Relatie noua? Cum ii spui ca faci videochat?

O relație nouă nu este incompatibilă cu jobul de model online. Totul e să ai curajul de a-i spune de la bun început iubitului tău cu ce te ocupi. Cu cât amâni mai mult momentul adevărului, cu atât vei descoperi că îți este din ce în ce mai greu să îi spui, iar acest lucru va fractura, în cele din urmă, relația.

Oamenilor nu le place să fie mințiți, iar când află că li s-a asuns adevărul tind să se simtă răniți și înșelați. Și, dacă stai să te gândești, cel mai probabil și tu te-ai simți la fel dacă ai afla că iubitul tău nu era, de fapt, persoana care pretindea că este atunci când era cu tine.

Un job în videochat vine cel mai adesea cu un nou statut social. Fie că îți place, fie că nu îți place, în jurul tău vor exista mereu și oameni care vor fi foarte sceptici cu privire la noul tău job și care nu vor face un secret din faptul că sunt sceptici. Tocmai de aceea foarte multe tinere aleg să ocolească subiectul jobului pe care îl au atunci când intră într-o nouă relație.

Noi credem că un bărbat care te place cu adevărat va înțelege natura jobului tău și chiar te va încuraja să îți urmezi visul de a deveni independentă financiar. Iar dacă nu face acest lucru, atunci cel mai probabil nu e persoana potrivită pentru tine.

Iată câteva sfaturi care ți-ar putea fi utile, în caz că vrei să îi spui iubitului tău că ești model online.

chek videochat Relatie noua? Cum ii spui ca faci videochat? Subliniază faptul că e un job ca oricare altul

Secretul este să îi explici că jobul tău de model online este doar un job și atât. Trebuie să îi spui foarte clar de la bun început că e un job ca oricare alt job, adică o simplă metodă de a face bani, de a te cunoaște pe tine însăți și de a învăța lucruri noi.

Asigură-l pe iubitul tău că a avea un job care presupune să stai de vorbă zilnic cu membrii online nu va schimba cu nimic relația voastră și că nu ești genul de persoană ale cărei sentimente sunt influențate de natura jobului pe care îl are.

chek videochat Relatie noua? Cum ii spui ca faci videochat? Vorbește-i despre motivele care te-ai făcut să alegi acest job

Următorul pas este să ii vorbești deschis despre motivele care te-au făcut să alegi acest job: poate îți doreai să devii independentă financiar? Sau poate visai să îți permiți genți de designeri renumiți, un apartament cumpărat cu bani cash sau vacanțe în locuri exotice? Oricare ar fi motivele, alege să i le spui.

Vorbește-i despre visurile tale și despre cum acest job îți permite să îți schimbi viața în bine. Nu uita să amintești și ce ai câștigat profesând în acest domeniu: mai multă încredere în tine, mai mulți prieteni, posibilitatea de a privi viața cu alți ochi. Oricare ar fi câștigurile, alege să i le comunici.

Sinceritatea și încrederea sunt pilonii pe care se construiește o relație adevărată și tocmai de aceea este foarte important să îi spui toate aceste lucruri.

chek videochat Relatie noua? Cum ii spui ca faci videochat? Scoate în evidență avantajele și negociați limitele

De asemenea, nu uita să scoți în evidență și avantajele jobului tău. Vorbește-i iubitului tău inclusiv despre partea financiară, despre câștigurile pe care le ai și despre cum acestea v-ar putea ajuta să vă cumpărați mai repede o casă, de exemplu.

Una dintre greșelile care se fac de obicei în acest tip de discuții ține de incapacitatea celor implicați de a stabili niște limite clare. Nu trebuie să faci aceeași greșeală. Spune-i partenerului tău că jobul tău nu presupune o implicare emoțională profundă și stabilește împreună cu el care sunt limitele peste care nu vei trece în activitatea ta.

De exemplu, dacă iubitul tău nu își dorește să faci apel la nuditate sau la jocuri erotice, puteți negocia pe marginea acestui subiect până ajungi la o variantă mulțumitoare pentru amândoi. Acest tip de negociere vă va ajuta să evitați eventualele situații tensionate din cuplu care ar putea apărea pe fondul geloziei.

chek videochat Relatie noua? Cum ii spui ca faci videochat? Asigură-l că poate avea încredere în tine

Un alt pas foarte important este să îl întrebi ce crede, ce gândește și cum se simte, acum că știe care este jobul tău. Încearcă să înțelegi eventualele reticențe și să i le demotezi rând pe rând, cu argumente.

Spune-i că nu trebuie să cadă în plasa prejudecăților și asigură-l că poate avea încredere în tine.

În orice relație, partenerii trebuie să încerce să se înțeleagă și să se accepte așa cum sunt, iar acest lucru e valabil și atunci când vine vorba de visurile pe care aceștia le au. Dacă tu visezi să devii un model de succes, iubitul tău ar trebui să te susțină să îți îndeplinești acest vis și nu să încerce să te facă să renunți la el.

O persoană care nu te acceptă și care nu îți înțelege visurile nu îți merită dragostea. La fel stau lucrurile în cazul unei persoane care nu are încredere în tine, nu îți respectă deciziile profesionale și nu se dă în lături de la a încerca să te facă să renunți la ceea ce îți dorești.

Așadar, dacă iubitul tău alege să nu îți accepte alegerea, trebuie să fii fermă pe poziții și să continui să mergi mai departe. Omul potrivit te așteaptă, cu siguranță, în altă parte.

Iar dacă îți dorești o schimbare profesională, nu uita că WOW Agency este mereu în căutare de modele online alături de care să își consolideze reputația de cel mai bun angajator din București. Te așteptăm la o cafea!

Scroll to Top