O echipa de profesionisti, in cadrul careia te integrezi rapid; senzatia mea, inca din prima zi, a fost aceea de integrare intr-o echipa sudata, unde fiecare persoana are un rol bine stabilit.

Ca model de videochat fara experienta, am crezut ca voi trece printr-o perioada mai grea de acomodare, insa m-am inselat. Am fost integrata rapid in echipa si m-am simtit "de-a casei" inca din prima zi.

Wow Agency este un studio de videochat care iti demonstreaza, inca din primele minute petrecute acolo, ca ai facut cea mai buna alegere!

Irina S. - model videochat de 3 ani
Irina S. - model videochat de 3 ani

Am intrat in legatura cu echipa Wow Agency printr-o prietena foarte buna, care colabora deja cu ei. Desi am fost reticenta in ceea ce priveste meseria de model de videochat, am fost surprinsa sa descopar ca adevarurile pe care le stiam eu nu erau 100% reale.

Wow Agency s-a dovedit a fi acel studio de videochat de care aveam nevoie la inceput de drum.

Maria P. - model videochat de 1 an
Maria P. - model videochat de 1 an

Wow Agency si intreaga echipa merita aprecierile mele, din mai multe puncte de vedere: seriozitate, profesionalism, respect si intelegere. Am beneficiat de toate acestea pe toata durata colaborarii noastre.

Alina S. - model videochat de 6 luni
Alina S. - model videochat de 6 luni

Cand te afli la inceput de drum in lumea videochat-ului, esti sceptica, neincrezatoare si pleci la drum cu o atitudine indoielnica. Ca toate modelele de videochat incepatoare, am experimentat si eu toate aceste stari. Insa, in echipa Wow Agency te desparti de astfel de sentimente, inca din prima zi.

Ca model de videochat, esti indrumata corect si esti inconjurata, in permanenta, de profesionisti.

Bianca M. - model videochat de 2 ani
Bianca M. - model videochat de 2 ani

Iubesc echipa Wow Agency, pentru ca mi-au dovedit ca oricine poate. Nu sunt o persoana care sa aiba incredere in propriile-i forte, motiv pentru care, atunci cand am inceput sa lucrez ca model de videochat, am fost tematoare si n-am crezut ca o sa ma pot descurca asa cum trebuie.

Cei din echipa Wow Agency au fost alaturi de mine cu cele mai bune sfaturi si m-au convins ca a avea incredere in tine iti aduce cel mai mare castig. Va multumesc pentru rabdare.

Corina T. - model videochat de 9 luni
Corina T. - model videochat de 9 luni

Incep prin a marturisi ca nicio persoana din Wow Agency nu m-a rugat sa las un review pozitiv. Fac acest lucru pentru ca asa simt. Oamenii din Wow Agency sunt cu adevarat profesionisti!

Le multumesc pentru colaborare si pentru experienta minunata de care beneficiez, facand parte din echipa!

Caterina S. - model videochat de 4 ani
Caterina S. - model videochat de 4 ani

Nu intotdeauna ai norocul sa gasesti oameni frumosi, mai ales cand vine vorba de mediul profesional. Norocul, in cazul meu, a venit in momentul in care am avut curajul sa incerc meseria de model de videochat.

Am inceput aceasta experienta noua alaturi de studio-ul de videochat Wow Agency, unde am intalnit oameni frumosi, dedicati si cu multa rabdare.

Drumul meu profesional s-a schimbat complet, dar, despre Wow Agency, doar cuvinte de lauda!

Amalia C. - model videochat de 1 an
Amalia C. - model videochat de 1 an

Atunci cand intri in lumea videochat-ului esti judecata si pusa la zid. Important este sa depasesti toate aceste prejudecati, insulte, jigniri, etc. Eu am reusit sa vad dincolo de ceea ce cred cei din jurul meu despre meseria mea si m-am simtit, in echipa Wow Agency, importanta, apreciata, respectata.

Am inteles ca trebuie sa merg pe drumul meu, atat timp cat acest drum, din punctul meu de vedere, este cel corect. Multumesc echipei Wow Agency pentru sfaturi si increderea castigata!

Cosmina A. - model videochat de 11 luni
Cosmina A. - model videochat de 11 luni

Imi pare rau ca timpul pe care l-am petrecut in Wow Agency a fost unul scurt. Chiar si asa, intreaga echipa merita aprecierile mele.

