Mediul de lucru

Suntem mai mult decat o agentie.
Suntem partenerul cu care ajungi in top.

agentia cover final Mediul de lucru
Rulează videoul

Esti in mediul care te face sa te simti sigura pe tine: o cuceritoare.

Ai la dispozitie camera ta, spatioasa, cu cele mai noi tehnologii si un design rafinat, ce evoca bun gust si o atmosfera familiara. In plus, ii poti adauga elemente din propria ta personalitate, obiecte care iti plac si te reprezinta.

E spatiul tau personal si ne dorim sa te simti aici cu adevarat in largul tau.

Nu uita ca te poti baza pe noi oricand ai nevoie.

De un sfat sau un ajutor. In chestiuni ce tin de functionarea tehnologiei, de dotarile camerei, sau, poate, de o lenjerie speciala, pe care ti-o doresti. Da, vorbim deschis despre fiecare detaliu. Asta inseamna un parteneriat, nu? Suntem o comunitate si contam unii pe ceilalti.

spatii de Mediul de lucru
Ai cele mai bune condiții de lucru ca sa obții viata pe care ti-o doresti.

Esti in mediul in care, pur si simplu, iti face placere sa vii. De la zona de welcome la spatiile comune de relaxare, te regasesti de fiecare data intr-o atmosfera eleganta si prietenoasa, ce te face sa radiezi. 

contezi Mediul de lucru
Simți ca tu contezi cu adevărat.
Știm foarte bine ca o viata WOW e aceea in care esti sigura ca ai parte de ce e mai bun. Iar spațiul tău personal de lucru e creat tocmai ca sa iti dea constant încredere in tine. O camera spațioasa, cu design elegant si atmosfera de boutique hotel, in care tu sa te simți exact așa cum esti: WOW. 
 
zona de beauty Mediul de lucru
Zona de beauty.

Este dedicata in întregime strălucirii fetelor. Este o zona de răsfăț in care modelele sunt machiatecoafate si aranjate gratuit in fiecare zi de persoane profesioniste. De aici pleacă frumoase, încrezătoare si gata de treaba.  

tehnologie Mediul de lucru
Tehnologii de ultima generație.

Aparatura tehnica din camere, este de ultima generație, iar munca fiecărui model este eficientizata cu ajutorul unei echipe de profesioniști care le sta la dispoziție. 

Stim ca vrei sa fii independenta.

Si iti oferim spatiul perfect in care sa obtii asta.

Scroll to Top