Ședințele foto – moft sau necesitate? 

Cu siguranță ești la curent cu felul în care modelele ce activează în domeniul videochat-ului se promovează. Ședințele foto/video se adaugă la portofoliu, întregind o imagine de ansamblu care să te reprezinte. 

Dar cu toate acestea, de ce sunt atât de importate și de ce pun studio-urile accent pe ele? 

Sporesc notorietatea – ca să devii cunoscută în comunitate nu este suficient doar să exiști pe site-urile colaboratoare. Identitatea pe care ți-o construiești trebuie să fie în acord cu ceea ce simți și felul în care te manifești. Așadar, un portofoliu diversificat contribuie la creșterea popularității tale, la atragerea membrilor de calitate și la formarea unei reputații pozitive din punct de vedere profesional. 

Contribuie la marketing-ul personal – șefințele foto pot fi folosite pentru a promova activitatea ta pe diferitele platforme de socializare. Utilizând o imagine vizuală bine pusă la punct cresc șansele de a atrage utilizatori noi cărora să le facă plăcere să-și petreacă timpul în compania ta. 

Te ajută să te diferențiezi – industria videochat-ului este una destul de competitivă, iar pentru a face față provocărilor trebuie să ieși în evidență cu ceva, ca să te faci remarcată. În acest fel, identitatea ta vizuală sporește atractivitatea membrilor. 

Creează o imagine de brand – portofoliul tău vizual te va ajuta să rămâi distinctă și memorabilă în mintea celor care te urmăresc. O estetică coerentă se va impregna în amintirea membrilor și îți va oferi o etichetă pertinentă care să reflecte calitatea superioară a activității tale online. 

Cresc nivelul încrederii – oamenii tind să se orienteze înspre lucrurile realizate cu profesionalism întrucât acestea oferă un sentiment al siguranței și al lucrului bine făcut. Când un model arată bine, iar această calitate este scoasă-n evidență prin intermediul unui fotograf cu experiență care știe cum să evidențieze părțile tale bune și să le minimizeze pe cele mai puțin atractive, membrii acordă votul lor de încredere. 

Asigură credibilitatea și autenticitatea conținutului tău – pune-te pentru un minut în locul unui utilizator și gândește-te la comparația dintre un profil bine gândit și organizat armonios și unul în care pozele sunt realizate neprofesionist, cu o calitate îndoielnică a imaginii, în grabă. Tu în compania căruia ai vrea să-ți petreci timpul, dar și să cheltui banii? Prima variantă este întotdeauna cea preferată. 

Diversifică conținutul – este important ca oamenii să aibă posibilitatea de a vedea și altceva în afară de un chip frumos. Folosindu-te de diferite tematici, specifice perioadei în care te aflii (Halloween-ul, Crăciunul, V-Day, Paștele etc.) poți obține un mai mare engagement din partea comunității tale, menținându-le interesul și încurajând interacțiunea dintre voi. 

Wow Agency pune la dispoziția modelelor cu care colaborează oportunitatea de a se afirma din punct de vedere vizual, asigurând în permanență sprijinul unui profesionist în domeniu. Astfel, te bucuri oricând de sesiuni foto/video, absolut gratuit. Te ajutăm să îți gândești ținutele, să realizezi un make-up care să se potrivească ideii și să implementezi conținutul de care ai nevoie ca să devii un model cu încasări de invidiat. 

Haide la un interviu ca să aflii cum poți face ca lucrurile să se desfășoare în favoarea ta! 

WhatsApp: 0757 222 222

Wow Agency
Scroll to Top