Cum alegi cel mai bun studio de videochat?

Te-ai decis să începi o carieră în domeniul videochat-ului, însă ofertele disponibile la ora actuală pe piață sunt atât de multe și de variate, încât știm că te simți copleșită și că îți este greu să iei o decizie.
Videochat-ul se dezvoltă din ce în ce mai mult și apar din ce în ce mai multe studiouri cu oferte care mai de care mai atrăgătoare. Dacă nu cunoști bine domeniul, este posibil să cazi în plasa unor oferte false. Tocmai de aceea, ne-am luat timp pentru a-ți spune care sunt cele mai importante aspecte la care trebuie să fii atentă în momentul în care cauți cel mai bun studio de videochat din București.

Alegerea celui mai bun studio de videochat – aspecte relevante

De la bun început, este bine să ai în vedere faptul că orice agenție de videochat trebuie să fie mai mult decât un angajator, trebuie să fie pentru tine un partener, care să te ajute să evoluezi ca model de top, care să fie sincer și transparent cu tine în ceea ce privește legalitatea și etica desfășurării activității.

De altfel, acestea sunt primele dintre cele mai importante aspecte despre care vom vorbi în cele ce urmează.

1.    Nu te încrede în studiourile care îți oferă sume de bani exorbitante încă de la angajare

Deviza noastră este: muncim împreună, câștigăm împreună! Ca atare, suntem de părere că nimeni, în niciun domeniu, nu va oferi lucruri fără să primească ceva în schimb. Cu alte cuvinte, niciun studio de videochat nu îți va da un bonus de angajare cu o valoare foarte mare, având în vedere că până în momentul respectiv tu nu ai făcut nimic pentru ei. Ferește-te, deci, de agențiile care promovează astfel de avantaje, căci acestea nu sunt reale!

2.    Evită studiourile care nu îți garantează confidențialitatea

Studiourile de videochat au obligația să îți garanteze confidențialitatea în ceea ce privește identitatea și imaginea ta. Cu alte cuvinte, nu au voie să îți folosească numele real în nicio publicație, în niciun cont, în nicio sursă online sau offline, în afară de contract. De asemenea, este interzis să posteze poze cu tine sau să ofere informații cu privire la viața ta personală și la conexiunea ta cu acest domeniu.

3.    Ocolește studiourile care nu îți oferă de la bun început toate informațiile de care ai nevoie

Sau răspunsuri clare și prompte la întrebările tale, am adăuga noi. Multe studiouri de videochat nu lucrează 100% legal, astfel că există riscul ca tu să ajungi să-ți desfășori activitatea în ilegalitate, fără să știi. De aceea, este foarte important să citești cu atenție toate documentele pe care le primești, să analizezi bine informațiile înainte de a semna orice act și să ceri lămuriri în privința oricărui lucru care ți se pare nesigur. Îți vei da seama din ezitările sau promptitudinea cu care primești răspunsurile dacă agenția este serioasă și dacă poți avea încredere în ea.

4.    Studiourile nu trebuie să îți impună ținutele pe care să le porți

Cum activitatea desfășurată în cadrul unui studio de videochat are la bază comunicarea virtuală cu diferiți bărbați din colțuri îndepărtate ale lumii, este normal ca gusturile referitoare la aspectul modelului să varieze. Ca atare, niciun studio nu ar trebui să impună standarde de frumusețe, ci mai degrabă standarde de îngrijire. Nici în privința ținutelor modelele nu ar trebui să fie obligate să poarte anumite outfit-uri, căci nu acestea sunt cheia succesului, ci abilitățile comunicaționale și relaționale.

5.    Cere-i viitorului angajator să vezi cum arată camerele în care îți vei desfășura activitatea și tehnologia de care dispun

Performanța aparaturii este un aspect de maximă importanță. Pentru ca aspectul tău fizic, abilitățile de comunicare și de seducție să poată fi puse în evidență cum se cuvine, tehnologia prin care se intermediază conversația trebuie să fie de ultimă generație și să dispună de mentenanță permanentă. De asemenea, camera în care îți vei ține activitatea trebuie să fie confortabilă, modernă și cu un design foarte atractiv, pentru ca tu să te poți desfășura în voie.

6.    Studioul de videochat în care îți vei desfășura activitatea trebuie să îți pună la dispoziție ședințe de training 

Training-ul este necesar în special la începutul colaborării, dar și pe parcursul acesteia. Momentele dificile, provocările și plafonarea pot fi depășite mult mai ușor atunci când beneficiezi de ajutor de specialitate. Indiferent dacă ești începătoare sau nu, este importantă prezența unei echipe de traineri cu experiență, care să îți ofere sfaturi și metode de a evolua, pentru a ajunge să câștigi veniturile colosale care se pot obține în acest domeniu.

7.    Fii atentă la dotările și serviciile oferite de studio!

Foarte mult contează și atmosfera din cadrul salonului, la fel modul în care acesta arată în fiecare zi. Poți observa acest lucru încă de la proba primului interviu. Totodată, îi poți întreba pe viitorii tăi colaboratori dacă oferă servicii de curățenie și de întreținere, căci așa te poți asigura că vei lucra într-un mediu cât mai curat și plăcut.
Așadar, sperăm că te-am ajutat să înțelegi care sunt criteriile în funcție de care ar fi bine să îți alegi studioul de videochat în care vei lucra. Cu toată modestia, îți spunem că noi ne încadrăm în această categorie, a studiourilor de încredere, și că îndeplinim toate cerințele de sus.

Dacă vrei să te convingi singură, vino la noi să ne cunoaștem! La sediul nostru ultracentral din București este foarte ușor de ajuns, din orice punct al capitalei. Ia legatura cu expertii nostri in angajari videochat Bucuresti si vino sa ne cunoastem.

Scroll to Top