Ce subiecte trebuie sa eviti intr-o sesiune de videochat?

Atunci cand esti model de videochat, desi este absolut necesar sa mizezi pe putere de convingere, sarm si naturalete implicita, este bine sa stii ca la studioul de videochat esti o persoana diferita pentru cei cu care interactionezi. Deseori, ca sa te faci placuta si ca membrii sa rezoneze cu tine, trebuie sa imbraci haina in care acestia sa se simta validati si in conexiune perfecta cu tine.

Cu toate acestea, trebuie sa ai grija sa nu spui sau sa faci lucruri despre care acestia sa concluzioneze ca sunt fortate, nereale sau pe care le invoci doar pentru a te face placuta. Exista o linie foarte fina intre a fi pe placul absolut al membrilor si a-i dezamagi in cazul in care un aspect minor, dar care cantareste greu, intervine in conversatiile voastre. La ce ne referim cand spunem asta? Ei bine, este nevoie de o sensibilitate si de o intuitie aparte, care sa te ajute “sa citesti” persoanele cu care intri in contact. Nu iti face griji daca de la bun inceput nu ai aceasta abilitate – trainingurile de exceptie marca WOW Agency si cursurile de perfectionare continua te vor propulsa in aceasta lume a relatiilor echilibrate.

Pe langa faptul de a spune lucruri nepotrivite, cu care membrii sa nu rezoneze, trebuie sa ai grija sa nu vorbesti despre lucruri intime, confidentiale, care vorbesc despre cine esti tu in realitate. Atentie! In fata camerei, cata vreme acest joc este acceptat si sugerat de catre admiratorii tai, poti sa mizezi pe caracteristici sau informatii despre care vezi ca acestia sunt atrasi. De aceea cultura generala bogata este o calitate ceruta in mod obligatoriu atunci cand devii model de videochat. De ce? Pentru ca notiunile si cunostintele din arii cat mai extinse de interese te pot plasa in topul preferintelor membrilor, tocmai prin faptul ca acestia pot purta orice fel de conversatie cu tine, pe orice subiect.

Sa nu uitam ca videochatul nu se rezuma doar la punerea in aplicare a fanteziilor membrilor si la atragerea lor in jocuri cu tenta erotica. Dimpotriva! Este bine sa stii ca erotismul nu este durabil intr-o sedinta de videochat, accentul cazand cu precadere pe conversatii valoroase, pe impartasirea cat mai multor detalii intime ce tin de viata membrilor. Asta pentru ca acestia vin de multe ori pe site-urile de videochat pentru ca au nevoie de o confidenta, o persoana cu care sa vorbeasca liber, care sa le ofere un sfat si care sa nu ii judece sau sa ii dojeneasca. Asadar, trebuie sa ai grija sa le oferi suportul psihologic necesar pentru a se simti mai bine, dar si modalitati prin care acestia se pot despovara de probleme, pot uita de acestea sau se pot destinde, fie si numai in cadrul sedintelor de videochat. Daca ceea ce faci si spui ii va impacta in mod pozitiv, fii sigura ca vor reveni la tine si se vor simti in siguranta, intelesi si validati in prezenta ta.

De aceea, dintr-un anume punct de vedere, desfasurarea sedintelor de videochat seamana intr-o oarecare masura cu mersul pe sarma: pe cat de multa gratie, siguranta de sine, talent si pricepere ai nevoie pentru a mentine interesul admiratorilor tai, pe atat de multa atentie trebuie acordata subiectelor abordate si discutiilor dezvoltate, pentru ca tocmai acestea pot fi unitatea de masura a succesului tau si crezultanta castigurilor tale financiare.

Prin urmare, ajuta mult sa fii degajata, neinhibata si sa mentii un poker face veritabil, in sensul sa nu tradezi emotii sau ganduri care te pot arunca in derizoriu. Este important sa fii in permanenta creativa, surprinzatoare, dar sa pastrezi elementele pentru care observi ca membrii se intorc mereu la tine. Este nevoie de un simt fin asupra acestor lucruri: trebuie sa actionezi intocmai ca o sonda pentru preferintele membrilor si sa fii gata oricand sa le pui in valoare sau sa le activezi, pentru a-i face sa se simta speciali, apreciati si importanti in relatia voastra.

Un alt subiect ce trebuie evitat sau cel putin stabilit clar este ideea intalnirii voastre in mod real: acest lucru nu se va intampla niciodata. Ceea ce se intampla online, ramane online, relatia voastra fiind doar una metafizica, daca putem sa ii spunem asa, intalnirea in persoana fiind exclusa inca din start.  Asadar, ori de cate ori se atinge subiectul acesta, daca este cazul, e bine sa specifici care sunt limitele din start, pentru a nu hrani iluziile desarte ale unor oameni care probabil vor suferi si vor fi incredibil de dezamagiti daca lucrurile nu se intampla asa cum le-ai dat impresia ca o vor face.

In concluzie, este absolut necesara o doza buna de echilibru, atat in abordarea subiectelor de discutie, cat si in felul in care reusesti sa atragi atentia membrilor. Trebuie sa stii exact ce poti face si ce nu pentru a avea parte de succesul mult visat in acest domeniu. Dar nu iti face griji in legatura cu acest subiect, trainerii WOW Agency iti vor fi alaturi in permanenta si te vor ghida la orice pas, atunci cand vei avea nevoie de un refresh in cariera ta de model de videochat! Te asteptam la cel mai dedicat studio de videochat profesionist, cu o experienta de peste 21 ani in domeniu si te asiguram ca nu vei regreta alegerea facuta!

Wow Agency
Scroll to Top