Ce presupune Job-ul de Model de Videochat?

    Sunt model de videochat. Ce inseamna asta, de fapt? 
La WOW Agency noi credem in transparenta si in adevarul universal ca drumul drept e intotdeauna cel mai sigur. Asa ca, cel mai sigur mod de a afla ce presupune acest job e de a vorbi direct cu un model de videochat. 

Diana, tu vorbesti cu mandrie despre activitatea ta ca model de top. Spune-ne cum vezi tu job-ul pe care il ai.

Da, vorbesc cu mandrie despre asta, iar pentru mine motivul e foarte simplu. Inainte de a fi model de videochat am lucrat intr-o companie multinationala, intr-un post Customer Assistance. Am invatat enorm din experienta de atunci, dar pur si simplu imi doream mai mult de la viitorul meu imediat. Eu vad activitatea de model ca pe una de comunicare, in primul rand, orientata catre a veni in intampinarea interlocutorului si a te asigura ca are o experienta placuta. In videochat, interlocutorul e un membru online vorbitor de engleza, insa esenta activitatii noastre e aceeasi: interactiunea.

  Care consideri ca au fost atu-urile tale in a evolua ca model?

Cu siguranta abilitatile de comunicare si engleza vorbita fluent. Am pornit de la asta. Si de la o ambitie. Avusesem un an si jumatate in care traiam mereu cu grija ca vine ziua de plata a chiriei si ca salariul meu de entry-level era foarte greu de dramuit. Pur si simplu obosisem sa am mereu gandul asta. Auzisem despre videochat si am venit la interviu ca sa imi dau seama daca pot face asta. Si asa am aflat despre training. De fapt, uite, asta m-a si convins sa incerc. Mi-a placut ca am gasit aici o echipa care mi-a dat incredere. In ei, dar mai ales in mine.

Cum e cu prejudecatile celor din jur?

Ah, prejudecatile exista, sigur. Si nu vor inceta niciodata sa existe. Eu am discutat intotdeauna deschis cu ai mei despre ceea ce fac pentru ca nu imi place sa ma ascund. Iar pentru mine lucrurile sunt foarte limpezi: am o activitate pe care o fac cu seriozitate si o viata frumoasa. Timpul meu e al meu, cu adevarat, imi stabilesc singura programul, ma uit la ziua de maine nu cu teama, ci cu entuziasm, am mai multa incredere in mine decat am avut vreodată și tot ce obțin e cu forțele mele. Primesc banii corect și la timp și, cel mai important, nu fac niciodată ceva ce nu îmi doresc.
Imi e cu adevarat bine. Asta e tot ce conteaza, nu?

Se spun foarte multe despre videochat. Hai sa dam cartile pe fata. Cum stau de fapt lucrurile? 

Uite, avand experienta unui job anterior intr-un birou, eu chiar pot face o comparatie. In primul rand, tot ceea ce fac e alegerea mea. Si asta e, nu important, ci esential. Videochatul este un domeniu ca oricare altul, prin care comunicarea, farmecul personal si prezenta de spirit iti pot aduce succesul, iar atunci cand in plus ai si ambitie si seriozitate, poti intr-adevar sa obtii rezultate exceptionale. 

Wow Agency
Scroll to Top