WOW Agency – de la inceputuri, la succesul de astazi

„Stii cum se spune, cele mai frumoase drumuri nu apar întotdeauna pe hartă. Iar atunci când îți dorești cu adevărat să ajungi unde nu a mai ajuns nimeni, vei găsi firul interior care să te poarte acolo.”

Dacă ai fost la interviu la noi, probabil îți sunt familiare cuvintele de mai sus, pentru că obișnuim să le spunem des celor care își doresc să lucreze în WOW Agency.

Ceea ce nu spunem, însă, atât de des, e faptul că la fel ni s-a întâmplat și nouă.

Inspirația de a crea WOW Agency a apărut în urmă cu aproape 20 de ani, atunci când o mână de oameni și-au dorit să ajungă într-un loc către care nu exista niciun drum bătătorit: mai precis, și-au dorit să ajungă într-o agenție care să transpună în realitate viziunea lor despre videochat.

Așa a apărut WOW Agency. De la o idee. Sau de la o intuiție, depinde cum vrei să-i spui. A apărut de la ideea de a contura un loc care să inspire

A apărut de la ideea de a contura un loc care să inspire, într-adevăr, un fantastic simț al posibilității – posibilitatea de-a fi exact cine vrei tu să fii și de-a avea absolut tot ceea ce îți dorești să ai.

În momentul în care ne-am dorit să punem bazele WOW Agency, cei mai mulți dintre noi aveam deja 19 ani de experiență în domeniul acesta și tocmai experiența și-a pus din plin amprenta în modul în care s-a conturat acest loc.

Brandul WOW Agency e mai nou, a luat naștere în 2017, însă face parte din trustul înființat în urmă cu 20 de ani. O parte din oamenii din echipă și investitorii au rămas cei de atunci însă, bineînțeles, echipa a fost completată și cu oameni noi, care au rezonat cu viziunea noastră și au dorit să ni se alăture.

De atunci și până acum am lucrat cu o mulțime de modele care ne-au ajutat să ne consolidăm statutul de studio de videochat de top și pe care noi, la rândul nostru, le-am ajutat să obțină acces la o viață privilegiată – exclusiv prin forțele proprii. Majoritatea fostelor noastre modele sunt în acest moment antreprenori cunoscuți și ne-au demonstrat tuturor că prin muncă, implicare și ambiție oricine poate ajunge să aibă viața mult visată, care să îi permită să nu mai depindă de nimeni și de nimic.

În acest an am continuat să ne consolidăm reputația de angajator de top și am reușit să facem acest lucru tot împreună. Pentru că, așa cum spunem mereu, la WOW Agency totul este despre „împreună”.

unnamed file WOW Agency - de la inceputuri, la succesul de astazi   Visăm împreună. Muncim împreună. Câștigăm împreună. Ne distrăm împreună. Și tot împreună reușim ca, de la an la an, să rămânem cel mai respectat studio de videochat din București.

Am putea spune, firește, că suntem cei mai buni, așa cum fac majoritatea studiourilor. Sau am putea spune mai degrabă că suntem cei mai cunoscuți. Nu ar fi vorba de niciun fel de exagerare. Cu toate astea, atunci când trebuie să alegem un singur epitet care să descrie studioul nostru, noi alegem întotdeauna „respectat”. Și asta pentru că știm că respectul nu se oferă gratuit, ci se câștigă. Tocmai de aceea pentru noi e mai valoros statutul de „cel mai respectat studio din București”. Pentru că această sintagmă implică respectul modelelor noastre, al colaboratorilor noștri și, desigur, al concurenților direcți.

Din aceste motive și în acest an am încercat să ne consolidăm reputația de cel mai respectat studio de videochat din București și, desigur, statutul de angajator de top.

Astfel, pe tot parcursul anului am susținut training-uri pentru dezvoltarea echipei și ne-am dorit să alocăm un buget impresionant acestor training-uri pentru că știm cât de important e pentru modelele noastre să poată evolua, să își dezvolte aptitudinile și să ajungă cât mai repede la obiectivele pe care și le-au propus.

De asemenea, pe tot parcursul anului am pus accent și pe campaniile de angajare, pentru că, spre deosebire de alte studiouri, ne dorim să lucrăm doar cu persoane ambițioase, îndrăznețe, muncitoare, care vor să își construiască viața mult visată exclusiv prin forțele proprii și care nu caută scuze pentru a se mulțumi cu ceea ce contextul în care s-au născut le poate oferi. Căutăm în permanență modele care să își dorească să aibă o viață privilegiată, care să creadă că merită să trăiască acea viață privilegiată și tocmai de aceea procesul nostru de selecție este unul serios și riguros.

studio videochat certificat livejasminTot în 2020 WOW Agency s-a certificat LiveJasmin (LiveJasmin este cel mai mare, cunoscut și longeviv site de streaming online). LiveJasmin este, de altfel, și primul site din industrie care a lansat și implementat conceptul de „certificat”, oferind, astfel, tuturor partenerilor certificați condiții premium și beneficii exclusive.

Acest titlu nu a fost doar o simplă recunoaștere a muncii pe care am depus-o ca echipă, la nivel de agenție, ci și recunoașterea profesionalismului, a expertizei și a corectitudinii promovate de WOW Agency. Printre beneficiile modelelor care lucrează într-un studio de videochat certificat se numără o mai mare vizibilitate pe site către toți membrii, Account Manager dedicat menit să ofere suport personalizat, extra-promovare pe site-urile de profil, afiliați și social media, training, suport constant și o mulțime de alte beneficii pe care le vei descoperi pe larg dacă accesezi secțiunea „Noutăți” din site-ul nostru.

Tot în „bilanțul” de final de an ne dorim să includem și premiile câștigate de modelele noastre. Pe tot parcursul anului 2020, acestea au câștigat constant premii consistente, ocupând locuri fruntașe pe site-urile pe care activează, iar unul dintre modelele noastre a câștigat inclusiv recunoașterea internațională la una dintre galele organizate la începutul anului.

Nu în ultimul rând, ne mândrim cu faptul că în 2020 modelele WOW Agency au urcat în topul celor mai bine plătite din lume.
Dacă te-am inspirat să începi să îți dorești și tu o viață privilegiată, clădită exclusiv prin forțe proprii, care îți va permite să nu mai depinzi niciodată de nimeni și de nimic, dă-ne un semn și te vom invita la un interviu ca să ne cunoaștem mai bine!

De ce să nu îndrăznești să visezi că îți poți cumpăra prima ta casă cu bani în mână, fără să fie nevoie să te îndatorezi la bancă? De ce să nu îndrăznești să visezi că și tu poți avea acces la haine de designer, la bijuterii unicat sau la mașini customizate, la fel ca vedetele pe care le admiri pe Instagram? Și până la urmă de ce să nu îndrăznești să visezi la vacanțe exotice în resort-urile acelea de lux pe care le-ai admirat mereu în filme? Toate aceste lucruri sunt posibile dacă ai o doză serioasă de voință și de ambiție!

De ce să fii ca toată lumea când poți să alegi să fii WOW? Dă-ne un semn și hai să ne cunoaștem la o cafea!

Scroll to Top