Sunt model de videochat si sunt femeie puternica!

Contrar asteptarilor, a fi model de videochat nu inseamna doar nuditate sau sa te prezinti intr-o postura vulgara ori indecenta. Nu, lucrurile nu stau deloc asa. Din acest motiv, preferam, chiar din timpul interviului, sa explicam concret ca job-ul de model videochat consta in mult mai mult decat sa stai in fata unei camere video si sa zambesti sau sa te dezbraci. Job-ul de model videochat Inseamna psihologie inversa, inseamna sa iti doresti cu adevarat sa iti depasesti limitele, sa fii la curent cu tot ceea ce este nou la nivel social si sa inveti sa relationezi cu fiecare tipologie de membru, dincolo de orice bariera sociala, de cultura sau limbaj.

Tu, ca viitor model de videochat sau ca model cu o experienta deja acumulata, trebuie sa iti descoperi propriul ”entertainer”, lasandu-te ajutata si indrumata de catre echipa de training Wow Agency. In cateva cuvinte, job-ul de model de videochat inseamna naturalete, multa energie, depasirea tuturor provocarilor si multe satisfactii materiale, dar si personale.

Iata motivele pentru care jobul de model de videochat te face o femeie puternica:

  • Incepi sa iti acorzi mai multa atentie tie insati. In cariera de model videochat, nu frumusetea este cea mai importanta calitate a ta, insa aspectul ingrijit conteaza, ba chiar iti aduce mai multi vizitatori. Pe masura ce vei incepe sa lucrezi cu echipa de beauty WOW Agency, vei deveni mai atenta la aspectul tau, la modul in care iti potrivesti hainele si la felul in care te prezinti. O tinuta impecabila va aduce intotdeauna aprecieri pozitive, incredere in tine si reprezinta cartea ta de vizita!
  • Castigurile consistente reprezinta, cu siguranta, motivul principal pentru care alegi acest job. Ne place sa venim in ajutorul noilor modele de videochat, iar asta inseamna ca le oferim o serie de beneficii, precum sistemul de procentaj intern care este creat special pentru modelele implicate si dedicate acestei activitati. Acest lucru inseamna ca noile modele de videochat ale WOW Agency primesc un procent de 60% inca din prima perioada sau un venit garantat de 6000 Lei.
  • Un lucru pe care voi, viitoarele modele, trebuie sa il intelegeti este faptul ca am intalnit, in cadrul interviurilor noastre de angajare in videochat, multe fete care si-au dorit sa activeze in acest job, dar care nu au avut incredere 100% in propriile lor forte. Dar, cu timpul, au inteles cat de apreciate pot fi, iar incasarile la care au ajuns le-au facut sa ridice fruntea sus, sa isi asume acest domeniu de activitate si sa fie mandre de propriile lor reusite.
  •  Videochat-ul este genul de job care te poate ajuta sa te dezvolti din punct de vedere personal asa cum niciun alt job nu o poate face. Toate team building-urile organizate de noi in tara, la munte sau la mare, in Europa sau America, impreuna cu echipa WOW Agency, sunt menite sa te ajute sa iti dezvolti cat mai frumos si mai organic personalitatea si sa atingi culmile succesului.
  • Ca model de videochat, iti insusesti arta conversatiei. Arta de a vorbi si de a asculta este una dificil de stapanit pentru ca presupune educare psihologica si sociala, acordarea unei atentii sporite la detalii si iti dezvolta empatia si abilitatea de a asculta activ interlocutorul. In acest mediu, intreaga ta activitate se bazeaza pe conversatie, asadar sa deprinzi aceasta abilitate insemna sa acumulezi atuuri care te vor ajuta pe viitor si iti vor da putere in a face decizii cat mai bune pentru tine.
  • Inveti sa cunosti tipurile de caracter uman. Activitatea de model videochat este una care se bazeaza pe cunoasterea caracterelor, pe anticiparea momentelor, gesturilor si a emotiilor. Este o sarcina care se invata treptat, dar una care te va ajuta sa te dezvolti si sa iti slefuiesti personalitatea.
  • Inveti sa te organizezi. A fi model de videochat intr-o agentie profesionista presupune un job cu norma intreaga si un program flexibil (ai posibilitatea de a alege intre tura de dimineata sau cea de noapte). Sub indrumarea echipei noastre, vei invata cum sa ai un program de lucru echilibrat si sa nu iti neglijezi viata personala. Nu uita ca o persoana organizata este o persoana puternica si motivata, care isi atinge mai usor obiectivele.
Wow Agency
Scroll to Top