Relaxarea, in viata de zi cu zi

Îți vorbeam într-un articol anterior despre cât de importantă este relaxarea înainte de a începe programul, despre beneficiile pe care ți le aduce atât în mintea cât și în conturile tale pentru că un model relaxat și fericit este unul ale cărui încasări vor crește constant. În continuare îți propunem să lecturezi din ghidul relaxării, de data aceasta – după o zi de muncă. 

Cum procedează un model după ce-și încheie tura de lucru? 

  • Se deconectează gradual – este important ca după ce închizi camera și microfonul, să îți acorzi măcar câteva minute în care să respiri și să încerci să-ți relaxezi musculatura după activitatea susținută în ziua respectivă. Ca să poți să treci la pasul următor – odhina propriu-zisă, este necesar să procesezi bine tot ce s-a întâmplat în ziua respectivă.
  • Se relaxează fizic – utilizând exerciții de stretching sau yoga (într-o formă mai simplificată/ușoară), modelul încearcă să ajungă la un acord cu corpul său. În cazul în care este mult prea încordată și i-ar prinde bine puțin ajutor suplimentar, mai rămâne preț de aproximativ o oră la studio, în compania unei maseuze care se asigură că, mișcările utilizate își dovedesc utilitatea și eficacitatea în detensionarea musculară.
  • Reflectează pozitiv – ia în calcul toate aspectele pozitive ale zilei respective și implicit a sesiunii de livechat. Se concentrează pe a evidenția momentele plăcute, interacțiunile favorabile, încasările generoase pe care le-a dobândit și încearcă să lase deoparte evenimentele care au generat emoții mai puțin plăcute precum frustrare sau tristețe. Focusându-și atenția asupra aspectelor avantajoase ale zilei respective, devine mai rezilientă, dezvoltând capacitatea de a face față mai ușor situațiilor stresante.
  • Comunică cu alte modele – împărtășește cu colegele sau/și echipa trăirile zilei. Acestui pas îi acordăm o importanță aparte fiindcă construirea relațiilor sociale aduce împlinire prin susținere emoțională reciprocă. 

Ai posibilitatea de a dezbate deschis și a asculta activ experiențele și sugestiile tale, întărindu-ți astfel sentimentul de apartenență la un grup. Mai mult decât atât, echipa, oamenii din spatele tău, vin întotdeauna cu un feedback pozitiv, dar și constructiv pentru a te ajuta să-ți îmbunătățești performanțele. 

  • Caută să întreprindă activități relaxante –  acestea rămân de îndeplinit după cum simte fiecare că trebuiesc făcute. Relaxarea pentru unii oameni poate însemna vizionarea unui serial pe Netflix, pentru alții este util un antrenament la sală, alții gătesc, merg la shopping, mulți își văd de hobbie-uri. Important este să închei ziua cu sentimentul că, ți-a mai rămas timp să te ocupi de tine și de ceea ce-ți aduce bucurie. 

Mai mult decât atât, pauzele dintre sesiunile de livestreming nu sunt de neglijat. Ele trebuie să existe și să-ți permită să te recuperezi, astfel încât nivelul tău de energie și de concentrare să nu scadă drastic, în caz contrar, există efecte negative în felul în care te vei prezenta pe cameră, în fața membrilor. 

Credem în relaxare, credem că modelele liniștite au parte de împlinire profesională! 

Vino la un interviu marca Wow Agency ca să aflii cum și pe unde se relaxează modelele care au suficient de mulți bani în cont! 

      WhatsApp: 0757 222 222

Scroll to Top