Premiile obtinute ne recomanda

Oscarurile in industria cinematografica.
Emmy-urile in televiziune.
Effie-urile in publicitate.

Fiecare industrie are premiile ei, care sunt acordate an de an pentru a recompensa performanta si pentru a le spune celor din industria respectiva (si nu numai) ceva despre profesionalism si excelenta.

Acelasi lucru este valabil si pentru industria de videochat si tocmai de aceea suntem onorati sa anuntam ca in 2020 modelele noastre s-au numarat printre castigatoarele unor premii importante din industrie.

Astfel, unul dintre premiile obtinute in 2020 este cel de „Best Live Cam Model Personal Site”, castigat de catre Izie, un model care colaboreaza cu WOW Agency de peste 5 ani si care in acesti 5 ani a ajuns sa fie cunoscut si apreciat de toata lumea din industrie pentru frumusetea, carisma si seriozitatea cu care isi trateaza jobul.

In acest an Gala LiveCamAwards a avut loc in celebrul cazinou Estoril din Portugalia, iar fiecare nominalizare si premiu pe care le-am primit de-a lungul timpului in cadrul acestei gale ne-au facut sa fim si mai motivati sa ne numaram mereu printre cei mai buni.

Atat WOW Agency, cat si echipa sa de modele au primit deja unele dintre cele mai importante premii la galele internationale dedicate industriei de videochat, iar acest lucru reprezinta confirmarea faptului ca atunci cand ai o echipa de oameni profesionisti si dedicati muncii lor, totul devine mai usor.

Dincolo de aceste considerente, anul 2020 a fost marcat de pandemia de coronavirus, iar acest lucru a dus, asa cum stim cu totii, la interzicerea evenimentelor de amploare. In acest context, partenerii nostri de business s-au orientat catre concursurile pe platforma, iar modelele au avut foarte des sansa sa-si rotunjeasca incasarile cu sute de dolari, ocupand de fiecare data locuri fruntase la aceste concursuri.

Totodata, acestea au devenit cunoscute in randul tuturor membrilor prin afisarea lor in TOP, castigand, astfel, mai multa vizibilitate inclusiv in randul membrilor noi.

Doua dintre modelele WOW Agency care au ocupat cel mai des locurile fruntase din clasament sunt Alina si Diana. 
Alina este un model cu experienta de peste 5 ani, iar anul acesta si-a trecut in palmares mai multe locuri in TOP. In cazul in care nu esti familiarizata cu regulamentele, trebuie sa stii ca aceste concursuri se organizeaza la cateva zile, iar modelele au sansa ca intr-o luna sa castige de mai multe ori.

live jasmin storyAstfel, Alina ocupa la finalul lunii august locul 1 la Story, iar la inceput de septembrie s-a pozitionat tot in TOP, ocupand locul 2 la Story. Ulterior, s-a mentinut in TOP prin ocuparea inca de 3 ori a unei pozitii fruntase.
In prima saptamana din octombrie s-a clasat pe locul 3 la Story, iar in urmatoarele doua saptamani ale aceleiasi luni a urcat in clasament pe locul 2 la Story. Finalul lunii a gasit-o pe locul 1 la Story, iar in luna noiembrie a continuat sa ocupe tot locul 1 la Story, ceea ce inseamna ca sunt contorizate in continuare sansele de castig.

Diana este un model cu o experienta de peste 7 ani, care s-a clasat in luna august pe locul 3 la Story.
Astfel, WOW Agency a avut 2 modele din 3 posibile in TOP-ul castigatoarelor. Diana a mai fost premiata inca o data in acest an, ea ocupand locul 2 pe Messenger in Awards la finalul lunii septembrie si locul 1 la video-uri la final de octombrie.
Iar asta nu e tot.

unnamed file Premiile obtinute ne recomanda   Si alte modele WOW Agency au mai castigat diverse concursuri cu premii in bani, insa le amintim pe Alina si Diana pentru ca ele au fost cele care au mentinut o anumita constanta in aceste castiguri.

Orice premiu international castigat de catre modelele noastre aduce cu sine satisfactia intregii echipe si creste motivatia fiecarui membru al echipei de a ramane in continuare cel mai bun in ceea ce face.

Unul dintre lucrurile care ne diferentiaza de alte agentii din aceasta industrie este tocmai faptul ca WOW Agency cauta intotdeauna sa lucreze cu cei mai buni: cele mai bune modele, cei mai buni traineri, cei mai buni oameni de resurse umane, cei mai buni stilisti etc.

Credem foarte mult ca atunci cand alegi sa lucrezi cu cei mai buni profesionisti, si rezultatele obtinute sunt pe masura. Asadar, la WOW Agency vei fi colega intotdeauna cu unii dintre cei mai buni oameni din industrie, care sunt acolo sa te ajute sa devii cea mai buna varianta a ta si sa poti sa iti indeplinesti chiar si cele mai indraznete visuri.

chek videochat Premiile obtinute ne recomanda   Stii cum se spune, cele mai frumoase drumuri nu apar intotdeauna pe harti, insa atunci cand iti doresti cu adevarat sa ajungi cat mai sus, vei gasi firul interior care sa te poarte acolo. In acest caz, firul ar putea fi chiar acest articol, de ce nu? Daca ai ajuns pana aici, cel mai probabil e un semn ca ar trebui sa ne si cunoastem.

Suntem mereu in cautare de oameni care sa ne ajute sa pastram cat mai sus renumele WOW Agency si pe care sa ii ajutam, la randul nostru, sa isi construiasca o viata privilegiata, in care sa nu mai depinda de nimeni si de nimic.

La WOW Agency vei gasi o echipa in care oameni de training, de creatie si de management te vor sustine sa devii un om sigur pe propriile-i forte, independent si cu o viata de vis, la care majoritatea se multumesc doar sa viseze.

De ce sa mai astepti? Fa un prim pas catre visurile tale chiar acum! Contacteaza-ne si hai sa ne cunoastem! Te asteptam la interviu!

Scroll to Top