Site-urile de streaming partenere WOW Agency

Dacă citești acest articol în calitate de model cu experiență, cel mai probabil știi cum decurg lucrurile într-un studio de videochat și care este diferența între site-urile de streaming de tip freemium și cele de tip premium. În schimb, dacă ești în cercetare și cauți cea mai bună variantă prin care să obții independența financiară mult dorită, probabil că nu îți este foarte clar cum decurge o zi din viața unui model și nici care este diferența dintre cele două tipuri de site-uri menționate mai sus. Dar îți vom explica în cele ce urmează mai multe despre site-urile de streaming!

Nu doar că îți vom detalia exact cum decurge o zi de muncă obișnuită la WOW și ce înseamnă fiecare tip de site în parte, dar îți vom oferi și exemple concrete. De ce facem asta? 

În primul rând, din respect pentru tine. Pentru că, dacă vei dori să fii partenera noastră, trebuie să fii informată corect încă de la început. În al doilea rând, este vorba despre intimitatea și siguranța ta în momentul în care intri în discuții live, pe chat. Apoi, suntem o echipă sinceră și directă. Ne caracterizează transparența și dorința de a lucra cu modele care se simt în cadrul studioului exact ca acasă.

Ce sunt site-urile de streaming?

Știai deja sau nu, îți spunem noi acum: site-urile de streaming sunt cele pe care modelele se loghează prin intermediul contului lor, pentru a intra în discuții live cu membrii străini.

Pe aceste site-uri accesul utilizatorilor români este 100% blocat, intimitatea și siguranța modelelor fiind astfel asigurate.

În studioul WOW, o echipă tehnică de IT-iști cu experiență se ocupă de toate aceste aspecte, așa că dacă vei colabora cu noi poți fi liniștită din acest punct de vedere. Lucrăm doar cu cei mai buni oameni din domeniu, pentru siguranța și confortul tău. 

Trecând mai departe, aceste site-uri se împart în două categorii: freemium și premium.

Ce înseamnă fiecare și prin ce se deosebesc între ele? 

● Freemium este categoria de site-uri în care chat-ul este public. Dacă un model poartă o conversație cu un singur membru al site-ului, acest lucru nu înseamnă că ceilalți nu pot urmări show-ul. Fiecare dintre urmăritori este liber să ofere cât dorește și cât i se cere sub formă de tips-uri.

● Premiumeste categoria de site-uri private, în care conversațiile cu membrii sunt private. Doar cei cu care modelul alege să poarte discuții sunt nevoiți să plătească. Aceste site-uri plătesc pe minut, motiv pentru care au și pretenții mai mari în ceea ce privește ținutele modelelor, comportamentul lor și uneori chiar decorul camerelor acestora.

Site-urile de streaming partenere studioului de videochat WOW Agency

Pentru că, așa cum spuneam, vrem să crești împreună cu noi, îți oferim cele mai bune condiții de muncă, suntem sinceri cu tine și alegem cei mai buni membri pentru echipa noastră și cele mai bune site-uri de streaming. 

Facem toate acestea pentru că știm că la început munca de model videochat te poate speria sau cel puțin ideea de a nu ști totul (mai multe detalii despre videochat aici). De aceea, pentru a nu avea astfel de temeri, îți vom spune că agenția noastră colaborează cu cele mai cunoscute site-uri din lume, unul dintre motivele pentru care partenerele noastre sunt în top-ul celor mai bine plătite modele din România.

Care sunt aceste site-uri? Vorbim despre LiveJasmin, Flirt4Free, AdultWork, SkyPrivate și multe altele asemănătoare, ce fac parte din categoria premium. Dacă vrei să le afli și pe celelalte, te invităm să ne contactezi, să vii să ne cunoaștem și să discutăm mai multe față în față.

site uri streaming premium

Pe lângă câștigurile din discuțiile private, toate aceste site-uri le oferă modelelor șansa să-și rotunjească considerabil veniturile și altfel. Acestea organizează periodic concursuri și acordă membrilor site-urilor posibilitatea de a le oferi modelelor preferate surprize sub formă bănească, de a plăti pentru galeriile foto realizate special pentru ei și multe alte facilități asemănătoare.

Alegând să lucrezi la noi, la WOW Agency, ai garanția unei stabilități financiare încă de la începutul carierei tale și posibilitatea de a câștiga, într-un timp destul de scurt, venituri de peste 10.000$ pe lună.

Cum am ales aceste site-uri partenere?

Experiența de peste 19 ani în acest domeniu ne-a permis să testăm, să îmbunătățim și să fim eficienți pe tot parcursul activității. Așa am reușit să legăm cele mai strânse și de succes parteneriate din industria videochat-ului.

Toți partenerii noștri organizează periodic workshop-uri la care sunt invitate atât colaboratoarele noastre din departamentul de Training, pentru a primi suport personalizat, cât și modelele WOW Agency, pentru a le fi prezentate inovațiile aduse site-urilor, în vederea creșterii performanțelor la nivel de echipă. Toate acestea sunt realizate pentru a aduce o îmbunătățire fără egal industriei și pentru a pune job-ul de model videochat pe lista unora dintre cele mai sigure și etice meserii.

Așadar, atunci când te îndemnăm să vii în echipa noastră, îți promitem mai mult decât  promit celelalte studiouri de videochat. Te vei bucura cu siguranță de venituri peste medie, de beneficii și reduceri la cele mai bune centre de înfrumusețare și de un program foarte flexibil, dar, poate mai important decât atât, vei avea certitudinea că site-urile pe care te vei loga sunt sigure și identitatea ta este 100% protejată de utilizatorii români. Te așteptăm în echipa WOW! Aplica acum!

Scroll to Top