Hai sa afli povestea noastra

Cand suntem intrebati despre noi si cum a inceput WOW Agency, primul lucru care ne vine in minte e ca ne-am dorit sa cream un loc care sa transpuna cu adevarat in realitate viziunea noastra despre videochat. La momentul cand s-au hotarat sa puna bazele  studioului de videochat WOW Agency, fondatorii nostri aveau deja 19 ani de experienta in domeniu si, da, lucrul acesta si-a pus din plin amprenta in modul cum au conturat acest loc. Simti asta din primul moment in care ajungi la noi.   

Uneori, cand stam la povesti in zona de relaxare din agentie, modelele noastre isi amintesc de momentul cand au vazut pentru prima oara spatiul si de impactul pe care l-a avut atmosfera de aici asupra lor.  Diana, care ni s-a alaturat de cateva luni, are momentul foarte proaspat în minte: „Stii sentimentul ala pe care il ai cand iti dai seama ca ai ajuns intr-un loc WOW, in care chiar te regasesti? Asta am simtit eu in prima zi, la interviu. Nu stiu exact ce a fost. Cred ca lumina, faptul ca totul e luminos, limpede, foarte modern. M-a facut sa simt ca respir si ca de aici pot sa imi implinesc orice vis.”

Ambianta noastra te inspira sa te simti sigura pe tine si sa ai o viata WOW. Si nu doar sa iti doresti asta, dar sa beneficiezi de tot ce ai nevoie ca sa o si obtii. Cum? Prin felul in care te sustinem si iti aratam drumul catre a fi un model de top.

Probabil cel mai important lucru pe care trebuie sa il stii despre noi e ca suntem mai mult decat un studio de videochat din Bucuresti. Suntem o agentie, o organizatie completa, cu departamente specializate, in care am adus alaturi de noi cei mai talentati oameni in meseriile lor, de la HR la make-up, photo si, bineinteles, training.

    Facem din training nucleul intregii noastre echipe si stii de ce? Pentru ca de la asta porneste, de fapt, totul:„Daca nu ar fi fost trainingul nu ca nu as fi stiut, dar nici macar nu as fi banuit cata forta e in mine si ca orice mi-am dorit, sta in puterea mea sa reusesc”. Sunt cuvintele Alexandrei, model de top la WOW Agency, a carei ambitie ne inspira pe toti.

    Ei, dar am vorbit destul despre noi. Daca esti aici si citesti asta inseamna ca iti doresti la randul tau sa ai o viata WOW. Asa ca, te invitam sa te convingi cu ochii tai cine suntem si cum te putem sustine sa iti obtii independenta financiara.

    Aplica acum si vino sa ne cunosti. 

Wow Agency
Scroll to Top