Cum să-mi aleg make-up-ul cel mai potrivit?

Înainte să-ți povestim detaliile tehnice ale machiajului în sine, ne propunem să-ți explicăm de ce are o pondere atât de mare în ceea ce facem noi. 

Prima impresie contează – contează pe cameră atunci când urmează să întâlnești oamenii în compania cărora îți vei petrece timpul. Aspectul fizic general organizat și curat contribuie la formarea unei impresii generale pozitive și e decisiv atunci când membrii pun în balanță dacă-și doresc sau nu să rămână în chat-ul tău. 

De ce? 

Atracția vizuală – este important să rămâi memorabilă în mintea comunității tale. Videochat-ul ca și industrie se bazează pe atracția fizică, vizuală și arta de a jongla cu tehnicile conversaționale. Un look atrăgător, completat de un make-up care să-ți evidențieze perfect trăsăturile feminine, sporește atractivitatea pe care oamenii o resimt privindu-te și îi determină să-și mențină interesul în a te urmării. 

Diferențiere – sunt multe femei frumoase în domeniu în care noi activăm, însă doar cele care reușesc să epateze în calități fizice sau atitudinale reușesc să capteze atenția într-un mod inteligent, astfel încât să obțină ceea ce-și doresc: recunoaștere & apreciere care vin la pachet cu bani. Un look distinctiv este din ce în ce mai greu de găsit, iar atunci când apare nu este trecut cu vederea prea ușor. 

Profesionalism – un model care alege să acționeze profesionist nu va intra niciodată online nemachiată, cu părul răvășit după o noapte tumultoasă și cu hainele șifonate. Va fi atentă ca imaginea ei de ansamblu să fie una îngrijită, elegantă și ordonată, acest lucru portretizând în mintea membrilor o imagine solidară cu sinele și o atitudine respectuoasă față de cei care urmăresc conțintul. 

Confort personal – la o adică, cine nu se simte bine atunci când arată bine? Deși unele lucruri vin exclusiv din interior, un look armonios crește stima de sine a modelului, ajutând-o să transmită o energie pozitivă și să creeze o experiență plăcută pentru urmăritorii ei. 

Adaptabilitatea la preferințele comunității – e hazliu și totodată interesat să fi jovială în materie de imagine. Capacitatea ta de a-ți adapta make-up-ul și outfit-ul la preferințele comunității, precum și la evenimentele anului în curs te poate ajuta să-ți fidelizezi membrii și să-i atragi pe alții care vor deveni eventual recurenți. 

Calitatea imaginii pe care o creezi – pe video lucrurile se văd clar, iar imaginea știi bine cât de mult contează. Așadar, cearcănele sunt acoperite, trăsăturile faciale sunt ridicate, ochii iau o formă deosebită cu ajutorul eyeliner-ului, iar toate aceste lucruri îmbunătățesc atât experiența ta cât și a comunității tale. 

Acestea fiind spuse, ne propunem să scriem în curând un alt articol în care să te ajutăm să identifici ce make-up ți se potrivește în funcție de personalitatea ta și afinitățile vizuale. 

Ține minte că, Wow Agency pune la dispoziția modelelor cu care colaborează posibilitatea de a se machia zilnic, gratuit, în incinta studio-ului din București! Totul profesionist, totul ca la carte!  

Haide la un interviu pentru a obține mai multe detalii! 

WhatsApp: 0757 222 222

Scroll to Top