Outfit-ul cel mai potrivit 

E imposibil să nu-ți fi trecut măcar o dată prin minte cum arată ținuta ideală a unui model de succes. Cu ce se îmbracă, cu se încalță, cu ce accesorizează look-ul. Și ca să nu te pierzi în imagini și gânduri inutile, îți spunem noi că, nu există una! 

La Wow Agency nu creăm un tipar de modele. Te lăsăm pe tine alegi ce ți se potrivește mai bine, în funcție de vibe-ul pe care-l ai în ziua respectivă! 

Astăzi poți să îmbraci o ținută casual, mâine te transformi în the girl next door, poimâine într-o doamnă la 4 ace, office, iar răspoimâine în femme fatale iarăși. 

Ceea ce porți trebuie să te reprezinte, iar atunci când o faci cu mândrie, acest lucru se simte dincolo de camere! 

Devino un personaj! 

Transformă-te în fiecare zi în altceva și vezi ce ți se potrivește mai bine. Alege hairstyling-uri diferite, tehnici de make-up pe care nu le-ai mai utilizat până acum, consultă-te cu specialiștii noștri și adaptează culorile conform tonului pielii și trăsăturilor ce trebuiesc accentuate sau, de ce nu, minimizate. 

Te ajută și decorul! 

Suntem mai mult decât fericiți să-ți punem la dispoziție o cameră a cărui decor versatil să se plieze perfect pe imaginea personalității tale. De Crăciun te înconjurăm de luminițe și cadouri, de Anul Nou aducem artificii, baloane și confetti, iar de Valentine’s Day te umplem de inimioare și simboluri ale iubirii. 

Ținutele speciale rămân în mintea membrilor! 

Surprinde-i cu ceva nou, de fiecare dată, dacă ai plăcerea. Vei deveni memorabilă și se vor întoarce mereu pentru show-urile tale. Plus, această libertate de a alege mereu câte altceva te va ajuta să-ți construiești propriul stil și identitate vizuală. 

Iar ori de câte ori simți că e timpul pentru o schimbare, că vrei să te reinventezi, noi suntem aici pentru a te sprijini cu sugestii, cu tips and tricks despre cum și ce se caută, despre cum să-ți atingi potențialul maxim ca și model! 

Hai la Wow Agency, în București, să ne cunoaștem! 

WhatsApp: 0757 222 222 

 

Scroll to Top