Cat poti castiga din videochat?

Într-o societate care blamează videochat-ul, în care mulți spun și cred cu tărie că acesta nu este o opțiune realistă de carieră, din ce în ce mai multe femei au înțeles că, până nu experimentează pe pielea lor, nu se pot încredere în părerile celor din jur. Așa au ajuns să câștige foarte bine și chiar să devină independente din punct de vedere financiar.

De altfel, nu mai este un secret pentru nimeni faptul că, acum, câștigurile din videochat sunt colosale, putând ajunge chiar și de ordinul sutelor de milioane de dolari. Fetele și femeile care au luat în calcul această posibilitate de a se întreține, văzută cu ochi critici de mulți din jurul lor, sunt acum foarte mulțumite de traiul lor și de modul în care se privesc pe ele însele.

Prin urmare, ar fi mai corect să reformulăm întrebarea din titlu astfel: „Cât și ce se câștigă din videochat?”.

Iar răspunsul este următorul: în cadrul studioului nostru, câștigurile financiare sunt de la sine înțelese, însă, suplimentar, modelele noastre se bucură de:

•    un tratament special, foarte prietenos și familial;
•    ședințe profesionale de machiaj și coafură;
•    training personalizat pentru a ajunge la performanța unui model de top;
•    suport pe întregul parcurs al carierei;
•    siguranța unui loc de muncă etic și legal.

O echipă de IT-iști dedicați, cu o vastă experiență în domeniu, se asigură în fiecare secundă că IP-urile utilizatorilor români sunt 100% restricționate, pentru ca fetele să-și desfășoare activitatea în siguranță.

Castigurile in videochat – sa vorbim despre cele financiare, la inceput

Știm cu toții că principalul motiv pentru care acest domeniu este atât de prosper și de căutat îl reprezintă veniturile extraordinare. Cu ajutorul acestora, modelele obțin mult râvnita independență financiară, întreținându-se singure și îndeplinindu-și cele mai mari visuri.

Cu toate acestea, nu se poate vorbi însă despre o sumă exactă, căci venitul se schimbă continuu. Practic, așa cum spune unul dintre modelele noastre, „Este ca un business propriu, pe care vrei să-l dezvolți, să-l crești și pentru care câștigi mai mult dacă muncești mai mult”.

Așa cum știi, probabil, programul într-un studio de videochat este flexibil, așa că fiecare model își poate stabili propriul ritm, numărul de ore lucrate și, prin urmare, valoarea încasărilor. În privința încasărilor, există două subiecte de dezbătut:

•    în primul rând, este vorba despre cea mai avantajoasă metodă de lucru, din punct de vedere financiar (de acasă sau din cadrul unui studio);
•    în al doilea rând, despre câștigurile diferențiate în funcție de performanțele modelului (începător sau de top).

Dacă iei în calcul varianta de a lucra de acasă, putem spune că ai două mari avantaje: mobilitatea extraordinară și faptul că nu trebuie să petreci mult timp în trafic. Pe de altă parte, trebuie să investești: într-o cameră de filmat performantă sau într-un calculator de generație mai nouă, într-un set de lumini de studio, dacă încăperea nu este foarte bine luminată, în ținute deosebite, în produse de machiaj și de styling pentru păr, în jucării provocatoare (dacă alegi să îți încadrezi activitatea în secțiunea Adult).

În schimb, dacă preferi să lucrezi într-un studio profesional, beneficiezi de ședințe de make-up și hairstyle gratuite, efectuate de specialiști în domeniu, de calculatoare/camere video, de un decor interior stilat, impecabil și de o luminozitate perfectă, pentru live-uri de cea mai bună calitate. Așadar, din experiență, îți spunem că este mai avantajos să lucrezi într-un studio, cel puțin din prisma investițiilor minime pe care trebuie să le faci (cel mai probabil, doar în articole vestimentare mai inedite).

YouTube video

Acum, dacă ne referim la câștigurile financiare obținute în funcție de experiență și de nivelul de performanță, trebuie să precizăm că există diferențe semnificative. Pentru a înțelege, venim cu un exemplu concret: modelul nostru, Monna. În privința încasărilor, pe LiveJasmin, colaboratoarea noastră s-a clasat pe primul loc, obținând nu mai puțin de 914.000$ în decursul a trei ani. De altfel, ea a fost desemnată modelul anului (în 2019), din acest punct de vedere.

