Videochat de acasa sau model de agentie?

De ce sa alegi sa lucrezi ca model de agentie si nu videochat de acasa
Imbina beneficiile independentei cu cele ale lucrului alaturi de o echipa profesionista, cu o reputatie impecabila si peste 19 ani de experienta in domeniu.

Hai sa le luam pe rand.

Ceea ce e cel mai important sa retii despre noi e ca suntem mai mult decat un studio. Suntem un partener pentru tine, aratandu-ti exact cum sa ajungi un model de top.

Iar asta inseamna ca impreuna cu noi te bucuri de privilegiul independentei – atat cea financiara cat si posibilitatea de a fi pe deplin in controlul programului tau de lucru, ceea ce nu se poate spune si despre videochat de acasa.

In acelasi timp insa, ca model WOW ai acces la toate beneficiile lucrului cu echipa unei companii mari si perfect organizate, in care fiecare departament e orientat catre a te sustine sa obtii rezultate remarcabile.

Spre deosebire de videochat de acasa aici vii la lucru intr-un spatiu rafinat si fermecator, aflat chiar in centrul Bucurestiului. Primesti training adaptat personalitatii tale si, mai mult, ai oportunitatea unor seminarii de dezvoltare profesionala si personala.

Beneficiezi de make-up si hairstyling profesional in fiecare zi, confidentialitatea iti e garantata prin contract, iar in toata activitatea ta primesti constant suport profesionist.

Totul fara niciun cost din partea ta, in cadrul unui parteneriat in care tu iti stabilesti programul de lucru si te bucuri de independenta financiara intr-un mediu de transparenta si corectitudine, avand acces continuu la datele tale financiare (inclusiv verificarea achitarii taxelor lunare catre stat).

Asta inseamna sa fii model WOW. 
Si te invitam sa te convingi de asta cu ochii tai. Aplica si vino sa ne cunosti.

Scroll to Top