Ce limba straina trebuie sa stii pentru un job in videochat?

Daca iei in calcul angajarea ca model de videochat, probabil ca te-ai documentat deja si stii ca acest lucru implica interactiunea cu persoane din afara Romaniei. Iar pentru a comunica eficient in cadrul sesiunilor, un model de videochat trebuie sa vorbeasca, la nivel conversational, o limba straina.

A vorbi o limba straina este, fara indoiala, un avantaj, indiferent de domeniul in care lucrezi. De fapt, limba straina nu este utila doar la job, ci si in viata de zi cu zi. O folosesti atunci cand pleci in vacanta sau daca vrei sa obtii informatii despre un anumit subiect din surse scrise intr-o alta limba decat romana. Iar in videochat, la fel ca si in toate celelalte domenii si in viata de zi cu zi, limba engleza este considerata universala.

Limba engleza – Conditie esentiala pentru a fi angajata ca model de videochat?

Ne-am hotarat sa abordam subiectul acesta in cadrul articolele noastre de blog deoarece am observat ca, in randul fetelor care ar vrea sa aplice pentru un job ca model de videochat, exista o reticenta cauzata de faptul ca nu stapanesc foarte bine limba engleza.

Intr-adevar, daca iti doresti un job in videochat, a cunoaste cel putin o limba straina este un beneficiu major, dar nu o conditie esentiala pentru a trece de interviu, cel putin nu la WOW Agency. Noi nu vedem acest lucru ca pe un impediment, ci ca pe o oportunitate de a le oferi modelelor noastre sprijin.

In cazul in care nu te simti stapana pe aptitudinile tale lingvistice, la WOW Agency gasesti toate resursele de care ai nevoie pentru a le imbunatati, gratuit, prin intermediul trainerilor nostri! A invata limba engleza este mai simplu decat crezi, mai ales ca in videochat vei avea nevoie doar de un nivel conversational si de anumite fraze cheie, pe care le poti invata pe parcurs.

Cum inveti engleza rapid in cadrul WOW Agency?

Pentru a veni in sprijinul modelelor de videochat care doresc sa invete mai bine limba engleza, trainerii WOW Agency le pun la dispozitie resurse ajutatoare, care contin replici uzuale si expresii. Acestea le sunt de un real folos modelelor noastre, care reusesc sa isi imbunatateasca aptitudinile lingvistice intr-un timp foarte scurt.

In plus, invatarea limbii engleze poate fi chiar un subiect de abordat in cadrul sesiunilor de videochat. Exista membri carora le face placere sa ajute modelele sa isi perfectioneze engleza, iar tinand cont de faptul ca temele abordate in sesiuni sunt extrem de vaste si diverse, vei ajunge sa iti largesti vocabularul si sa poti purta discutii din ce in ce mai complexe cu membrii.

Cu cat vei comunica mai mult in limba engleza cu cei care interactionezi, cu atat vei invata mai rapid. La inceput, nu trebuie sa iti faci griji din cauza faptului ca nivelul tau este unul de incepatoare, deoarece nimeni nu evalueaza acest aspect. Vei observa ca, odata cu trecerea timpului, vei avea fluenta in exprimare si te vei descurca impecabil.

Te incurajam sa dai dovada de incredere in tine si in aptitudinile de invatare pe care le ai. Cata vreme esti ambitioasa, ai deschidere spre a invata lucruri noi, care te vor ajuta atat in cadrul jobului, cat si la nivel personal, la WOW Agency vei gasi o usa deschisa si viitori colegi gata sa te sprijine. Completeaza acum formularul de angajare ca model de videochat de pe site-ul nostru si hai sa ne cunoastem!

Wow Agency
Scroll to Top