Să nu te gândești că toate acestea s-au întâmplat peste noapte și pocnind din degete! În niciun caz! În perioada de model începător, ea a câștigat aproximativ 750$ (în primele 15 zile ale lunii, de exemplu), ajungând ca ulterior, cu timpul, venitul ei să crească până la 3.200$ în decursul a câteva zile. Începuturile nu sunt ușoare, însă, cu cât încerci mai mult și cu cât avansezi în carieră, cu atât cresc și veniturile, așa cum ai văzut.

Cum au ajuns însă Monna și alte colaboratoare ale noastre la asemenea cifre impresionante? Ei bine, din nou, experiența își spune cuvântul. Pentru a fi din ce în ce mai bună și pentru a ajunge la stadiul de model de top, trebuie să muncești foarte mult, să te dedici și să înveți din fiecare interacțiune online pe care o ai cu utilizatorii. Cu răbdare și perseverență, poți câștiga sume de aproximativ 5.000$ pe lună sau chiar mai mult. Un alt model din echipa noastră spunea: „Depinde de tine ce faci, cum faci și la ce nivel de performanță ajungi”.

Încă ceva: trebuie să fii conștientă că venitul tău se va mări în funcție de timpul petrecut în fața camerei, dar și de tips-urile pe care le primești de la utilizatorii cu care interacționezi. Și nu, nu doar în categoria Videochat Adult sunt câștiguri exorbitante! Poți ajunge să obții sume impresionante și dacă activitatea ta ca model se încadrează în secțiunea Videochat Non-Adult, și asta deoarece tips-urile mai mari nu se dau doar pentru aspectul fizic, ci mai ales pentru faptul că se creează conexiuni speciale între tine și utilizatori, aceștia din urmă simțind nevoia de a răspunde sub această formă de „răsplată”.

Castigurile in videochat – sa vorbim si despre partea non-financiara

Odată cu împlinirea pe plan financiar, vine și satisfacția personală. În acest caz, este oare adevărată zicala „Banii nu aduc fericirea”? Am spune că nu pe deplin, dar trebuie să recunoaștem că banii au o contribuție destul de mare. Cele mai multe dintre modelele cu care colaborăm au deja propriul apartament, propria mașină și se bucură deja de experiențe memorabile în cele mai frumoase vacanțe exotice.

Cum munca din cadrul studioului nostru le permite fetelor să aibă un echilibru perfect între viața personală și cea profesională și, deci, timp liber pentru pasiunile lor, multe dintre ele preferă să investească banii câștigați în abonamente la sală și la centrele speciale de masaj (o investiție foarte inteligentă, căci aspectul fizic este important într-un asemenea domeniu), în cursuri de comunicare sau în cursuri care le permit să-și dezvolte hobby-urile/pasiunile (modă, marketing, design, fotografie etc.).

Dintre toate avantajele pe care le-ar putea oferi acest job, considerăm că cel mai însemnat este cel de ordin interior. Ce vrem să spunem este că, lucrând ca model de videochat, ajungi să vorbești zilnic cu bărbați străini și să observi cum, cu timpul, aceștia se atașează de tine, au încredere să-ți dezvăluie trăiri interioare, intime, fiind siguri că îi poți înțelege și ajuta să rezolve anumite probleme personale.

De asemenea, vei observa cum anumite gesturi, mișcări, vorbe și ținute le pot stârni utilizatorilor imaginația. Încrederea în propria feminitate și senzualitate va crește treptat și vei avea curajul de a te deschide și mai mult, de a încerca și mai multe lucruri noi în fața camerei. Prin urmare, vei descoperi că ai parte de o experiență cu adevărat WOW, în care centrul atenției ești tu, cea senzuală, pasională, curajoasă, încrezătoare și inteligentă. Nu există un punct culminant pe care să-l atingi, așa că nu alerga în zadar după perfecțiune, căci ea nu există. Autodepășește-te cu fiecare ocazie și descoperă toate calitățile ce zac în tine!

Cu timpul, vei deveni femeia care ți-ai dorit întotdeauna să fii: independentă, încrezătoare, atentă, sensibilă, dar senzuală, irezistibilă și capabilă de orice. Așadar, iată cât câștigă un model de videochat! Iată câte poți câștiga și tu, dacă alegi să ne fii parteneră! Cât despre părerile critice ale celor din jur, să treacă pe lângă tine ca vântul, în timp ce te plimbi prin București încrezătoare, pe tocuri, într-o ținută superbă.

Scroll to Top