Studenție la limita supraviețuirii? 

Cum sună? Cam neplăcut, știm. E greu să fii studentă, dar să te poți bucura în concomitent de libertate și bani. Poate că vrei să-ți cinstești prietenii cu o cină, poate că propunerea de escapadă la munte, în weekend sună promițător, dar consulți balansul contului și constați că nu este posibil, poate că vrei să te muți din cămin, într-o chirie, să ai intimitate și control sau poate că ai poposit câteva minute bune asupra unei vitrine și ai visat cu ochii deschiși la cum ar arăta un obiect vestimentar pe tine. 

Poate c-ai obosit să tot ceri de la părinți sau te zbați pentru un job care oferă minimul pe economie, în schimbul a prea mult efort. Din acest punct de vedere, videochat-ul oferă o nouă cale de îndeplinire a idealurilor materiale, personale. 

Ca schimbi puțin paradigma și să-i ajuți tu pe alții! Pentru că, cine n-ar face-o dacă ar avea de unde? 

Colaborările anterioare cu studente ne-au demonstrat că importanța studiilor nu este diminuată de acest job. Și nu ne lăudăm în zadar când spunem că, suntem într-adevăr flexibili. 

La ce ne referim, mai exact? 

  • Libertatea de a organiza programul, după bunul plac: fie că optează pentru tura de zi sau pentru cea de noapte, au timp să ajungă la cursurile și seminariile importante.

  • Flexibilitate în perioadele aglomerate: știm ce înseamnă studenția și cum vine ea la pachet cu stresul examenelor. Știm cât de mult contează să rămâi concentrată asupra sarcinilor școlare, drept urmare nu vor exista niciun fel de penalități pentru absența ta de la studio în acele perioade.

  • Câștiguri financiare motivante și bonusuri de performanță: dacă de-a lungul timpului vei constata că ți se potrivește această nișă și vei fi suficient de determinată să performezi la cele mai înalte standarde, te sprijinăm încă de la început cu un venit minim garantat (5.000 lei/lună, în primele 3 luni) și bonusuri generoase de până la 75% din încasări. 

E timpul să-ți iei inima în dinți și să faci o schimbare! Să întrebi acolo unde apar inconsistențe în mintea ta, să-ți faci măcar curajul de a veni la un interviu. De acolo se pleacă fără obligații, dacă simți că te potrivești în echipă rămâi, dacă nu, nu ai obligația de a reveni cu un răspuns. 

Hai la Wow Agency, în București, ca să trăiești o altfel de studenție! Mai prosperă și mai distractivă ca niciodată! 

WhatsApp: 0757 222 222 

Scroll to Top