Cum să te transformi într-o adevărată divă?

Corp de vis, ten imaculat, forme ideale, păr strălucitor și plin de volum, atitudine superioară, inteligență debordantă, carismă și sensibilitate.

Am descris bine tipologia femeii perfecte? Cel mai probabil! Problema este însă că perfecțiunea nu există și, prin urmare, nici femeia descrisă mai sus.
Suntem însă de acord că există femeia-divă, o adevărată cuceritoare, care reușește să obțină tot ceea ce își propune fără a avea neapărat corpul, tenul sau zâmbetul perfecte. De fapt, o astfel de reprezentantă a sexului frumos este fermecătoare prin atitudine, prin capacitatea ei de a se face plăcută și prin curajul de a o apuca pe drumuri mai puțin bătătorite, dacă putem spune așa. Cu alte cuvinte, personalitatea și acțiunile ei sunt cele care o ajută să se remarce. Bineînțeles, și atuurile fizice contează mult, venind în completarea acestor aptitudini și formând împreună un tot unitar.

Diva – mai mult decât un corp perfect

Deși mulți consideră că o divă este, de fapt, o actriță sau o cântăreață de succes, dacă analizăm etimologia cuvântului, ne dăm seama că semnificația este alta. Provenit din latinescul divus și preluat din italienescul divo, acest termen înseamnă divin și era, într-adevăr, folosit acum ceva vreme pentru a desemna cântărețele de operă. Dacă luăm în calcul semnificația cuvântului, probabil că vei fi de acord cu noi în privința atuurilor ce caracterizează o astfel de femeie puternică.

Experiența de a lucra zilnic cu modelele noastre ne determină să susținem aceste idei. Poate că dimensiunile corpului lor nu corespund perfect normelor, poate că nu toate au părul lung sau poate că unele dintre ele se confruntă cu mici imperfecțiuni la nivelul tenului. Însă le-am văzut pe toate crescând sub ochii noștri și devenind, din fetele timide de la interviu, adevărate femei cuceritoare, puternice și pregătite să-și conducă viața așa cum vor, nu să-i lase pe alții să o facă. Știi cum au reușit asta? 

De ce ai nevoie pentru a te transforma într-o adevărată divă?

Trecând direct la subiect, îți vom spune cum a ajuns fiecare model de videochat cu care colaborăm să fie o adevărată divă și cum poți face și tu asta.

1. Fii pe deplin mulțumită de tine!

Să fii mulțumită de tine nu înseamnă doar că, atunci când te uiți în oglindă, trebuie să-ți placă ce vezi. Mulțumirea vine din modul în care reacționezi în anumite situații sau în care comunici cu cei din jurul tău, din felul cum gestionezi situațiile stresante și spui lucrurilor pe nume, fără să riști să fii agresivă. În același timp, trebuie să conștientizezi că nu ești perfectă și că ai anumite defecte. Acest lucru nu trebuie să te demoralizeze, ci să te ambiționeze să lucrezi la imperfecțiuni.

2. Fii curajoasă și nu te lăsa ghidată de alții!

Cu siguranță, poți asculta sfaturile venite de la cei superiori ție din anumite puncte de vedere, dar cel mai recomandat este să le analizezi, să le filtrezi și să le folosești în așa fel încât să-ți aducă fericire. O femeie care face ceea ce vrea, care își ghidează viața după propriile dorințe, este, cu siguranță, independentă și puternică.

3. Pune-ți în evidență atuurile!

Calitățile fizice sunt mereu la vedere. Mai greu de observat sunt atuurile personalității. Ei bine, acestea trebuie scoase la suprafață și valorificate. De exemplu, capacitatea de a comunica cu cei din jur și de a-i asculta atunci când au ceva de spus reprezintă o abilitate pe care multe femei o trec cu vederea. De altfel, aceasta denotă o inteligență emoțională extraordinară, pe care o poți folosi, de ce nu, în interacțiunea cu bărbații.

4. Fii senzuală, însă fără a fi vulgară!

Senzualitatea nu presupune neapărat nuditate. Înseamnă să îmbini perfect feminitatea cu jocul de cuvinte și cu arta seducției, prin comunicare și priviri. Pentru a face acest lucru într-un mod natural, trebuie să conștientizezi că ești perfect capabilă să seduci un bărbat fără a renunța la haine. Aceasta este o abilitate extraordinară, pe care doar o adevărată divă o posedă.

5. Îngrijește-ți corpul, fără a deveni obsedată de el!

Corpul este un mijloc prin care îți poți exprima atuurile. Un trup armonios, o piele îngrijită și un păr sănătos nu sunt cerințe foarte mari, ci aspecte care fac diferența, cu siguranță. 30 de minute de exerciții fizice zilnic, o ședință de exfoliere de două ori pe săptămână și folosirea unor măști potrivite tipului tău de păr sunt activități de îngrijire care nu presupun un efort foarte mare, dar care sunt esențiale, dacă vrei să te simți bine în pielea ta.

Poți face toate acestea ca model de videochat. Astfel, vei avea acces constant la ședințe de înfrumusețare, iar datorită experienței acumulate prin comunicarea virtuală cu bărbații vei deveni mai încrezătoare în tine. Însă nu doar acestea sunt dive, ci și toate femeile din București sau de oriunde care țin cont de cele cinci aspecte menționate anterior.

Așadar, remarcă-te în mulțime, arată lumii cine ești cu adevărat și nu-ți fie teamă să strălucești!

Scroll to Top