Ce program are un model de top în domeniul videochat-ului?

Contrar opiniei majorității conform căreia modelele de videochat au un program de lucru haotic, fiind nevoite să lucreze mai mult de opt ore pe zi și chiar și în timpul nopții, vă spunem că acest job le permite fetelor să urmeze cursurile facultății la care sunt înscrise, să aibă grijă de casă, de copii și de familie.

Cu alte cuvinte, atât un model de top cu experiență, cât și unul începător își poate organiza programul astfel încât să se ocupe și de restul activităților sale, păstrând un echilibru între viața personală și cea profesională. De altfel, cele care lucrează într-un studio de videochat de ceva timp și au înțeles care este mersul lucrurilor știu că orele suplimentare aduc venituri în plus și, ca atare, își organizează programul astfel încât să câștige mai mulți bani.

Cum începe programul unui model de videochat?

Dimineața este momentul în care ne luăm energia necesară pentru a duce la bun sfârșit toate task-urile zilei. Așa că fiecare model are parte de un răsfăț matinal, așa cum își dorește.

Indiferent dacă ia micul dejun și își savurează cafeaua în confortul propriei locuințe sau dacă preferă să facă asta în cadrul studioului, alături de colegi, un lucru este cert: peste masa de dimineață și cele câteva minute de relaxare din prima parte a zilei nu se poate sări.

Pe de altă parte, printre modele se află și mămici sau studente care, de obicei, dimineața trebuie să ajungă la cursuri sau trebuie să îi ducă pe cei mici la școală. Ei bine, în cazul lor, clipele de relaxare sunt amânate pentru mai târziu.

Cum continuă programul unui model de videochat?

De îndată ce și-a luat energia necesară pentru a continua ziua, fiecare model alege să-și petreacă ziua cum dorește. Fie că preferă să-și lucreze corpul și să-și relaxeze mintea la sala de sport, fie că dorește să meargă la shopping sau la spa, fiecare își stabilește ritualul. Există și varianta potrivit căreia, imediat după micul dejun, modelul trece deja la lucru, în fața camerei web.

Din acest punct, totul decurge oarecum ca un job normal. Timp de opt ore pe zi, modelele interacționează cu utilizatorii de sex masculin în mediul virtual, purtând conversații care evoluează, în anumite cazuri, de la simple discuții la combinații irezistibile între arta conversațională și arta seducției. Totul depinde însă de opțiunea modelului pentru încadrarea activității sale în categoria Adult sau Non-Adult.

Sigur, lucrurile stau diferit în fiecare studio, căci agențiile au regulamente diferite. Vrei să știi exact cum stau lucrurile la noi? Citește aici mai multe informații despre programul studioului nostru WOW Agency din București!

Care sunt beneficiile unui astfel de program?

Credem că suntem cu toții de acord cu faptul că un program lejer, organizat după bunul plac, ne oferă libertatea extraordinară de a realiza cât mai multe lucruri. Cu alte cuvinte, atunci când există un echilibru între viața personală și cea profesională, fericirea este deplină, iar succesul, pe orice plan, devine mai ușor de atins.

Un astfel de program este cu atât mai important pentru modelele de videochat, având în vedere că au nevoie de timp liber pentru a se întreține și menține într-o formă cât mai bună, căci, până la urmă, videochat-ul este un domeniu bazat pe aspect, pe frumusețe și pe estetică. Deși nu suntem adepții unui anumit standard al frumuseții, nu putem spune că aspectul nu contează.

Ca atare, considerăm că toate acestea sunt avantajele programului flexibil din cadrul unui studio de videochat, avantaje care sunt greu de găsit în alte tipuri de job-uri. Cu toate că programul pare destul de lejer, trebuie să înțelegem că o astfel de activitate presupune totuși niște ore de muncă serioasă, căci, altfel, veniturile nu ar fi atât de impresionante. Contrar părerii multora, nu este atât de ușor să menții o conversație timp de câteva ore bune, mai ales în engleză!

Poate că este un domeniu de activitate mult prea criticat, mult prea blamat de cei care știu prea puține despre el. Poate că, înainte de a judeca, ar trebui să întrebăm, să observăm și să analizăm, la fel ca în orice altă situație. Celor care cred că modelele de videochat nu depun muncă cinstită și le etichetează incorect le spunem atât: ele sunt mame, studente sau femei independente, puternice, decente, care știu ce vor de la viață.

Încheiem articolul adresându-ne, de data asta, celor care își doresc să înceapă o carieră în acest domeniu, dar nu au curajul necesar încă: căutați informații reale despre acest job, luați legătura cu modelele care au mai lucrat într-un studio sau contactați direct agenția care vă interesează și cereți informații/puneți întrebări! 

Wow Agency
Scroll to Top