarte multe atuuri: sa stii sa vorbesti fluent engleza, sa stii sa te adaptezi discutiei si subiectelor discutate, sa fii un bun psiholog, sa oferi sfaturi, sa dezbati subiecte de actualitate, sa fii sarmanta, etc.

Am inceput sa fac videochat cu Wow Agency, unde mi-a fost schimbata pe deplin conceptia: dintr-o persoana introvertita, nesigura si „vinovata” pentru ca sunt model de videochat, am devenit o persoana increzatoare in propriile forte si mandra de meseria mea. Multumesc echipei Wow Agency pentru ca, datorita lor, am devenit alt om!  

Nu sunt o persoana norocoasa din punct de vedere profesional. Intotdeuna mi s-a parut ca trebuie sa muncesc de doua ori mai mult decat altii pentru a ma bucura de realizari profesionale.

Cand am ajuns in Wow Agency, am pasit cu aceeasi neincredere in reusita mea profesionala. Eram stresata si munceam mult, cu neincredere si frustrare (asa cum eram obisnuita). Insa, echipa Wow Agency mi-a demonstrat ca pot reusi si altfel. M-am relaxat, am capatat mai multa incredere in mine, am muncit la fel de mult, insa intr-o atmosfera primitoare si relaxanta.

Multumesc Wow Agency! 

vero t testimonial Testimoniale 2
Vero T. - model videochat de 1 an
dana c testimonial Testimoniale 2
Dana C. - model videochat de 6 luni

Videochat-ul a fost, pentru mine, o sansa sa supravietuiesc din punct de vedere financiar. Cand am ales sa fac videochat, pentru a-mi intretine familia, n-aveam deloc experienta.

Am inceput o colaborare part time cu Wow Agency, urmand ca, dupa cateva luni de experienta, sa trec la programul full time.

Sunt deja cateva luni de cand am intrerupt colaborarea cu lumea videochatului, insa le raman profund recunoscatoare celor din Wow Agency pentru profesionalismul de care au dat dovada in ceea ce ma priveste. 

Wow Agency nu este doar un studio de videochat, este „acel” studio de videochat in care merita sa-ti incepi activitatea de model. Nu stiam engleza, nu aveam prea multa experienta si, cu toate acestea, am fost tratata ca un model cu experienta.

In ceea ce priveste engleza, mi s-a oferit suport, astfel incat sa-mi perfectionez cunostintele. Wow Agency este alegerea corecta pentru orice model, cu sau fara experienta.

vivi f testimonial Testimoniale 2
Vivi F. - model videochat de 1 an
ami v testimonial Testimoniale 2
Ami V. - model videochat de 6 ani

Sa fii model de videochat inseamna sa constientizezi ca vei fi privita diferit. Mi-am asumat acest risc si am ascuns, ani la rand, faptul ca, in paralel cu jobul actual, sunt si model de videochat.

Am avut norocul sa imi incep activitatea ca model de videochat la Wow Agency. Am avut parte de discretie, intelegere si flexibilitate in programul de lucru.

Multumesc echipei Wow Agency pentru suportul acordat si pentru intelegere! O echipa unita si bazata pe sinceritate!
 

Pe cei de la Wow Agency ii cunosc de 2 ani de zile, insa n-am fost niciodata motivata sa aplic pentru un job la ei. Colaboram deja cu un studio de aproape un an de zile si imi era bine acolo. Dar, cumva, m-am lasat convinsa de prietena mea care era alaturi de echipa Wow Agency de cateva luni.

Imi povestea numai lucruri dragute si, intr-un final, m-am lasat convinsa (a contribuit, bineinteles, si faptul ca as fi fost colega cu ea) sa merg la un interviu.

Totul a decurs ca intre prieteni si, cu fiecare zi petrecuta in Wow Agency, sunt absolut fascinata de echipa, de beneficii, de profesionalismul lor.

andrada s testimoniale Testimoniale 2
Andrada S. - model videochat de 3 ani
emilia t testimonial Testimoniale 2
Emilia T. - model videochat de 5 ani

Sunt una dintre putinele persoane care, din comoditate, isi pastreaza acelasi loc de munca ani la rand. Pe mine m-a motivat intotdeauna experienta umana, ci nu cea profesionala. Si, din aceasta cauza, am schimbat foarte multe studiouri de videochat, de-a lungul celor 5 ani de experienta.

Cu Wow Agency colaborez de mai bine de 2 ani si inca nu-mi doresc altceva. M-au convins ca ei sunt cea mai buna alegere pentru mine si le multumesc. 

Wow Agency este, pentru mine, aceea echipa de oameni de care aveam nevoie pentru a ma convinge ca a fi model de videochat nu este o rusine, ci o meserie care chiar conteaza. Am fost model de videochat in mai multe studiouri si, pe scurt, nu am avut parte de respect sau de vreo multumire, atunci cand a fost cazul.

Studioul Wow Agency este o alegere care, pe mine personal, ma avantajeaza si ma multumeste din punct de vedere profesional si, bineinteles, financiar. 

stefana a testimonial Testimoniale 2
Stefana A. - model videochat de 3 ani

STIM CA VREI SA FII INDEPENDENTA.
SI CA NU AI NEVOIE DE SEFI PENTRU ASTA

Suntem o echipa devotata, cu profesionisti adevarati,
si un partener WOW care va fi intotdeauna sincer cu tine.

Wow Agency
Scroll to Top