Unde isi petrec modelele vacanta de Revelion? Cateva idei care sa te inspire sa gasesti cea mai buna solutie in pandemie

Revelionul din acest an va marca, pentru cei mai multi dintre noi, finalul unui an greu si straniu, in care am vazut cum ne-au fost luate lucruri pe care le consideram atat de obisnuite incat pur si simplu incetasem sa le mai apreciem la justa lor valoare: un concert in aer liber, o piesa de teatru, o calatorie cu avionul sau o iesire cu prietenii la pizzeria preferata.

Cum si trecerea dintre ani va sta sub semnul restrictiilor impuse de pandemia de coronavirus, le-am intrebat pe modelele noastre unde isi vor petrece vacanta de Revelion in acest an. Asa ca, daca si tu esti in pana de idei, iti propunem sa aflam impreuna cum isi vor lua adio modelele WOW Agency de la anul 2020.

Majoritatea modelelor WOW Agency spun ca nu si-au rezervat nimic pentru Revelion, avand in vedere ca situatia incerta creata de virusul COVID-19 determina autoritatile sa impuna de la o zi la alta restrictii in majoritatea tarilor din Europa si nu numai.

O parte dintre modelele noastre au decis, asadar, sa isi petreaca noaptea dintre ani acasa, alaturi de familie si de cei dragi, in cadru restrans.

In general e bine sa incerci intotdeauna sa faci un efort de vointa si sa vezi partea buna a lucrurilor, chiar si atunci cand totul pare lipsit de speranta. Asa ca, daca si tu faci parte din categoria celor care se intreaba: „Ce ar putea fi bun in faptul ca nu pot pleca nicaieri de Revelion?”, poate ar trebui sa te gandesti ca raspunsul la intrebarea ta este posibilitatea de a recupera timpul pierdut.

Cum asa? Simplu: pentru noi timpul pare mereu ca sta pe loc, insa pentru bunicii si parintii nostri el trece mai apasat, lasa urme mai adanci si de la zi la zi imbatranesc un pic mai mult.

Asa ca ar trebui sa profiti de sansa pe care ti-o ofera restrictiile impuse de pandemia de coronavirus si sa petreci Revelionul alaturi de bunicii si de parintii tai. Cu alte cuvinte, sa recuperezi timpul pierdut.

Intr-o zi foarte indepartata, dupa ce multi ani din clepsidra ta se vor fi scurs, s-ar putea ca amintirile pe care le-ai creat in vacanta de Revelion din 2020 cu bunicii si parintii tai sa se numere printre cele mai pretioase pe care le ai.

Asadar, o parte dintre modelele noastre au decis sa isi petreaca Revelionul in cadru restrans, alaturi de familie, insa am descoperit ca avem si modele care isi vor petrece noaptea dintre ani online, alaturi de membrii lor.

In cazul in care nu lucrezi deja ca model si doar iei in considerare ideea de-a avea o cariera in acest domeniu, trebuie sa stii ca membrii sunt, de obicei, persoane foarte interesante, de la care poti invata o multime de lucruri, daca iti doresti sa iti dezvolti cultura geografica, generala si nu numai.

In plus, majoritatea devin membrii pentru ca isi doresc sa aiba parte de o discutie de calitate cu un om inteligent, placut si sociabil, care sa ii asculte, sa ii inteleaga sau, de ce nu, alaturi de care sa se simta bine si sa uite momentele dificile si provocarile de care au parte in viata de zi cu zi.

Asa ca nu e de mirare ca o parte dintre modelele noastre isi doresc sa petreaca Revelionul alaturi de membrii lor. Si pentru ca apreciem si ne dorim sa rasplatim mereu munca, seriozitatea, profesionalismul si devotamentul, le-am pregatit modelelor care vor lucra de Sarbatori o multime de bonusuri si surprize cadou.

bonus wow agencyNu putem sa dam mai multe detalii pentru ca nu vrem sa stricam surprizele, insa putem sa dezvaluim ca unul dintre bonusuri va fi o vacanta in Miami, Statele Unite ale Americii.

Douazeci de modele au primit deja gratuit bilete catre Miami si vor avea parte de o vacanta de vis, in care vor vizita cele mai cunoscute obiective turistice, vor face shopping in cele mai cool mall-uri si magazine si se vor distra ca niste adevarate dive. Pentru ca, nu-i asa, meseria de model presupune investitii serioase de timp, energie si munca, insa si rasplata este pe masura.

Speram ca ideile din acest articol sa te inspire si sa alegi sa pasesti in noul an alaturi de oamenii dragi tie, intr-un cadru restrans, pentru ca e foarte important sa te protejezi si sa protejezi, de asemenea, sanatatea altora.

Iar daca atunci cand ceasul va marca intrarea in noul an iti vei pune dorinta ca 2021 sa iti aduca, printre altele, si un nou job, atunci te asteptam la interviu in WOW Agency!

Wow Agency
Scroll to Top