Suma fabuloasa castigata de unul dintre modelele WOW Agency in luna octombrie

Concluziile unor studii recente au aratat ca peste 80% dintre romani spun ca si-ar dori sa aiba un salariu mai mare si planuiesc o schimbare profesionala care sa ii ajute sa obtina salariul dorit, in timp ce doar 7% afirma ca sunt multumiti cu suma pe care o castiga la angajatorul actual.

Desigur, banii nu sunt totul, insa suma pe care o castigi poate deveni un factor foarte important mai ales atunci cand de tine depind si alti membri ai familiei, atunci cand iti doresti sa iti cumperi o casa si constati ca salariul actual nu iti permite sa fii eligibil pentru un credit sau atunci cand iti dai seama ca angajatorul actual nu te plateste corect, comparativ cu munca depusa. Asadar, daca si tu planuiesti sa faci o schimbare profesionala anul viitor, poti lua in considerare o cariera in videochat.

incasari videochatIn ultimii ani tot mai multe persoane au inteles ca jobul de model de videochat presupune o serie de abilitati  pe care nu toata lumea le are: un sarm natural deosebit, empatie, o vasta cultura generala, care sa iti permita sa porti conversatii cu oricine despre orice si, nu in ultimul rand, o fina cunoastere a naturii umane, a gandurilor, emotiilor si sentimentelor pe care le are persoana din fata ta.

In acest context, recompensele pentru persoanele care cumuleaza toate aceste calitati sunt pe masura.

Si pentru ca, asa cum te-am obisnuit, ne dorim sa fim cat mai deschisi, onesti si transparenti, nu vrem sa procedam ca alte agentii si sa iti spunem ca profesia de model iti va aduce castiguri nerealiste, ci sa iti aratam exact cum stau lucrurile, in baza unor exemple concrete, iar tu sa iei, ulterior, decizia pe care o consideri cea mai potrivita.

Cat poti castiga, asadar, intr-o luna? La WOW Agency raspunsul  depinde doar de tine: vei castiga atat de mult cat iti vei propune. Mai concret, inca din prima luna vei ajunge la venituri intre 1.200 si 5.000 de dolari, adica mai mult decat castiga un profesor universitar sau un medic primar cu peste 25 de ani de experienta. Iar pentru tine aceste sume sunt doar inceputul.

In plus, venitul tau va fi calculat ca procent din incasari, iar in functie de rezultate poti ajunge la un procent brut de 60%, asta insemnand un net de 56%. Ceea ce ar urma sa castigi reprezinta, practic, venitul tau, nicidecum un simplu salariu. Pentru ca, asa cum spunem mereu, nu ne dorim sa fim un simplu angajator, ci partenerul tau de business.

Si pentru ca nu ne place sa oferim informatii nesustinute de exemple concrete, iti prezentam cazul lui Emy.

Emy este unul dintre cele mai noi modele de la WOW Agency si are o experienta de lucru de doar 3 luni.

In luna octombrie Emy a castigat 4.300 de dolari, lucru care reprezinta dovada ca, intr-adevar, in acest domeniu poti sa castigi exact atat cat iti propui. Cu alte cuvinte, cu cat muncesti mai mult si tratezi munca depusa cu o foarte mare seriozitate, cu atat acest aspect se va reflecta in castigurile tale.

Emy, de exemplu, a investit foarte multa munca si seriozitate in cele 3 luni petrecute la noi si, in plus, este o persoana care are mereu zambetul pe buze pentru ca se bucura ca a avut posibilitatea de a activa in acest domeniu. Mai precis, fiind studenta in anul 2 la facultatea de Psihologie, Emy este foarte incantata pentru ca are un job care se bazeaza foarte mult pe conversatii cu diferite tipologii de oameni. Conversatiile cu diverse tipologii de utilizatori ii permit sa puna in practica o mare parte din ceea ce invata la cursuri, lucru care, crede Emy, ii va fi de ajutor foarte mult in cariera de psiholog pe care o va practica, cu siguranta, in paralel cu cea de model.

Momentan, Emy intentioneaza sa lucreze pe toata perioada facultatii deoarece isi doreste sa se intretina singura si, asa cum aminteam mai sus, vrea, in acelasi timp, sa poata activa intr-un context care ii permite sa foloseasca toate cunostintele pe care le dobandeste la cursuri.

Cand a inceput colaborarea cu WOW Agency, Emy cunostea limba engleza la un nivel mediu pentru ca nu avea ocazia sa vorbeasca prea des, insa dupa doar 3 luni Emy a inceput sa vorbeasca din ce in ce mai mai fluent limba engleza, iar acest progres se datoreaza in mare parte oportunitatii de a putea conversa zilnic cu persoane care cunosc engleza la un nivel nativ.

Asadar, un job de model nu iti va aduce doar castiguri cu mult peste media salariilor din Romania, ci si posibilitatea de a-ti imbunatati o multime de alte abilitati si de a capata o incredere tot mai mare in propriile tale forte.

Speram ca ti-au fost utile informatiile din acest articol, iar daca mai ai intrebari pentru noi, le asteptam pe office@wow-agency.ro. Tot pe aceasta adresa poti sa aplici pentru un job. Spre deosbebire de alte agentii de pe piata, WOW Agency este mereu in cautare de persoane ambitioase si inteligente, care isi doresc sa isi foloseasca abilitatile pentru a obtine toate acele lucruri la care o persoana obisnuita se multumeste doar sa viseze: o locuinta cumparata cu bani cash, o masina de lux, haine semnate de designerii momentului sau vacante in locuri exotice, pe care orice om ar trebui sa le vada intr-o viata.

Te asteptam la interviu!

Wow Agency
Scroll to Top