Care este procedura de angajare la WOW Agency?

Jobul ca model de videochat este unul dintre cele mai populare si profitabile pe care le poti avea astazi. Pe langa castigurile financiare generoase, un astfel de job iti ofera si posibilitatea de a iti pune imaginatia la bataie si de a iti transforma in realitate fanteziile. Totodata, iti vei dezvolta abilitatile de comunicare, interactionand cu persoane din cele mai indepartate colturi ale lumii, fiecare gata sa iti impartaseasca povestea sa de viata. Nu in ultimul rand, modelele de videochat au unul dintre cele mai sigure job-uri din lume, intreaga interactiune desfasurandu-se strict online.

Daca si tu vrei sa devii independenta financiar si sa incepi o cariera ca model de videochat, te asteptam in echipa WOW Agency. Iata care este procedura de angajare in studioul nostru!

Pasul 1 – Aplica pentru angajare in videochat direct pe site-ul nostru

Primul pas catre jobul care te va ajuta sa te dezvolti atat din punct de vedere financiar, cat si pe plan personal, consta in completarea formularului de contact pe care il gasesti pe site-ul nostru.

Poti aplica extrem de usor, fiind nevoie sa completezi doar cateva date despre tine: nume si prenume, numar de telefon si adresa de mail. Optional, ne poti scrie un mesaj prin care sa explici care sunt asteptarile tale de la un job ca model de videochat. Tot optionala este si incarcarea unei fotografii, iar apoi formularul este gata de trimis.

Completarea formularului de angajare videochat nu implica nicio obligatie din partea ta. Ai libertatea sa iti retragi aplicatia oricand doresti.

Pasul 2 – Asteapta telefonul colegilor nostri

In urma completarii formularului prin care iti exprimi interesul pentru jobul ca model de videochat vei fi contactata telefonic in scurt timp de catre colegii nostri de la departamentul de Resurse Umane.

In cadrul apelului telefonic, colegii nostri sunt gata sa iti raspunda la eventualele intrebari pe care le poti avea. La randul lor, acestia vor dori sa afle mai multe despre tine. Daca totul decurge bine si esti de acord, stabilim detaliile pentru ultima etapa a interviului de angajare.

Pasul 3 – Vino la interviu

Ultimul pas inainte de inceperea unei colaborari ferme consta in interviul face to face. Te vei intalni cu echipa WOW Agency la unul dintre studiourile noastre de videochat din Bucuresti, unde poti afla toate detaliile care te intereseaza referitoare la viitorul tau job.

Aceasta etapa este preferata noastra, deoarece suntem bucurosi sa le prezentam viitoarelor modele de videochat mediul in care isi vor desfasura activitatea. Pentru noi este o oportunitate sa discutam in detaliu si sa iti aratam ce putem oferi: de la locatii ale studiourilor in cele mai bune si sigure zone din Bucuresti, spatii moderne, luxoase si tehnologie de ultima generatie, pana la avantaje de tip make-up si hairstyling on-site si traineri gata sa te indrume la orice pas.

Nu trebuie sa ne oferi un raspuns imediat dupa interviu. Intelegem ca este o decizie importanta, pe care trebuie sa o cantaresti atent. De aceea, iti oferim timpul de care ai nevoie si asteptam sa ne comunici raspunsul tau atunci cand vei fi pregatita.

Ce urmeaza dupa?

Dupa interviu si stabilirea tuturor detaliilor referitoare la modul in care preferi sa lucrezi, vei incepe activitatea propriu-zisa ca model de videochat. Ce se va intampla din acest punct decizi doar tu, iar noi promitem sa iti fim alaturi pentru a te indruma si pentru a te ajuta sa evoluezi cat mai rapid.

Cateva dintre motivele pentru care alegerea WOW Agency este cea mai buna pe care o poti face sunt:

  • Flexibilitatea programului de lucru – tu alegi cand lucrezi.
  • Mai multe optiuni in ceea ce priveste tipul de videochat practicat – ai libertatea de a alege intre videochat adult si videochat non-adult, iar daca doresti, le poti practica pe ambele.
  • Venit fix sau procent din incasari – iti putem oferi inca de la inceput o suma lunara fixa extrem de generoasa, chiar daca nu ai experienta, dar poti opta si pentru procent din incasari.
  • Totul este 100% legal – lucram pe baza de contract si iti respectam drepturile.
  • Confidentialitate garantata – sistemul nostru performant nu permite interactiunea cu membri din Romania, iar identitatea ta este protejata.
  • Sprijin si indrumare – trainerii nostri experimentati te vor sustine la fiecare pas, pentru ca tu sa ajungi sa faci performanta in videochat.
  • Iti punem la dispozitie gratuit cursuri de engleza, daca este cazul.
  • Oferim bonusuri generoase si diverse alte beneficii pe parcursul anului.
  • Veniturile sunt incasate de doua ori pe luna, la o data fixa, direct in contul tau bancar.

Avem o experienta de 20 de ani in domeniu, iar in tot acest timp ne-am asigurat ca modelele de videochat care aleg WOW Agency au parte de un mediu de lucru profesionist si transparent, bazat pe respect reciproc. Consulta testimonialele video de pe site-ul nostru pentru a iti face o imagine de ansamblu asupra beneficiilor de care au parte modelele care au ales WOW Agency, iar apoi scrie-ne pentru a face parte din echipa noastra!

Wow Agency
Scroll to Top