Decizia de a o lua pe alt drum (altul decat videochat-ul) imi apartine in totalitate si nu are legatura cu echipa studio-ului Wow Agency. Asadar, ii felicit pentru tot ceea ce fac si le urez mult succes!

Andrada F.  - am fost 8 luni model online
Andrada F. - am fost 8 luni model online

Viata este construita din bune si rele. Cu totii stim asta! Insa, nu toti avem norocul sa fim ajutati sa depasim momentele grele. Eu am gasit cel mai mare sprijin in echipa studioului de videochat Wow Agency. Ma aflam intr-o perioada foarte grea, iar in Wow Agency am gasit oameni care m-au inteles si m-au ajutat, fara sa stea pe ganduri.

Experienta castigata alaturi de aceasta echipa de profesionisti mi-a dat incredere si m-a facut sa-mi doresc mai mult.

Datorita lor sunt astazi un model de videochat de succes, sigur pe propriile-i forte si asumat in tot ceea ce face!   

Adelina H. - model videochat de 2 ani
Adelina H. - model videochat de 2 ani

Sa fii model de videochat nu inseamna doar sa stai in fata unei camere web. Sa fii model de videochat inseamna mult mai mult. Le multumesc celor de la Wow Agency pentru ca m-au format si m-au facut sa fiu mandra de meseria mea.

Sunt, astazi, un model de videochat asumat, intelept si increzator in meseria pe care o practic. Fara o echipa frumoasa (asa cum este echipa Wow Agency) nu as fi inteles ca orice meserie trebuie tratata cu respect si ca in spatele unui model de videochat de succes se afla, intotdeauna, o echipa de profesionisti. 

Alina C. - model videochat de 5 ani
Alina C. - model videochat de 5 ani

Sunt incantata si multumita de colaborarea cu Wow Agency! Lucrez intr-o echipa tanara, motivata, corecta si responsabila.

Respectul fata de angajat este cel care primeaza, alaturi de formarile periodice si incurajarile zilnice. Ca model de videochat, sunt convinsa ca am facut cea mai buna alegere!

Cristiana P. - model videochat de 3 ani
Cristiana P. - model videochat de 3 ani

Convinsa de o prietena foarte buna sa contactez echipa Wow Agency, mi-am luat inima in dinti si am pornit spre interviul cu ei. Eram studenta si nu mi-as fi dorit ca familia sau apropiatii sa afle despre meseria mea ca model de videochat. Am mentionat acest lucru si la interviu, iar discretia a fost la ea acasa.

Le multumesc celor de la Wow Agency pentru incredere si pentru faptul ca mi-au respectat intotdeauna dorintele!

Aida B. - model videochat de 6 luni
Aida B. - model videochat de 6 luni

Cu totii stim ca videochat-ul ne ofera un nivel de independenta financiara care ne ajuta in sustinerea pasiunilor si capriciilor. Cu aceasta idee am pornit si eu la drum, spunandu-mi ca voi renunta dupa ce voi castiga suficient incat sa-mi satisfac dorintele.

Si, astazi, constientizez ca se implinesc 2 ani de cand fac parte din echipa Wow Agency. 2 ani de realizari, 2 ani de vise implinite, 2 ani intr-o echipa de profesionisti.

Multumesc pentru incredere si devotament!

Cristina M - model videochat de 2 ani
Cristina M - model videochat de 2 ani

Wow Agency - primul meu job, prima satisfactie profesionala! Si nu exagerez cu nimic, chiar daca multi ar spune ca orice fata poate fi, peste noapte, model intr-un studio de videochat. Sau ca a fi model de videochat nu inseamna neaparat o realizare profesionala (oricine poate, nu?).

Lucrurile nu stau deloc asa. Insa, pentru a-ti da seama de acest lucru, trebuie sa faci parte dintr-o echipa a unui studio de videochat serios si implicat. Eu am avut noroc sa fac parte din echipa Wow Agency si sa ma bucur de cele mai mari realizari sufletesti si financiare!

Multumesc pentru ca m-ati primit in echipa voastra!

Dariana V - model videochat de 1 an
Dariana V. - model videochat de 1 an

Vezi si Testimoniale Video

Suntem mai mult decat un studio de videochat. Suntem partenerul cu care ajungi in top.

Stim ca vrei sa fii independenta.

Si ca nu ai nevoie de sefi pentru asta.

Suntem o echipa devotata, cu profesionisti adevarati,
si un partener WOW care va fi intotdeauna sincer cu tine.