Despre Noi

Suntem mai mult decât un studio.
Iar impreuna cu noi, tu ai mai mult decât un job.
Ai un partener sincer, cu care ajungi in top.

PARTENERUL TAU SINCER

Este principiul pe care ne bazam. Nu-ti propunem sa fii angajata WOW Agency, ci partenerul nostru. Este prima si cea mai frumoasa idee pe care o impartasim cu tine.
step 1 Despre Noi
step 2 Despre Noi

VIDEOCHAT FARA SECRETE

Inca de la interviu esti incurajata sa pui cat mai multe intrebari despre job-ul tau. Suntem deschisi si iti stam mereu la dispozitie cu raspunsuri complete..

ECHIPA PROFESIONISTA

Cu oameni care au o vechime de peste 19 ani in domeniu nu putem fi decât o echipa de profesioniști. Fiecare departament este bine structurat, fiecare om își cunoaște meseria si cu toții lucram ca tu sa ajungi in top!
step 3 Despre Noi
step 4 Despre Noi

CU ADEVARAT WOW

Stii ce-ar fi cu adevarat WOW? Ca tu sa faci parte din echipa noastra!

Știi cum se spune, cele mai frumoase drumuri nu apar întotdeauna pe hărți. 
Atunci când îți doreșți cu adevărat să ajungi unde nu a mai ajuns nimeni, vei găși firul interior care să te poarte acolo. 

La fel ni s-a intampat și nouă. Inspirația de a crea WOW Agency a început de o intuiție – așa cum încep toate poveștile cu eroine. Intuiția de a contura un loc care să inspire într-adevăr o viață WOW. Un spațiu în care modelele să fie în parteneriat cu noi, bucurându-se de transparență și elegantă desăvârșită.

Astfel, WOW Agency a devenit o celebrare a eroinei ambițioase de azi care, prin prezența, atitudine, conversație și forță de atracție își poate crea propria poveste de succes. 

Asta e viziunea noastră despre videochat. Un domeniu foarte dinamic, provocator, și în același timp foarte serios, în care, că în orice alt domeniu, diferența o fac doar implicarea și ambiția.

Îți vei descoperi aici o siguranță de sine și o putere de atracție pe care poate nu știai că le ai, oferindu-ți accesul prin forțe proprii la o viață privilegiată, în care nu depinzi de nimeni și de nimic.

Noi suntem WOW Agency

Suntem oameni de trainingcreație sau management și te susținem să fii WOW. Sigură pe ține, radioasă, fără rețineri, independența. O cuceritoare. 

Echipa WOW Agency este o echipa devotată, formată doar din profesioniști. Suntem o echipa unită și specializată în a fi un sprijin permanent pentru modele noastre. Suntem împărțiți în 7 departamente, iar fiecare structura are în componentă oameni sociabili, dezinvolți și foarte bine pregătiți. Merită să ne cunoști!

Ne găsești chiar în centrul Bucureștiului, într-o ambianța ce reflectă perfect implicarea noastră de a investi în elegantă și calitate. Oameni, spații și servicii de calitate, regăsite sub un singur blazon: WOW

icons8 play button circled 50 Despre Noi

Departament Management

Sunt colegii nostri care au in mana fraul Agentiei.

VEZI MAI MULT

icons8 play button circled 50 Despre Noi

Departament HR

Pe ele le vei intalni prima data. Sunt fetele cu care vei sustine interviul.

VEZI MAI MULT

SUNTEM AICI PENTRU ORICE ITI DORESTI SA AFLI.

Suntem o echipa devotata, cu profesionisti adevarati,
si un partener WOW care va fi intotdeauna sincer cu tine.

Wow Agency
Scroll to Top

Departament Management

Sunt colegii nostri care au in mana fraul Agentiei.

Ei sunt cei care se asigura ca toate lucrurile au o continuitate si merg catre directia propusa. Tot ei se asigura ca parteneriatul dintre agentia noastra si modele este unul de succes.

