Cum reusesti sa-ti imparti timpul intre job si viata personala?

Desi pare unul dintre cele mai dificile lucruri, a te imparti intre job si viata personala poate fi o adevarata provocare. Practic, acest echilibru consta in managementul eficient al taskurilor ce tin de locul de munca, indatoririle casnice si timpul liber – care fac parte din cursul normal al vietii. Timpul liber este unul complex, in care vrei sa raspunzi mai multor nevoi: atat celei de a petrece timp cu cei dragi, cat si celei de a acorda atentie lucrurilor pe care le faci pentru dezvoltarea ta personala.

De cele mai multe ori, jobul nostru presupune conectarea la tehnologie pentru a putea rezolva sarcinile aferente acestuia. Cu toate acestea, deseori programul propriu zis nu este de ajuns in acest sens, pentru ca nu setam din start barierele necesare. Poate ca ne este greu sa spunem “nu” sefului si ne lasam incarcate din ce in ce mai mult, ajungand in cele din urma sa suferim de un burnout serios, care ne duce la epuizare fizica, dar si intelectuala.

Stim ca asta este povestea multora dintre noi: munca multa pe bani putini. Daca nu vrei sa treci prin toate acestea si vrei sa te bucuri de lucruri care sa te faca sa devii cea mai buna versiune a ta, alege sa lucrezi in videochat fie numai pentru urmatoarele motive:

1. Independenta financiara – Cel mai important aspect dintre toate, independenta financiara iti va da ocazia sa iti duci la bun sfarsit toate planurile ce presupun un stil de viata personalizat in functie de nevoile tale. Daca vei avea parte de castigurile la care ai visat, vei putea sa iti achizitionezi, de exemplu, o casa dotata cu toate functionalitatile menite sa iti usureze viata si sa te ajute sa mentii acel echilibru intre job si timp liber spre care tinzi. Pe langa asta, nimic nu te opreste sa iti iei o masina, sa pleci intr-o calatorie mult dorita sau pur si simplu sa te relaxezi intr-o zi in care, in mod obisnuit ai fi fost la birou.

2. Esti propriul tau sef – Nu vei fi conditionata de nimeni sa atingi un anumit target si nu vei fi fortata sa lucrezi mai mult decat iti doresti. Dimpotriva, echipa WOW Agency te va ajuta sa descoperi cum poti sa te organizezi cel mai bine si sa te ghidezi dupa un program care ti se potriveste cel mai mult. In functie de acestea, iti vei stabili singura obiectivele pentru care vrei sa muncesti, stiind ca lucrezi pentru tine si pentru visele tale, si nu pentru un salariu fix pentru care trebuie sa induri uneori experiente mai putin bune.

3. Castiguri uriase, chiar din prima luna. Stiind ca pleci de la un salariu care poate creste doar o data la cativa ani, in videochat niciodata nu vei avea acelasi castig, acesta fiind deseori in crestere, comparat de la o luna la alta. Vei porni din start cu un salariu cu mult mai mare decat unul obtinut la un job obisnuit si vei reusi sa castigi in scurt timp sume foarte frumoase de bani. Bineinteles, asta daca iti vei respecta obiectivele si vei lucra cu multa determinare si perseverenta. Pe masura ce vei invata sa fii asumata, implicata si  concentrata pe ceea ce iti doresti, la WOW Agency vei atinge culmile succesului.

4. Loc de munca in care rasfatul este esential. Pentru ca atunci cand ne simtim bine in propria piele, cand suntem frumoase si aranjate simtim ca putem reusi orice, punem mare accent pe tinuta ta fizica si pe felul in care te vei prezenta in fata camerei.  Ritualurile de infrumusetare, sedintele de spa sau de masaj sunt cele mai bune sesiuni de relaxare, ocazii cu care vei creste nivelul stimei de sine iti vei da un refresh care te va mentine focusata pe obiectivele propuse.

5. Program flexibil, delimitat clar, stabilit chiar de tine. Spre deosebire de orice alt job, aici nu vei ramane sa lucrezi peste program, daca nu iti doresti asta. Nefiind un job unde ai parte de taskuri de care sa depinda desfasurarea altora, nu ti se vor impune activitati pe care sa nu le poti duce la bun sfarsit. Avand in permanenta o echipa suport care sa iti vina in ajutor ori de cate ori ai nevoie, tu nu ai decat sa iti concentrezi atentia pe a te face placuta, a mentine deschise conversatii interesante, interactive si a fi mereu creativa, plina de voie buna si imaginatie. E important sa ramai intotdeauna deschisa la provocari, dar sa nu iti depasesti limitele daca te simti inconfortabil. Foarte important in studioul nostru este faptul ca poti oricand opri o sesiune de videochat. Practic, nu te obliga nimeni sa faci ceva ce nu ai vrea sa faci. Tu singura decizi panta spre care se deruleaza sedintele tale de videochat.

6. Timp liber pe care ti-l poti dedica implinirii celor mai indraznete vise. Avand atat suportul financiar, cat si timpul de care ai nevoie pentru a-ti satisface cele mai nebunesti vise, vei simti ca traiesti si ca viata este un prilej minunat de fericire, la orice pas. Asadar, echilibrul intre viata profesionala si cea personala va fi foarte usor de indeplinit, balanta inclinandu-se deseori in favoarea dezvoltarii tale personale. De ce? Vei deveni o persoana mai buna, mai empatica, mai pregatita pentru provocari, mai avida de cunoastere si o fina cunoscatoare a psihologiei umane. Dezvoltandu-ti calitati de bun comunicator, imbunatatind arta conversatiei in limba engleza, vei stii ca avantajele jobului in videochat iti sunt mereu la indemana.

Fa-ti viata mai usoara, raspunde cu “da” oricarei fantezii pe care o ai si bucura-te de placerile vietii, fara rezerve. Vino sa iti aratam cum poti sa ai lucrurile la care ai visat si cum poti sa iti imparti eficient timpul intre viata personala si profesionala. La WOW Agency lucram impreuna pentru bunastarea ta si suntem dedicati telurilor tale. Descopera alaturi de noi jobul la care merita sa te implici 100%.

Wow Agency
Scroll to Top