Care sunt motivele pentru care americanii prefera modelele de videochat din Romania

Piata internationala de videochat este estimata in momentul actual la circa 10 miliarde de dolari pe an, in timp ce piata romaneasca depaseste 100 de milioane de euro pe an. Mai mult, atunci cand vorbesc despre piata locala, expertii financiari spun ca aceasta creste permanent si ca se va tripla in urmatorii 3-5 ani.

Cifrele sunt usor de explicat: modelele de videochat din Romania atrag utilizatori din toata lumea si in mod special din Statele Unite ale Americii, tara din care provin o mare parte din cei peste 100 de milioane de euro.
Ce ii determina pe americani sa prefere modelele de videochat din Romania? Frumusetea, creativitatea si inteligenta sunt doar cateva dintre atuurile modelelor noastre, insa exista si alte motive pentru care americanii adora sa socializeze cu romancele.

Atuurile modelelor de videochat din Romania

Cu toate ca ar putea alege modele de alte nationalitati, americanii au, asa cum mentionam anterior, o afinitate pentru modelele din Romania si sunt dispusi sa plateasca foarte mult pentru posibilitatea de a socializa cu acestea in mediul online.
Prezentam cateva dintre atuurile modelelor de videochat din Romania in cele ce urmeaza:

Au personalitate

Unul dintre motivele pentru care americanii adora conversatiile cu modelele romance tine de personalitatea acestora. Spre deosebire de modelele din alte tari, modelele noastre stiu ca frumusetea exterioara nu este suficienta pentru a avea succes in aceasta profesie, asa ca investesc eforturi considerabile si timp in dezvoltarea culturii lor generale, a dictiei, a stilului personal si asa mai departe.
Tocmai de aceea nu de putine ori vei constata ca un model de videochat din Romania are o personalitate foarte atractiva, datorata, in mare parte, faptului ca romancele nu mizeaza doar pe frumusete.

Sunt foarte frumoase

Atunci cand aud sintagma „frumusetea romancelor”, majoritatea americanilor au senzatia ca tocmai au fost martori la un pleonasm. Frumusetea romancelor este remarcata de fiecare strain care ajunge sa ne viziteze tara, iar acest lucru se intampla si in mediul online.
Daca iei la bani marunti un american si il intrebi de ce anume considera ca modelele de videochat din Romania sunt mai frumoase decat modelele de alte nationalitati, iti va raspunde, cel mai probabil, ca au o frumusete naturala, nestudiata, care se muleaza perfect pe personalitatea lor calda si placuta.

Sunt creative

Pe langa faptul ca au o personalitate interesanta si sunt foarte frumoase, modelele de videochat din Romania sunt si foarte creative.
Americanii sunt, de obicei, foarte impresionati de nivelul unei conversatii cu un model de videochat din Romania. Romancele reusesc sa dezvolte pe parcursul conversatiei tot felul de subiecte si sa starneasca interesul utilizatorilor prin creativitatea si imaginatia de care dau dovada.

Sunt profesioniste

Ca in oricare alta profesie, si in videochat este foarte important sa ramai profesionist si sa iti respecti partenerii de conversatie.
Spre deosebire de modelele de alte nationalitati, modelele de videochat din Romania nu doar ca respecta cele mai inalte standarde de profesionalism, ci fac si tot posibilul sa ii cunoasca pe utilizatori: de la nume, la preferinte, dorinte sau pasiuni, toate aceste aspecte nu trec neobservate. Acest lucru creeaza o conexiune foarte stransa intre modelele noastre si utilizatorii americani, iar consecinta fireasca este fidelizarea celor din urma.

Au simtul umorului foarte dezvoltat

Daca ai fost turist macar o data in Statele Unite ale Americii, atunci cu siguranta stii deja ca americanii au un umor foarte bine dezvoltat si ca apreciaza, la randul lor, persoanele cu un umor la fel de fin.
In industria de videochat din Romania modelele sunt alese in urma unui proces de selectie riguros, prin urmare cel mai adesea printre calitatile lor se numara atat abilitatea de a intelege nuantele specifice umorului american, cat si un simt al umorului nativ, autentic, care le face foarte atractive pentru barbatii de peste Ocean.

Sunt inteligente si foarte deschise

videochat romaniaPe langa toate atuurile enumerate mai sus, modelele de videochat din Romania sunt si foarte deschise si inteligente.
Intr-o lume moderna in care aproape toate femeile pot deveni frumoase, fie prin trucuri de machiaj, fie prin operatii estetice, inteligenta si o fire deschisa, comunicativa, pot deveni elemente care fac diferenta dintre un model amator si un model de succes.

Americanii apreciaza aceste calitati promovate de industria videochat Romania si in mod special naturaletea si spontaneitatea modelelor de videochat din Romania. Abilitatea de a vorbi deschis despre foarte multe subiecte, intr-un mod inteligent, le transforma pe modelele romance in preferatele americanilor si nu numai.

In concluzie, acestea sunt doar cateva dintre atuurile care fac ca modelele de videochat din Romania sa fie foarte cautate si indragite de americani.

Dincolo de aceste considerente, detaliul care face diferenta este, in cele din urma, naturaletea. Modelele de videochat din Romania sunt „the best of both worlds”, cum ar spune americanii: sunt inzestrate in mod natural cu toate calitatile enumerate mai sus, iar asta le face cu adevarat irezistibile.

Vino sa cunosti echipa Wow Agency, un studio videochat cu experienta, 100% legal si situat intr-o locatie ultra centrala. Echipa de profesionisti Wow Agency iti sta la dispozitie cu informatii, astfel ca tu, viitor model de videochat, sa alegi informat si 100% convins de succesul alegerii facute.

Wow Agency
Scroll to Top