In acest departament poti avea toata increderea si te poti adresa ori de cate ori intampini o problema. Te vor asculta intotdeauna si te vor ajuta sa depasesti orice situatie, de orice natura.

Departament HR

E poarta de intrare in WOW Agency

Echipa de fete deschise si comunicative care te vor intampina la interviu. Nu te sfii sa le intrebi tot ce vrei sa stii despre viitorul tau parteneriat cu agentia. Pentru noi e foarte important ca totul sa iti fie limpede, pana in cele mai mici detalii.

Fetele vor fi sincere si deschise cu tine si la randul lor iti vor pune cateva intrebari, iar daca decidem impreuna sa colaboram, tot ele te vor introduce in echipa. Abia asteptam sa te cunoastem!

Departament Foto

Ochiul magic al agenției

Un departament format din fete foarte talentate. Ele sunt cele care te privesc prin lentila aparatului de fotografiat si te arata celorlalti in toata spendoarea ta, frumoasa si provocatoare. Cu ajutorul lor vei avea un portofoliu si un profil de invidiat.

Poti sa fii sigura de asta, pentru ca fotografii nostri pun accentul pe detaliu, stiu exact ce sa scoata in evidenta si pot crea perfectiune din umbre si lumini.

Departament Styling

Fetele care au talentul sa iti dezvaluie intreaga stralucire si te fac sa arati ca o adevarata vedeta.

Nu ai cum sa nu iubesti acest departament!

Hairstyling-ul & make-up-ul nu pot lipsi din domeniul videochat-ului, de aceea la WOW Agency am organizat un departament de excelenta. Look-ul abordat poate fi ales de model sau decis impreuna cu stilistul. Oricum ar fi, rezultatul e acelasi: de fiecare data cand parasesc departamentul de styling, modelele noastre sunt mereu de top – frumoase si relaxate.

Departament Training

Ele sunt fetele care iti descoperă personalitatea si te ghidează sa o pui cel mai bine in valoare, prin atitudine.

Departamentul Training este cel ce are grija ca tu sa te simti in largul tau, fara constrangeri si fara situatii tensionate. Vei face cunostinta cu colegele noastre inca din prima ta zi de lucru in Agentie, ele fiind cele ce te vor initia in tot ce trebuie sa stii in domeniul videochat-ului.

Si cu cat vei fi mai implicata si vei dori sa afli mai multe, cu atat vei fi mai avantajata, caci trainerii nostri au ani buni de experienta in spate, cu participari la numeroase seminarii tematice in diferite orase ale lumii. Asculta tot ce au sa iti spuna si vei deveni un model de top!

Departament IT

Adevarati arhitecti ai sigurantei online.

Un departament esential al agentiei, format din profesionisti de top, care asigura 24/7 buna functionare a echipamentului IT. Ei sunt prezenti ori de cate ori apar probleme tehnice si le rezolva negresit. Tot ei sunt cei care asigura confidentialitatea profilului, pentru fiecare model in parte.

Departament Menaj

Ordine: in camere, in suflet si in viata

Acesta e motto-ul acestei echipe atat de importante in agentie!

Curatenia si confortul spatiilor noastre (atat cele de lucru cat si de relaxare) se reflecta adanc in imaginea WOW Agency, de aceea doamnele care se ocupa de menaj sunt parte integranta din echipa noastra.

Le respectam si le multumim ca sunt mereu alauri de noi.

Despre Noi

Echipa WOW Agency este o echipa devotata, formata doar din profesionisti. Suntem o echipa unita si specializata in a fi un sprijin permanent pentru modele noastre. Suntem impartiti in 7 departamente, iar fiecare structura are in componenta oameni sociabili, dezinvolti si foarte bine pregatiti. Merita sa ne cunosti!

Ne gasesti chiar in centrul Bucurestiului, intr-o ambianta ce reflecta perfect implicarea noastra de a investi in eleganta si calitate. Oameni, spatii si servicii de calitate, regasite sub un singur blazon: WOW