Videochat de acasa

Stai acasa. Lucreaza in siguranța. Independenta ta financiara nu trebuie sa aibă de suferit.

Vrei sa lucrezi de ACASA pentru a evita riscul de a intra in contact cu virusul COVID-19?

WOW Agency ofera posibilitatea de a face videochat de acasa tuturor fetelor ambitioase care cunosc limba engleza cel putin la nivel mediu. Totul este mai simplu decat ti-ai imaginat.

Descopera ce trebuie sa ai in evidenta si ce pasi trebuie sa urmezi pentru a incepe colaborarea cu noi, de acasa.

videochat acasa Videochat de acasa

Videochat de acasă în camera ta frumos amenajată

In zilele de astazi auzim tot mai des sintagma work from home, semn ca din ce in ce mai multe companii ofera angajatilor sai avantajul de a lucra si din propriul lor confort de acasa nu doar de la sediul firmei. Videochat-ul este un JOB Online si se potriveste manusa cu acest avantaj de a lucra si de acasa.

Cel mai simplu lucru de care trebuie sa dispui este sa ai o camera a ta, decorata cochet/modern, sa fie curata si in care poti sa petreci cateva ore pe zi fara sa te deranjeze nimeni. Cu cat decorul este foarte incarcat, cu atat este mai obositor din punct de vedere vizual, iar acest lucru trebuie evitat.

Membrii cu care vei vorbi, in timpul programului de videochat de acasa, vor vedea cate putin din jurul tau si, daca atmosfera este glamour, vei fi apreciata la adevarata ta valoare.

Aparatura tehnica necesara pentru videochat de acasa

Dupa cum bine stim, pentru a putea face videochat, este necesar sa ne conectam online, prin intermediul unui calculator si a unei camere web. Aceeasi aparatura tehnica este necesara si pentru videochat de acasa.

Daca posibilitatile tale financiare nu iti permit sa iti achizitionezi propria aparatura, Wow Agency iti pune la dispozitie, pe toata perioada colaborarii, aparatura tehnica necesara. Echipa tehnica va veni la tine acasa si iti va face toate setarile necesare si iti va arata cum sa o folosesti. Tu trebuie doar sa te asiguri ca furnizorul tau de internet iti ofera cea mai buna conexiune.

Inca de la inteviu, vei fi informata, in detaliu, de tipul si importanta aparaturi necesare pentru a avea cea mai buna imagine online. Pe toata perioada colaborarii de acasa, vei beneficia si de suport tehnic 24 din 24. 
 

aparatura videochat Videochat de acasa
model online acasa Videochat de acasa

Model Online de acasa cu drepturi depline

Ce inseamna asta?
Inseamna ca si tu vei beneficia gratuit de tot ceea ce beneficiaza modelele noastre care se deplaseaza la sediul Wow, si anume:
Contract de colaborare legal;
Training online permanent pe toata perioada colaborarii (o echipa de fete bine pregatite te va ajuta cu tot ceea ce este necear pentru a deveni un model online de TOP);
Sedinta foto/video profesionala (la tine acasa sau in cadrul agentiei);
Suport tehnic online (ne vom asigura ca mebrii din Romania nu iti acceseze contul; ii vom elimina pe cei care nu respecta regulile);
Posibilitatea de a alege categoria de Adult sau Non-Adult, pentru programul tau de videochat de acasa. Si multe altele precum: procent de colaborare generos, posibilitatea de a calatori un echipa Wow Agency, participarea la  team building-urile periodice. 

Videochat de acasa prin telefon

Da, ai citit bine! Beneficiezi de videochat de acasa, prin telefon, daca alegi o colaborare cu WOW Agency. Trebuie sa ai un smartphone si o conexiune buna la internet, iar noi iti oferim posibilitatea de a lucra de pe telefon simplu, sigur si cu rezultate financiare garantate.

Noi ne vom ocupa de tot ceea ce este necesar pentru a-ti crea contul, iar tu vei beneficia de un job cu toate avantaje si suportul Wow Agency la pachet. Sa faci videochat de acasa este simplu, rapid si avantajos, daca alegi echipa potrivita!

In functie stocurile disponibile, punem la dispozitie cate un smartphone persoanelor care nu au unul conform standardelor. 

videochat de pe telefon Videochat de acasa

Completeaza formularul de mai jos, iar in cel mai scurt timp posibil vei fi contactata!
Interviul pentru videochat de acasa va avea loc la telefon, fara sa fie nevoie sa te deplasezi.
Ulterior, putem stabili si un video call pentru a ne cunoaste reciproc.

Wow Agency Studio Videochat de acasa

Formular programare interviu

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name
Click or drag files to this area to upload.You can upload up to 5 files.

Interviul presupune o discutie libera despre JOB si NU presupune asumarea unui angajament de colaborare din partea ta.

Iar tu poti sa ne comunici decizia atunci cand te simti pregatita.

Scroll to Top