Avantaje versus riscuri in activitatea de videochat

In activitatea de videochat, ca si in alte domenii, exista riscuri si avantaje. Daca vorbim de avantaje, desigur ca primeaza cele financiare. Daca discutam de riscurile activitatii de videochat, facem referire la riscul expunerii modelelor de videochat. In cele ce urmeaza vom pune in balanta riscurile si avantajele activitatii de videochat; vom discuta despre echipa Wow Agency si confortul oferit modelelor de videochat colaboratoare, pentru ca aceasta sa nu simta, in totalitate, riscurile acestei meserii.

Avantajele activitatii de videochat in general

A face videochat inseamna, inainte de toate, a avea o siguranta financiara lunara. Banii castigati din videochat nu vin, insa, cu usurinta. Daca implicarea si daruirea sunt maxime, castigurile sunt mari. Daca exista progres si daruire, videochat-ul poate fi o sursa de venit peste medie.

Pe langa avantajul financiar, a lucra in videochat inseamna si a beneficia de un program flexibil, uneori, chiar din confortul propriei locuinte [desi, varianta de a face videochat de acasa este, conform testimonialelor, mai putin banoasa decat cea dintr-un studio modern de videochat; studiile arata ca veniturile unui model de videochat de studio sunt, in medie, cu 200% pana la 500% mai mari decat cele ale unui model care lucreaza pe site-uri de videochat de acasa].

Personalizarea programului de lucru in functie de nevoi este, de asemenea, un avantaj pe care nu toata lumea il are. Alternarea programului de noapte cu cel de zi este, iarasi, un avantaj, pentru ca permite castigarea unor zile libere, in timpul saptamanii.

Riscul expunerii in videochat

Dintre toate riscurile activitatii de videochat, riscul expunerii este cel care da cele mai mari batai de cap fetelor care isi aleg aceasta meserie. Marea majoritate a modelelor de videochat are teama de a nu fi recunoscuta de familie si prieteni. Inca de la interviu, modelele de videochat se asigura ca beneficiaza de confidentialitate si, abia apoi, discuta despre latura financiara. Toate viitoarele modelele de videochat se intereseaza de metodele de care dispun pentru a-si proteja identitate, inainte de a se informa asupra salariului.

Venim cu urmatoarea clarificare, in sprijinul tuturor fetelor care vor sa inceapa o cariera in videochat: riscul expunerii exista si va exista pe toata durata activitatii, iar fetele care isi doresc performanta trebuie sa si-l asume si sa invete sa-l gestioneze corect. Ajutorul vine din partea agentiei de videochat in care lucreaza, pentru ca aceasta are obligatia de a le asigura fetelor un mediu de lucru sigur, in care primeaza respectul si confidentialitatea.

Frica de a nu fi recunoscuta poate avea urmari asupra veniturilor tale. Vei fi mereu timorata, in expectativa si nu te vei putea relaxa. Toate aceste stari se vad si nu te vor lasa sa-ti desfasori activitatea la intensitate maxima. Studiile au aratat ca fetele care au incetat sa se mai ascunda au beneficiat de o dublare a castigurilor din videochat. Indiferenta cu care au tratat riscurile activitatii din videochat le-a ajutat sa se relaxeze si sa puna pe primul plan avantajele acestei meserii.

Wow Agency pune pret pe confidentialitate

Wow Agency pune pret pe sinceritate, confidentialitate si pe siguranta modelelor cu care colaboreaza. Inainte de orice, echipa Wow Agency incearca sa minimizeze riscurile impuse de activitatea de videochat, prin urmatoarele actiuni: nu isi expune public modelele in cadrul evenimentelor anuale de profil [daca acestea nu-si doresc acest lucru], nu incarca fotografii pe retelele de socializare cu modelele colaboratoare [decat cu acordul acestora], nu utilizeaza imaginea modelelor in campaniile de marketing, etc.

Cel mai important aspect in reducerea riscurilor activitatii de videochat il reprezinta, fara doar si poate, platformele de videochat utilizate. Wow Agency blocheaza, din start, accesul utilizatorilor din Romania.
Alte aspecte pe care Wow Agency le ia in considerare pentru a reduce riscurile expunerii din videochat:

  • Monitorizarea vizualizarilor de catre echipa de IT, 24/7. Astfel, daca se incearca accesul din Romania prin schimbarea IP-ului cu ajutorul unui VPN, echipa de IT intervine in timp real si elimina aceste accesari;
  • Discretia totala a tuturor membrilor Wow Agency – obligati prin contract sa protejeze confidentialitatea modelelor.
Scroll to Top