In ce consta interviul pentru un model de videochat?

La fel ca in cazul oricarei discutii care se poate finaliza cu o angajare, interviul pentru un job este un moment foarte important, care trebuie tratat cu multa seriozitate si, mai presus de toate, cu multa sinceritate. Este recomandat ca in cadrul acestuia sa se discute lucruri care sa stabileasca clar daca candidatul este sau nu compatibil pentru pozitia oferita, pentru ca mai apoi sa nu existe neconcordante intre ceea ce s-a declarat la interviu si ceea ce se presteaza mai apoi la locul de munca.

In momentul in care te-ai programat la un interviu pentru jobul de model de videochat, e bine sa stii de dinainte ca acesta se va desfasura la fel de serios precum orice alt interviu la care ai participat sau la care vei participa vreodata. Mai ales in cazul in care ai de a face cu un studio de videochat profesionist, care pune pret pe calitate si pe profesionalism. La WOW Agency vei vedea ca luam totul foarte in serios si muncim cu mult devotament si pasiune, intrucat credem in ceea ce facem si vrem sa dam mai departe lucrurile pe care le stim celor care doresc sa lucreze in industrie.

In cadrul interviului este indicat sa iti pui in valoare toate calitatile si sa ne arati de ce ai putea fi potrivita pentru acest job. In sensul asta, va trebui sa arati nu numai ca esti frumoasa si atragatoare (intrucat noi credem ca frumusetea este o chestiune subiectiva – the beauty is in the eye of the beholder), ci ca si ai o atitudine debordanta si ca ai aptitudini conversationale excelente. Cea din urma conteaza foarte mult in acest job, deoarece frumusetea fizica este un aspect care nu conteaza foarte mult timp intr-o sedinta de videochat: ceea ce este absolut necesar in acest job, este sa stii cum sa mentii atentia membrilor cat mai mult timp posibil, iar asta nu vei reusi sa faci numai bazandu-te pe calitatile fizice. Inteligenta, cultura generala, dar si spontaneitatea si puterea de a crea subiecte de conversatie din orice reprezinta un mare plus. In plus de asta, fetele doritoare sa lucreze in acest domeniu, trebuie sa detina un simt aparte corporal si o intuitie care sa le ajute sa foloseasca semnalele corpului in avantajul lor. Si aici ne referim la body language si la ce se ascunde in spatele fiecarui gest pe care il emitem.

In alta ordine de idei, ti se va testa nivelul de limba engleza, cat si felul in care te descurci cu acesta la nivel conversational. Nu te speria, poate ca nu te pricepi la asta ca un vorbitor excelent, dar cata vreme esti dornica sa inveti, ti se pot pune la dispozitie cursuri de perfectionare.

Asadar, trebuie sa arati ca esti gata sa inveti orice va fi nevoie pentru a performa in industrie, iar asta se face cu multa deschidere si disponibilitate catre a invata lucruri noi. In acest sens, WOW Agency iti ofera traininguri de exceptie, care te vor pregati 100% pentru ceea ce urmeaza sa faci in fata camerei.

Dupa ce ai ascultat tot ceea ce ti s-a spus legat de jobul pe care il vei presta si ti s-au prezentat atat studioul de videochat cat si toate celelalte beneficii, nu ezita sa pui toate intrebarile care iti vin in minte, pentru a-ti forma o idee cat mai clara despre notiunea de model de videochat.  Prin urmare, lamureste aspecte ce tin de programul de lucru, modul de plata, taxele catre stat, precum si lucruri ce tin de activitatile tale in cadrul studioului. Noi mizam intotdeauna pe transparenta si pe sinceritate, intrucat numai acestea (alaturi de seriozitate, implicare si profesionalism), duc catre raporturi de munca echitabile si fructuoase.

La WOW Agency ai sansa sa lucrezi intr-un mediu super prietenos si atent la nevoile angajatilor. E locul in care te vei simti apreciata si rasplatita pentru munca ta, precum si locul in care vei invata o multime de lucruri ce iti vor fi de folos si in  viata de zi cu zi!

Vino sa ne cunoastem si sa vedem daca suntem compatibili pentru a lucra impreuna spre indeplinirea viselor tale!

 

Wow Agency
Scroll to Top