Top cele mai bine platite joburi din Romania

Atunci cand ne aflam la inceput de drum in viata profesionala, vrem sa luam cele mai bune decizii si sa ne indreptam spre cele mai bine platite joburi din Romania. Pentru ca stim ca satisfactia salariala vine odata cu satisfactia profesionala, in cele ce urmeaza vom puncta cele mai bine platite meserii sau joburi din Romania.

Meserii cu salarii mari in Romania

Daca ar fi sa alcatuim un top al celor mai bine platite joburi din Romania, cu siguranta am putea include si joburile din videochat. Pe de o parte pentru ca a fi model de videochat este o meserie ce trebuie respectata, iar pe de alta parte pentru ca, intr-adevar, a lucra in videochat inseamna si a incasa, lunar, venituri mari si foarte mari.

Revenind si la alte joburi foarte bine platite in Romania, iata mai jos un top 5 meserii de succes in Romania:

• Meseria de programator – vorbim aici atat de programatorii incepatori, cat si de cei cu experienta. Asadar, in Romania, meseria de programator este una banoasa si avantajoasa ca timp liber. Programul flexibil este un alt avantaj al acestui job atat de bine platit in tara noastra;
• Meseria de expert contabil – discutam aici, fara doar si poate, de expertii contabili cu zeci de ani de experienta, unde expertiza lor este nu este doar valoaroasa, ci si platita pe masura;
• Meseria de sofer, unde un sofer de TIR cu experienta depaseste incasari de 6.000 Lei lunar. Asadar, meseria de sofer de TIR in Romania [in special in orasele mari si capitala] ocupa locul 3 in topul celor mai bine platite joburi din Romania. Desigur, este si o meserie solicitanta, iar salariul unui sofer cu experienta este 100% justificat;
• Meseria de specialist in marketing – odata cu boom-ul din marketingul online, au crescut si salariile expertilor din acest domeniu. Nu doar specialistii in marketing online se inscriu in topul celor mai bine platite joburi din Romania. Marketing-ul offline este, in continuare, un domeniu in care se pune mare pret pe profesionisti. In Romania, salariul unui specialist cu experienta depaseste pragul de 7.000  LEI.
• Meseria de inginer – desi meseria de inginer este una cu vechime, aceasta s-a mentinut in randul celor mai bine platite joburi din tara. Inca din 2013, meseria de inginer a inceput sa fie o meserie foarte bine cotata si platita.

Care sunt beneficiile unui model de videochat cu experienta?

Daca subiectul acestui articol face referire la cele mai bine platite joburi in Romania, nu putem sa nu aducem in discutie si beneficiile salariale de care se poate bucura un model de videochat, incepator sau cu experienta.

De ce spunem si model de videochat incepator? Simplu! Pentru ca implicarea si dorinta de a avansa sunt decisive in construirea carierei. Daca exista, inca de la inceput, implicare si daruire, succesul financiar poate fi atins inca din prima luna. Nu de putine ori elevul si-a intrecut profesorul, atunci cand a existat dorinta si putere de invatare.

Beneficiile salariale din videochat au existat si vor exista intotdeauna, pentru ca, a fi model de videochat, inseamna sa beneficiezi de o meserie frumoasa, dar si dificila [mai ales din punct de vedere al perceptiilor cu care inca ne luptam in Romania].

Castigurile din videochat depind de la un model la altul, astfel ca nu putem spune, cu certitudine, care este media lunara a acestora. Insa, au fost situatii cand modelele de videochat au incasat sume fabuloase, de ordinul miilor de dolari, fie ca vorbim de videochat non-adult sau de videochat adult.

Daca am lasa deoparte prejudecatile [cum ca meseria de model de videochat este una demna de dispret, creata pentru femeile mai putin inteligente], activitatea din videochat ar ocupa primul loc in topul celor mai bine platite joburi din tara.

Noi, cei de la Wow Agency, suntem partener de incredere pentru toate modelele de videochat cu care colaboram si suntem convinsi ca succesul nostru merge mana-n mana cu succesul modelelor noastre. De aceea, beneficiile Wow Agency sunt atat salariale, cat si motivationale.

Wow Agency
Scroll to Top