Model cu record de încasări 

Kenzie face parte din echipa Wow Agency de doar 2 ani de zile. În tot acest timp a reușit să atingă cote semnificative de încasări și se bucură de un succes formidabil în rândul comunității ei de urmăritori.

Am convocat-o la o discuție, ca să deseminăm rețeta reușitei sale. Iată ce răspunsuri am reușit să consemnăm din întreg interviul cu ea!

Î: De cât timp lucrezi în Wow Agency? 

R: Astăzi se împlinește un 1 an și 8 luni de activitate.


Î: Ce vârstă ai? 

R: 32 de ani, imediat 33. 

Î: Care este suma pe care ai încasat-o în anul 2023? 

R: Nu mai mult și nici mai puțin de 565,610$. Î: Cum ne-ai găsit? Vrei să ne spui povestea? 

R: Da. Nu am avut cel mai fericit început. Se făcea că traversam o perioadă dificilă din punct de vedere financiar, iar unul dintre părinții mei s-a îmbolnăvit, având nevoie de îngrijiri medicale avansate. N-a fost deloc ușor. Într-o seară, am ieșit la o cafea cu o prietenă, să ne destindem puțin și să ne spunem ofurile. M-a apreciat pentru schimbările pozitive de look, pentru că eram la fel de sociabilă și fericită să mă aflu-n preajma oamenilor. Atunci i-a venit o idee. Știind că, obișnuiam să cochetez la un moment dat cu lumea online-ului, că sunt o persoană degajată și cunoscătoare a limbii engleze, mi-a sugerat să încerc videochat-ul. I s-a părut că mi se potrivește, dar n-am fost întrutotul de acord, la început. Am ajuns acasă și am picat pe gânduri. Am început să mă informez despre studio-urile din zona mea. Ce presupune munca asta în online, pot sau nu pot să o fac, care e studio-ul care mi se potrivește cel mai mult? 

Î: Și cum ne-ai ales pe noi? 

R: Am cercetat istoricul modelelor. M-am interesat despre locație și mi-am dat seama că sunteți ultra-centrali. Acest lucru aduce multe beneficii. Îmi era foarte ușor să ajung la muncă, studio-ul fiind chiar în Piața Unirii, imediat lângă gura de metrou. Mi-au plăcut camerele, erau dotate cu absolut tot ce puteam să-mi doresc. Mobilier modern, aparatură calitativă. Am venit la un interviu, iar imediat după acesta, m-am convins că între noi chiar există potrivire.

Î: Pentru ce tură de lucru ai optat atunci când am început colaborarea? Ai încercat ambele variante, dimineața și seara? 

R: Nu, eu am lucrat tot timpul pe tura de noapte. Mi s-a părut cea mai accesibilă. Dimineața aveam timp pentru ai mei, să continuăm investigațiile medicale, să umblăm prin cabinete. Așa a fost cel mai convenabil și așa am rămas chiar și acum, după ce lucrurile s-au stabilizat. Î: Ce nivel de engleză aveai când ai ajuns la noi?

R: Cunoșteam limba, călătorisem prin alte țări. Mediu spre avansat, aș spune. Acum cred că nivelul meu este cu adevărat unul avansat.

Î: Ce planuri ai pentru viitor? 

R: Scopul inițial a fost să strâng suficienți bani încât să-mi ajut părintele să depășească cumpăna din viață. Apoi, după ce lucrurile au revenit la normal, mi-am propus să-mi achiziționez propria casă și mașină. Deja le-am bifat pe cele două. Următorul meu scop este să investesc în domeniul imobiliarelor și, de ce nu, în propia afacere în domeniul Horeca?

Î: Ce recomandare ai avea pentru modelele începătoare? 

R: Oh, sunt multe de spus! Am să încerc să fac un rezumat.

Mai întâi, ar trebui să empatizeze cât mai mult cu membrii care le urmăresc. Să nu-i trateze precum niște bancomate ambulante, ci ca pe niște oameni care vor să-și petreacă timp de calitate în compania unei femei frumoase. Nici nouă nu ne place să fim obiectivizate, privite ca niște jucării sexuale.

Apoi, să fie politicoase și amabile. Ce oferi, aia primești, de regulă. Cu cât mai mult îți tratezi comunitatea cu respect, cu atât mai plăcută vei fii în ochii lor.

Să investească în outfit-uri și jucării. Tool-uri (trad.: instrumente) absolut necesare în această industrie. Într-un outfit fantastic te simți bine și asta transmiți mai departe. Radiezi, oamenii văd și simt, chiar dincolo de ecrane.

Să nu pună presiune pe membrii. Să nu ceară cadouri, să nu aștepte mereu surprize. Cu cât pui mai multă presiune pe ei, cu atât mai mult riști să îi îndepărtezi. Cele mai frumoase lucruri vin atunci când sunt oferite din propria inițiativă!


Dacă ți-a plăcut de Kenzie, dacă consideri că sfaturile ei îți pot fi utile, dacă ești din București și te bate gândul să încerci o carieră în videochat, nu ezita să ne contactezi pentru un interviu! S-ar putea să fie șansa ta!


Wow Agency – București 

WhatsApp: 0757 222 222 

Wow Agency
Scroll to Top