Videochat-ul – în topul celor mai bine plătite job-uri pentru femei în România

S-au dus vremurile când bărbații erau cei care aduceau cei mai mulți bani în casă și când veniturile acestora erau, de cele mai multe ori, mai mari decât ale femeilor. Astăzi, se pune din ce în ce mai mult accentul pe egalitatea între sexe din toate punctele de vedere, dar mai cu seamă din punct de vedere financiar. 

În prezent, o femeie se poate întreține singură fără probleme, dacă are un job bine remunerat. Dar în ce domeniu poate fi găsit un astfel de loc de muncă?

Studiile au arătat că, în România, videochat-ul este pe primul loc în ceea ce privește domeniile de activitate în care salariul depășește media pieței. Mulți privesc cu scepticism acest job și consideră că veniturile sunt nejustificabile pentru munca depusă. Puțini sunt însă cei care știu ce se petrece cu adevărat într-un studio de videochat și câtă muncă este în spatele acestei forme de comunicare virtuală.

Pentru că sinceritatea ne-a caracterizat întotdeauna, ne-am făcut timp pentru a spune lucrurilor pe nume și pentru a scoate la iveală adevărul despre munca depusă într-un studio de videochat. Și pentru că nu avem tendința de a generaliza, îți vom spune cum stau lucrurile la noi, la WOW Agency, și argumentele pentru care job-ul de model de videochat în București este atât de bine plătit.

Job-ul în domeniul videochat-ului – justificarea veniturilor peste medie

La bază, videochat-ul reprezintă o formă de comunicare virtuală între o femeie și un bărbat, prin intermediul unei camere web, cu posibilitatea ca, strict cu acordul modelului, conversația să atingă și o latură mai senzuală, erotică.

Iată care sunt câteva dintre motivele pentru care un model videochat poate câștiga chiar și 1000 de dolari în prima lună, venit care, ulterior, se poate dubla sau tripla:

1. Videochat-ul – modul perfect de exploatare și îmbinare a mediului virtual cu sexualitatea și comunicarea

Prin acest subtitlu am rezumat practic esența videochat-ului. Acesta reușește să satisfacă foarte multe dintre nevoile bărbaților – plăcerea de a comunica cu o femeie frumoasă și seducătoare, comoditatea de a face asta virtual, din confortul propriei locuințe, și nevoia de a se descărca sufletește unor persoane ce nu îi vor judeca.

Când cererea pentru astfel de servicii este atât de mare, în mod evident și câștigurile vor fi pe măsură. În plus, având nevoie să fie ascultați, bărbații vor petrece cât mai mult timp în fața camerei web, discutând cu o femeie atrăgătoare și simțindu-se excelent în compania ei. Iar pe măsură ce orele se scurg, veniturile modelului se măresc considerabil.

2. Mediul virtual – noua realitate pentru socializare

Comunicarea virtuală este mult mai ușoară. Șansele de a da greș sunt mult mai mici prin prisma faptului că ai mai mult timp la dispoziție să găsești răspunsul potrivit în anumite situații, emoția nu poate fi simțită de interlocutor, iar teama de eșec este mult mai redusă. Ne putem da seama cât de facil îi poate fi unui bărbat să comunice cu o femeie puternică, seducătoare și fermecătoare, prin intermediul unei camere web, și nu față în față.

Și, sincer, bărbaților le face o deosebită plăcere să stea de vorbă cu o femeie care îi stimulează mental și fizic, însă, dacă emoțiile sunt prea puternice, nu vor putea face față unei conversații reale. Ei bine, faptul că aceste două nevoi esențiale sunt reunite de videochat reprezintă un alt motiv pentru care un astfel de business nu va da faliment niciodată. În plus, modelele sunt plătite foarte bine pentru a nu părăsi domeniul.

3. Modelele petrec foarte mult timp în fața camerelor web

Discuțiile virtuale se pot întinde de la câteva minute până la câteva ore bune, atunci când conversația decurge natural și cei doi interlocutori simt o atracție reciprocă. În acest ritm, un model de videochat poate petrece și mai mult de 8 ore pe zi în fața camerei web, ceea ce înseamnă depășirea standardului zilnic de muncă. Astfel, nu este de mirare că salariile sunt mai mari decât media pieței.

În plus, pentru ca business-ul să fie prosper, iar venitul său să crească considerabil, modelul va fi nevoit să investească permanent în aspectul său fizic, asta însemnând vizite periodice la salonul de masaj, la sala de fitness, la cosmetică și la stilist. Totodată, va avea nevoie de o alimentație echilibrată, bazată pe produse cât mai naturale, și uneori chiar de operații estetice realizate în cadrul saloanelor profesionale. În cazul în care crezi că toate acestea sunt lucruri ieftine, te înșeli. De aceea, în anunțurile de angajări în videochat, oferta salarială este foarte atractivă.

Părerea noastră, ca oameni ce lucrează zilnic cu modelele de videochat, este că salariile în acest domeniu sunt pe deplin justificabile. 

Partenerele noastre sunt foarte dedicate meseriei lor, muncesc uneori peste 8 ore pe zi (de bună voie), iar acest lucru se vede în stilul lor de viață, cu adevărat WOW – își permit să plece în vacanțe exotice, să se răsfețe în cadrul unor saloane de înfrumusețare de lux, să aibă o locuință amenajată exact după bunul lor plac și, practic, să nu își refuze nicio plăcere.

Dacă ești în căutarea independenței financiare și a unei vieți lipsite de grija banilor, te așteptăm să ne cunoaștem și să lucrăm împreună.

 

Wow Agency
Scroll to Top