Job-ul de vis – echilibru între viața profesională și cea personală

Ne-am obișnuit cu ideea conform căreia job-ul perfect nu există, căci, încă de când eram mici, ni s-a spus că pentru acesta vom fi nevoiți să sacrificăm ceva – fie timpul liber, fie veniturile însemnate. Se pare, totuși, că anumite persoane, mai exact unele femei, au reușit să găsească echilibrul între viața personală și cea profesională și să obțină atât un salariu care să le permită un trai mai mult decât decent, cât și timp liber.

Pare un vis imposibil, o utopie, nu-i așa? Fără a generaliza, trebuie să menționăm că nu toate femeile pot obține aceste lucruri, ci doar cele care au suficient de mult curaj încât să treacă peste prejudecățile legate de domeniul videochat-ului și care nu lasă opiniile celor din jur să le împiedice să fie fericite, indiferent de cum ar face acest lucru.

În ciuda aparențelor, a fi model videochat nu este chiar atât de simplu, însă trebuie să recunoaștem că satisfacțiile sunt pe măsură.

Cum reușește un model care lucrează în acest domeniu să câștige un salariu foarte bun și în același timp să îi rămână timp să se bucure de viață? La această întrebare vom răspunde în cele ce urmează.

Job-ul de model videochat – salariu impresionant și viață personală împlinită

Pentru a răspunde întrebării pe care am pus-o în rândurile de mai sus, trebuie să înțelegem ce presupune munca unui model de videochat și care este programul pe care îl are.

Videochat-ul este, așa cum reiese și din denumire, o modalitate de comunicare virtuală între o femeie și un bărbat, ambii aflați în părți opuse ale lumii, prin intermediul unei camere web. Bun, nimic complicat până aici!

Ritmul solicitant de muncă al unui model apare în momentul în care senzualitatea ei și modul în care știe să poarte o conversație interesantă îl determină pe interlocutorul său să îi solicite prezența virtuală pentru cât mai mult timp. Pentru model, acest timp reprezintă o anumită sumă de bani. Altfel spus, cu cât petrece mai mult în fața camerei web, cu atât venitul său crește. Așadar, modelul decide cât timp dorește să mențină conversația și, ca atare, cu cât își sporește venitul.

Desigur, un alt aspect ce influențează valoarea venitului este categoria în care modelul alege să își desfășoare activitatea – Adult sau Non-Adult. Solicitările sunt mai mari în categoria Adult și, drept urmare, venitul este mai mare. Însă, și de această dată, alegerea îi aparține în totalitate modelului.

Cât despre program, de obicei, acesta este flexibil. Nu putem vorbi în numele altora, însă, în ceea ce ne privește, ne place să acordăm partenerelor noastre libertatea de a se bucura de plăcerile vieții. De exemplu, dacă într-o zi un model vrea să petreacă 10 ore în fața camerei web sau chiar mai mult, pentru a-și suplimenta venitul, în următoarea zi poate la fel de bine să aleagă să aibă grijă de ea și să muncească mai puțin. Pot exista și cazuri când un model preferă să lucreze suplimentar, mai multe zile la rând, iar în următoarea perioadă să slăbească ritmul.

Există totuși câteva reguli care trebuie respectate, însă acestea sunt stipulate în contract și diferă de la o agenție la alta. De obicei, studiourile de videochat din București sunt destul de permisive în ceea ce privește programul, însă, din nou, nu ne permitem să vorbim în numele tuturor.

De ce alte avantaje te mai poți bucura ca model videochat?

Putem spune că toate avantajele vieții de model videochat pot fi puse sub semnul echilibrului perfect între viața personală și cea profesională. Însă, dacă despicăm firul în patru, vom ajunge la o listă mai lungă de avantaje. Dintre acestea amintim:
●    posibilitatea de a beneficia de operații estetice efectuate în cadrul unor clinici profesionale;
●    șansa de a pleca în vacanțe de lux, în locuri la care ai visat dintotdeauna;
●    avantajul de a merge, ori de câte ori simți nevoia, la centrele de înfrumusețare;
●    avantajul de a-ți permite să locuiești într-un apartament amenajat exact așa cum îți dorești, în zona ta preferată etc.

Ideea de bază este că, atunci când venitul îți permite, nu ai foarte multe limitări, și atunci poți duce exact viața pe care ți-o dorești. Fără a încerca să convingem pe cineva cu orice preț, credem că am reușit să redăm foarte bine argumentele pentru care job-ul de model videochat este job-ul perfect.

Așadar, dacă îți dorești și tu un astfel de loc de muncă, aplică pentru anunțurile de angajare în videochat de la WOW Agency și vino să ne cunoaștem și să îți spunem mai multe despre avantajele pe care ți le oferă agenția noastră!

Scroll to Top