Muncim, dar ne și relaxăm! (part. 1) 

E important să atingem țelurile pe care ni le-am propus, însă este și mai important să putem să ne bucurăm cum se cuvine de reușitele profesionale, iar un model obosit și surmenat nu o să fie mai fericit chiar dacă are suficienți bani în cont. 

Astfel, este important ca relaxarea să existe atât înainte cât și după sesiunile de livechat. În această idee am formulat un ghid a căror pași merită de urmat dacă dorești ca experiența ta să fie una pozitivă și prosperă. 

Înainte de a te loga pe site: 

  • Organizează o rutină de pregătire: ea începe imediat ce te trezești și include igienă corporală, pași de skincare (trad.: rutina de îngrijire a pielii), băutul cafelei, luarea unui mic dejun care să-ți confere suficientă energie cât să începi ziua cu bine. 

Continuă la studio cu make-up-ul pe care artiștii noștri ți-l realizează zi de zi (indiferent de tura pentru care optezi) și cu ținuta pe care o asortezi oricum vrei în funcție de starea ta în ziua respectivă. De asemenea, un small talk (trad.: o mică discuție) cu colegele tale te va ajuta să te echilibrezi emoțional și mental prin socializare și să te pregătești pentru provocările zilei respective. 

  • Practicarea exercițiilor de respirație: deși la o primă vedere ar putea să ți se pară banal ce scriem aici, studiile demonstrează că practicarea corectă a exercițiilor de respirație te ajută în reducerea stării de anxietate (vizavi de ce urmează să se întâmple), diminuare a efectului stresului și calmarea minții. Inspiri adânc, ții aerul preț de câteva secunde în abdomen, apoi expiri gradual. (N.B: vezi metoda Jacobson pentru relaxare musculară).
  • Ascultarea muzicii: în timpul pregătirilor tale, poți să dai play unei melodii care să te ajute să creezi o atmosferă plăcută și relaxantă. În funcție de preferințele personale, poți alege orice gen muzical care-ți conferă la final, o stare de spirit pozitivă.
  • Vizualizarea pozitivă: ca să nu o numim manifestare și să utilizăm termeni pe care nu-i stăpânim, preferăm să sugerăm această metodă pentru a-ți oferi de una singură un boost de încredere în tine. Gândește-te la experiențele pozitive și momentele de maximă bucurie pe care le-ai trăit în sânul comunității tale de membrii. Retrăiește succesul și pune-ți în gând că vei putea să depășești orice provocare pe care ziua respectivă ți-o rezervă și să te bucuri de întreaga experiență pe care o trăiești în studio.
  • Setarea unei intenții: ca ultim pas într-o rutină de succes propunem să-ți setezi niște așteptări realiste, dar pozitive. Să te gândești la ceea ce poți face în ziua respectivă pentru a reuși să te conectezi cu membrii care te urmăresc, precum și să transformi orele online într-o experiență confortabilă și plăcută pentru tine. Amintește-ți constant care sunt motivațiile pentru care faci acest lucru și identifică aspectele plăcute ale muncii tale. 

Revenim curând și cu o a doua parte a ghidului gândit pentru relaxare, ca tu să aflii ce poți să faci pentru a te deconecta complet după încheierea programului de lucru. 

Până atunci, te îndemnăm să înveți cum să te relaxezi corect și eficient la Wow Agency

WhatsApp: 0757 222 222

Scroll to Top