Cum devii model de videochat, in trei pasi foarte simpli?

Da, pasii sunt simpli, dar e important ca fiecare dintre ei sa fie facut in mod responsabil si in deplina cunostinta de cauza. Tocmai de aceea noi spunem mereu cat de important e sa vezi totul cu ochii tai. Sa vezi spatiul in care vei lucra, sa cunosti echipa, sa intelegi mediul si sa observi detaliile ce nu pot aparea pe site sau la telefon. Primul pas e sa aplici, fara nicio obligatie din partea ta.

Dupa ce aplici, vei fi contactata in cel mai scurt timp de una din colegele noastre. Veti programa impreuna o intalnire in care sa poti sa afli tot ce ai nevoie despre noi. Acesta e al doilea pas si cel mai important: interviul.

Mai departe, ramane ca tu sa ne comunici decizia ta, care nu trebuie sa fie nici luata in graba si nici impulsiva. Vrem sa fii sigura de ceea ce vrei sa faci, iar cand te hotarasti, sa o faci cu toată inima.

Dupa luarea deciziei, mai urmeaza o singura etapa: sa participi la o sesiune foto profesionala. Vei avea astfel un portofoliu de imagini care iti vor deschide drumul catre obtinerea performantelor pe care ti le doresti.

Hai sa luam fiecare pas pe rand, ca sa intelegi mai bine cum devii model.

1. Aplici (fara nicio obligatie din partea ta)
Cum faci asta?
Cum iti este mai confortabil:
– ne suni pe numerele de telefon din sectiunea Contact
– completezi formularul din sectiunea Aplica
– ne scrii pe chat-ul din dreapta paginii pentru programarea unui interviu
Orice varianta alegi, trebuie sa ne lasi numarul tau de telefon, pentru a te putea contacta.

2. Vii la interviu (la fel, fara nicio obligatie)
E momentul cel mai important al drumului catre a fi model de videochat.

Vei avea o discutie informala cu una din colegele noastre de la Resurse Umane care iti va raspunde la absolut orice intrebare. Pentru noi e esential ca in aceasta discutie sa poti lamuri tot ceea ce vrei sa stii despre videochat. Da, poti veni si cu intrebari notate de acasa, vrem ca fiecare detaliu sa iti fie foarte limpede.

Dupa incheierea interviului, vei face un tur al studio-ului in care vei vedea atat spatiile de lucru cat si pe cele de relaxare.
Mai departe, ramane sa ne comunici decizia ta, nu neaparat pe loc, ci numai atunci cand simti ca esti pregatita.

3. Participi la sesiunea foto
Daca te-ai decis sa devii model WOW Agency, ramane sa treci prin etapa finala a alaturarii in echipa noastra: participarea la o sedinta foto profesionala. Momentul asta e despre tine si despre atitudinea ta, asa ca bucura-te din plin de el.
Nu vei fi singura, colegele noastre te vor ajuta cu sfaturi despre ce ti se potriveste si cum sa iti pui cel mai bine in valoare atat personalitatea cat si atu-urile fizice. Tu trebuie doar sa fii in largul tau si sa iti doresti sa descoperi cea mai fotogenica versiune a ta!

Scroll to Top