Câștigul unui model la început de drum 

Orice început de carieră, orice contact cu un nou mediu de lucru și un alt colectiv, atrage după sine neliniște și nesiguranțe. Toate modelele debutante au experimentat aceste emoții, la început, însă alături de o echipă implicată, au reușit să le depășească cu succes.

Astăzi am invitat-o pe colega noastră Vanesa la un scurt interviu din care am extras cele mai importante aspecte care ar putea să te preocupe. Și pentru că nu de mult este alături de noi, experiența ei ca și începătoare ar putea să te ajute dacă încă pendulezi între entuziasm și îngrijorare.

Lăsăm aici câteva pasaje din ce am discutat în compania unei cafele:

Î: De cât timp lucrezi în Wow Agency

R: Din luna septembrie 2023 (de aproximativ 5 luni).  

Î: Câți bani ai făcut până acum, în aceste 5 luni, din videochat?  

R: 15,970$

Î: Ce vârstă ai, Vanesa? 

R: 24 de ani, proaspăt împliniți!

Î: Când și mai ales cum ai optat pentru o carieră în videochat? 

R: Eram proaspăt absolventă de studii superioare la o facultate din București. Nu am plănuit neapărat să îmi continui studiile, însă era o mare dorință a părinților mei pe care am vrut s-o îndeplinesc. Nu m-a pasionat niciodată domeniul pe care l-am studiat, însă visul lor a fost mai presus decât orice. Imediat ce am obținut diploma, m-am orientat să găsesc rapid un loc de muncă. Nu am avut succes, așa că am sfârșit lucrând la o multinațională, cu sediu în Mall. Programul prea încărcat și interacțiunile neplăcute cu clienții m-au făcut să regret imediat decizia luată, însă, cu toate acestea, aveam nevoie în continuare de bani ca să mă întrețin. Discutând cu o prietenă și complimentându-mă legat de aspectul meu fizic într-o perioadă în care nu mă simțeam tocmai încrezătoare, mi-a sugerat să încerc videochat-ul. M-am informat înainte de toate, am citit pe forum-uri, am căutat recenzii ale studio-urilor din zonă. Peste Wow Agency am dat la o simplă căutare pe Google, însă prezentarea m-a convins. Am programat un interviu și am așteptat cu nerăbdare ziua cu pricina. Am plecat de acolo cu contractul semnat, fiind convinsă că am luat decizia potrivită! 

Î: Care era nivelul de limbă engleză la care te situai, când ai început? 

R: Mic spre mediu, aș spune. Înțelegeam, dar nu vorbeam fluent. Îmi era teamă să leg o propoziție din frica de a nu greși.

Î: Care este nivelul tău curent de engleză și cum ai reușit să-l atingi? 

R: Acum m-aș încadra undeva la mediu, înspre avansat. 5 luni de zile mi-au fost suficiente să interacționez cu oamenii și să mă degajez complet. Port conversații lungi în engleză acum, răspund membrilor pe chat și în privat fără să utilizez un translator. M-a ajutat mult sprijinul oferit în training-uri, dar și echipa care nu m-a condamnat, ci mai degrabă m-a încurajat să vorbesc cât mai mult, chiar dacă eram pasibilă de greșeli gramaticale. Așa am învățat, prin exercițiu! 

Î: Care este suma lunară de bani pe care ți-ai dori s-o încasezi ca să fii pe deplin mulțumită? 

R: Undeva la 10.000$ ar fi suficienți pentru a-mi satisface dorințele. Sunt convinsă că, în câteva luni, voi reuși să ating suma respectivă. 

Î: Care este sfatul tău pentru modelele la început de drum? 

R: Să nu se oprească niciodată din a încerca și a-și dori mai mult de la ele! La început te lupți cu prejudecăți, cu anexietate, câteodată cu dezaprobare din partea familiei sau a prietenilor. Toate trec în momentul în care câștigi suficient cât să fii mândră de tine. Viața e scurtă și n-ai vreme să te poticnești în opiniile altora când poți face atât de mulți bani, în acel timp! 

Vanesa este unul dintre cele mai determinate modele pe care le avem în studio. În scurt timp a reușit să-și crească exponențial contul, urmăritorii, dar și veniturile, devenind unul dintre cele mai apreciate modele tinere cu care ne mândrim.

Dacă consideri că te-ai potrivi în decorul nostru, dacă ai nevoie de sprijin, de încurajare și de sfaturi, la început de drum, te invităm să participi la un interviu!

WhatsApp: 0757 222 222 

Wow Agency
Scroll to Top