Cat de usor poti deveni vedeta prin videochat?

Videochatul este un job care implica multa discretie, confidentialitate si multa munca facand lucruri fara a atrage atentia asupra propriei persoane, iar asta se aplica atunci cand ne referim la spatialitatea dintre studio-ul de videochat si lumea imediata lui, la exterior. Practic, ceea ce se intampla intr-un studio de videochat ramane acolo, si nimeni dintre apropiatii tai sau chiar cunoscutii tai nu vor afla ca tu lucrezi in acest domeniu, mai ales daca tu nu iti doresti asta.

 

WOW Agency asigura prin contract confidentialitatea, intrucat blocheaza din start accesul utilizatorilor din Romania, dar si staff-ul este obligat sa protejeze identitatea modelelor. Prin urmare, nu ne referim la acest tip de ”vedeta”, ci mai exact la felul in care un astfel de job te formeaza pentru potentiale joburi sau tangente in lumea showbiz-ului sau a altor domenii conexe, care presupun expunere publica.

De ce spunem asta? Pentru ca in videochat vei lucra mult la partea de incredere in tine insati, precum si la curajul de a face nebunii (de a fi deschisa), de a-ti da frau liber fanteziilor si a te obisnui sa lasi deoparte inhibitiile si pudoarea. Videochatul te pregateste pentru experienta de tipul ”all eyes on you” si te invata cum sa te porti, cum sa reactionezi si cum sa vorbesti cand esti in centrul atentiei. In acest context, in cazul in care visezi sa ai o cariera in domenii precum este televiziunea, cu siguranta nu vei avea probleme sa te adaptezi la tot ce presupune acest nou univers.

Trainerii WOW Agency au un talent aparte de a scoate la iveala ingredientele ideale deja existente in tine pentru reteta celui mai de succes model de videochat. Asta se datoareaza pregatirii atat psihologice, cat si teoretice, pentru imbunatatirea nivelului de limba engleza conversationala, precum si largirea orizontului si a cunostintelor de cultura generala. Odata ce vei trece prin aceste traininguri, vei ajunge sa intelegi ca videochatul nu este despre pornografie sau prostitutie, asa cum sustin gurile rele si nestiutoare. Vei intelege ca videochatul presupune multa munca, asumare si updatare constanta la trenduri, precum si ajustare la nevoile celor cu care interactionezi online. Este vorba si despre a sti cum sa te faci placuta, cum sa asculti, sa fii empatica si cum sa fii un real ajutor pentru cei care acceseaza site-urile de videochat. Modelele de videochat, devin, cu timpul, un fel de psihologi online, care invata multe despre natura umana, despre problemele cele mai frecvente cu care barbatii se confrunta, intelegand si inspirand numeroase moduri prin care acestia si le pot rezolva.

In alta ordine de idei, WOW Agency trezeste in femeile cu care colaboreaza o atitudine de vedeta, o incredere in sine puternica, precum si apetenta pentru o viata WOW, in adevaratul sens al cuvantului. Vedeta propriei vieti vei deveni si daca iti vei duce la indeplinire toate visele despre care nu credeai ca se pot realiza. Si aici vorbim despre cumpararea unei masini, a unui apartament, a tuturor lucrurilor la care ai visat si despre care ai crezut ca sunt imposibil de realizat. De asemenea, vei capata o imagine impecabila, cea la care ai sperat dintotdeauna. Acest job te va face sa constientizezi importanta felului in care arati, si aici nu ne referim la a avea calitati fizice de fotomodel. Ba dimpotriva, acest lucru inseamna sa inveti sa te apreciezi asa cum esti si sa iti pui in valoare corpul cu care ai fost inzestrata. Aici, WOW Agency te va ajuta sa devii self-aware si sa te bucuri de sedinte zilnice de make-up si de hairstyle, precum si de alte momente de relaxare(sedinte de masaj, spa), pentru ca tu sa ai o stare de bine permanenta si sa fii increzatoare si constienta de impactul pe care il poti avea asupra celor din jur. Asadar, nu numai ca vei arata ca o vedeta, dar te vei si simti ca una!

In concluzie, daca vrei sa detii toate secretele si avantajele unei vedete in devenire, videochatul este un loc perfect de unde poti incepe sa exersezi naturaletea, acel know-how necesar in acest domeniu, precum si atitudinea de invingatoare, care te vor duce pe culmile succesului. Vino la WOW Agency sa ne cunoastem si sa vedem care este punctul de plecare catre reusita ta in lumea videochatului!

Wow Agency
Scroll to Top