Cele mai des auzite mituri despre videochat

Dorinta de a judeca alegerile altora face parte, deja, din cotidian. Mereu se vor gasi persoane care sa arate cu degetul catre alegerile altora, inainte de a-si analiza propriile alegeri. Sau persoane care stiu ce-i mai bine pentru tine, cum sa muncesti, cum sa te comporti in societate, cum sa-ti organizezi viata, cum sa-ti faci o cariera, etc.

Daca ti-ai ales cariera de model de videochat, cu siguranta ai trait aceste lucruri pe propria piele. In cele ce urmeaza venim in sprijinul tuturor modelelor de videochat, demontand mituri care au condus la a cataloga, pe nedrept, fetele care au ales sa-si castige existenta facand videochat.

Top 3 mituri despre videochat

In general, cei care pun etichete o fac din ignoranta. Cei care spun despre activitatea de videochat ca ar fi una ilegala, o fac din cauza faptului ca nu cunosc deloc domeniul. Discutand doar despre activitatea 100% legala, demontam cele mai cunoscute 3 mituri despre videochat:

1. Videochat-ul este prostitutie
Acesta este unul dintre cele mai auzite mituri despre videochat, insa si cel care ascunde cele mai multe neadevaruri. Spre deosebire de prostitutie, unde exista o interactiune fizica reala intre doua persoane, in activitatea de videochat interactiunea este virtuala, la distanta. Mai mult decat atat, modelele de videochat au posibilitatea sa elimine membrii nepoliticosi sau pe cei care nu respecta regulile si pot opta pentru videochat-ul non-adult, unde banii se castiga din conversatii, ci nu din dezbracat. In videochat, interactiunea fizica este exclusa. Exclus este, asadar, si mitul numarul 1 din top 3 cele mai auzite mituri despre videochat.

2. Videochat-ul este o meserie pentru fetele mai putin inteligente
Din nou, un mit pe care trebuie sa-l demontam. Fetele care aleg sa faca videochat sunt, inainte de toate, inteligente. O sa argumentam de ce: activitatea de videochat a fost creata pentru barbatii care se simt singuri si care se afla in cautarea unei persoane care sa-i asculte si sa-i inteleaga. In acest sens, fetele care fac videochat trebuie sa poarte conversatii interesante, sa ofere sfaturi, sa fie intelegatoare si sa se adapteze nivelului de inteligenta al fiecarui membru cu care discuta. Toate acestea se petrec in limba engleza (in cele mai multe cazuri), dar si in alte limbi straine.

3. Videochat-ul este o meserie usoara si la indemana oricui
Nimic mai adevarat! Din categoria mituri despre videochat, acesta este, fara doar si poate, cel care trebuie discutat in detaliu. In meseria de videochat, modelele de succes trebuie sa fie implicate si prezente 100%. Ambitia, perseverenta, rabdarea, vointa sunt doar cateva din calitatile necesare. Pe langa aceste calitati, modelele de videochat trebuie sa aiba disponibilitate si rezistenta la stres. Orele petrecute online sunt multe si obositoare. Discutiile sunt lungi si implicarea lor trebuie sa fie 100%. Rezultatele se obtin prin perseverenta, iar perseverenta vine o data cu munca. De aceea, pentru a ajunge in top, sunt necesare ore multe de munca si nesomn.

In meseria de videochat, mai mult decat in orice alta meserie legala, exista mituri si prejudecati, stres si riscuri. Noi, cei de la Wow Agency, suntem convinsi ca reusita noastra depinde de echilibrul fizic si emotional al modelelor cu care colaboram. De aceea, pe langa programul flexibil, le suntem alaturi cu pachete de angajare personalizate, in functie de nevoi si dorinte.

Wow Agency
Scroll to Top