Aici e vorba despre tine

Da, da, chiar despre tine. Probabil ai auzit spunandu-se foarte multe lucruri despre videochat si despre cum ar trebui sa fii – sau sa nu fii, ca sa iti castigi independenta financiara si sa devii model de videochat de top. Asa ca, hai sa vorbim deschis despre ce inseamna de fapt statutul de model WOW Agency, studio videochat cu experienta. Pe puncte, clar si fara ocolisuri.

    Ai auzit ca videochat inseamna castiguri mari. Dar mereu te-ai intrebat ce inseamna asta, exact, caci informatiile sunt de multe ori contradictorii. Noi iti spunem sincer: vei castiga exact atat de mult cat iti propui. Independenta ta financiara e o chestiune personala. Doar tu stii ce ai nevoie sa obtii si in cat timp. Iar pentru a ajunge unde iti doresti ai nevoie doar de 3 lucruri: sa stii ce vrei, sa ai ambitie si un partener serios care sa iti arate drumul.

    Ai auzit ca ai nevoie de o anumita pregatire. Noi spunem altceva: ca trebuie sa fii pregatita WOW si pentru asta avem o super echipa de training care iti va fi alaturi indiferent care e nivelul tau de experienta. Poti fi la inceput de drum in domeniul videochatului sau poti fi deja un model de top care isi cauta locul potrivit in care să evolueze.

Ai auzit si ca trebuie sa ai proportiile perfecte, nu-i asa? Ei bine, noi spunem altfel: trebuie sa ai proportii WOW de ambitie si seriozitate. De la asta incepe totul. A fi un model de top inseamna in primul rand sa iti doresti sa evoluezi si sa obtii ce e mai bun de la viata. Iar in noi ai un partener serios care nu doar te sustine dar iti si arata cum sa ajungi in top.

Si nu, nu trebuie sa ai proportii fizice perfecte. Doar sa vorbesti engleza fluent, sa ai un aspect placut, sa fii comunicativa si sa inveti de la trainerii nostri ceea ce iti recomanda.

    Si, cel mai important, sa aplici si sa vii sa ne cunosti. 

Scroll to Top