Ce se întâmplă la un interviu de angajare? 

Înainte să te sperii și să te îngrijorezi cu privire la posibilitățile de a eșua, dă-ne voie să clarificăm câteva lucruri pentru tine. Lecturarea acestui articol ți-ar putea fi utilă în stăvilirea emoțiilor dinainte de un interviu cu un studio. 

Nu este nimic formal, ba chiar din contră 

La un interviu ce vizează încheierea unei colaborări cu un studio nu e necesar să pui CV-ul pe masă și să aștepți stingher o întrebare. Conversația decurge natural, colega noastră de la HR încercând să-ți răspundă tuturor neclarităților cu care te confrunți. 

Nu te întreabă nimeni despre diplome sau studii superioare

Videochat-ul nu este un domeniu demonstrativ pe foaie. Indiferent că ești absolventă de gimnaziu, liceu sau școală profesională, în birou nu te prezinți însoțită de o diplomă de bacalureat. Nu se organizează concursuri, nu există competiție și deci, nici dezamăgire.

(*Condiția minimă necesară este să ai vârsta de 18 ani împlinită*) 

Nu-ți aplică nimeni vreun test pentru a măsura anumite abilități. Calitățile unui model de succes sunt: determinarea, conștiinciozitatea, responsabilitatea și respectul (vizavi de promisiunile făcute, dar și de propria persoană). Dacă le ai, locul tău e ca și asigurat, dacă îți lipsesc, dar ești dispusă să le dezvolți, te sprijinim în demersuri! 

Te familiarizezi cu locul de muncă 

Punem deosebit de mult preț pe acest aspect întrucât spațiul în care îți vei desfășura activitatea va servi drept o a doua casă pentru tine. E necesar să te simți confortabil în locația respectivă, să potrivești personalitatea cu decorul, să înțelegi care este bunul mers al lucrurilor. 

Îți este prezentată aparatura 

Dacă ai minime cunoștințe de utilizare a unui calculator, poate că acest pas poate fi ușor de trecut cu vederea pentru tine, însă acolo unde informațiile lipsesc, managerul se asigură că viitorul model va fi pus în temă cu gadget-urile pe care urmează a le folosi, sistemele de operare, protecția datelor, site-urile, posibilitățile de logare etc. 

Procesul e cu atât mai simplu cu cât îți este cunoscută limba engleză. De o importanță internațională, îți va servi drept instrument fundamental al comunicării.

Primești detalii ce te preocupă 

Câștigurile, modalitatea de plată, comisioanele, bonusurile, turele de lucru, momentele de pauză, training-ul în sine și oportunitățile de carieră, toate aceste subiecte sunt atinse la un interviu. Dacă nu întrebi tu, îți spunem noi, ca nu cumva să existe șansa de a pleca acasă nelămurită!

Primul pas este întotdeauna cel mai greu! Acțiunea de a pune mâna pe telefon, a suna și a programa un interviu, apoi asigurarea prezenței tale în acel loc specific, la ora agreată. În rest, treaba merge de la sine, fără presiuni aplicate, fără false garanții! 

Încearcă și tu, ca să te convingi că frica de un interviu este una irațională! 

Programează unul chiar acum! 

WhatsApp: 0757 222 222 

Scroll to Top