6 avantaje pe care le oferim modelelor WOW Agency si pe care nu le gasesti in alta parte

Ai hotarat ca a venit momentul sa faci pasul decisiv pentru viata ta profesionala si cauti o echipa alaturi de care sa te dezvolti?

Hai la studio videochat WOW Agency!

La WOW Agency gasesti nu numai o echipa de profesionisti care sunt oricand gata sa fie alaturi de tine si sa te ajute sa cresti profesional, ci si avantaje pe care nu le gasesti in niciun alt studio din Bucuresti.

Nu ne crezi pe cuvant?

Atunci ti le prezentam mai jos, iar la final te lasam pe tine sa decizi daca avem sau nu dreptate.

Uite care sunt atributele ce diferentiaza WOW Agency de restul studiourilor din Bucuresti:

Avantaje WOW Agency: Venit calculat ca procent din incasari sau garantat 5.000lei/luna in caz ca nu atingi aceasta suma

venit fix videochatSpre deosebire de alte studiouri, care ofera doar un salariu fix, indiferent de cat de mare este suma pe care modelele o aduc agentiei lunar, la WOW Agency poti sa castigi exact atat cat iti propui. Inca din prima luna de angajare poti ajunge la venituri intre 1.200 si 5.000 de dolari, adica mai mult decat castiga un medic specialist sau un profesor universitar dupa zeci si zeci de ani de activitate.

Venitul tau se calculeaza ca procent din incasari, iar in functie de rezultatele pe care le ai, poti ajunge la un procent brut de 60%, ceea ce inseamna o suma neta de 56%. Tot ceea ce castigi reprezinta venitul tau, nu un salariu, iar lucrurile stau astfel pentru ca la WOW Agency nu consideram ca tu esti angajatul si noi angajatorul: suntem o echipa si parteneri de business cu drepturi egale.

Avantaje studio videochat WOW Agency: Bonusuri care sa te motiveze sa atingi culmi din ce in ce mai inalte

bonus videochatDaca alegi sa lucrezi cu noi te vei bucura nu numai de un venit calculat ca procent din incasari, ci si de bonusuri care sa te motiveze sa iti depasesti zilnic propriile performante.

La WOW Agency rasplatim constant seriozitatea si implicarea prin bonusuri sub forma de bani, vancatie premium, in locuri exotice, care sa te ajute sa iti reincarci bateriile, vouchere la saloane profesionale de infrumusetare, dar si prin diverse cursuri si traininguri care sa iti ofere posibilitatea sa evoluezi constant si sa castigi din ce in ce mai mult.

De ce facem asta? E simplu: daca muncim impreuna cu seriozitate, e normal sa si castigam serios impreuna.

Avantaje WOW Agency: Confidentialitate asigurata prin contract

confidentialitate videochatMajoritatea modelelor se mandresc cu jobul la studio, insa uneori intalnim si modele care nu vor ca apropiatii sau cunoscutii sa afle ca duc o viata asemanatoare cu cea a vedetelor.

Tocmai de aceea la WOW Agency iti protejam confidentialitatea prin contract.

Ne asiguram ca identitatea ta e protejata constant prin blocarea accesului utilizatorilor din Romania, prin monitorizarea non-stop a vizualizarilor si prin asigurarea discretiei tuturor membrilor echipei WOW Agency: acestia sunt obligati prin contract sa protejeze confidentialitatea modelelor atat in timp ce lucreaza la WOW Agency, cat si dupa expirarea contractului.

Avantaje studio videochat WOW Agency: Nu trebuie sa ai 90-60-90 pentru a lucra cu noi

aspect model videochatNoi credem ca frumusetea se manifesta intr-o multime de forme, deci nu trebuie sa ai 90-60-90 pentru a lucra la WOW Agency.

Cea mai frumoasa femeie este, de obicei, cea care este sigura pe ea si care cucereste prin atitudine, asa ca un job la WOW Agency te va incuraja sa iti pui in valoare calitati native precum inteligenta, sarmul sau simtul umorului, adica exact acele calitati care contureaza personalitatea.

Si pentru ca ne dorim sa te ajutam sa ai cat mai multa incredere in fortele proprii, iti punem la dispozitie o intreaga echipa de traineri care sa te invete inca din prima zi cum sa profiti cat mai mult de aceste atuuri native pe care le ai.

Avantaje WOW Agency: O echipa pe care poti conta

echipa videochatLa WOW Agency nu vei gasi doar un job: vei gasi o adevarata familie. Inca de la inceput ne-am dorit sa punem bazele unui business in care accentul sa fie pus pe echipa si pe crearea unei atmosfere care sa te faca sa vii cu drag la studio.

In studioul WOW modelele au parte de o intreaga echipa care le ajuta sa isi atinga obiectivele profesionale pe care si le-au propus si nu de putine ori modelele si echipa noastra de profesionisti leaga prietenii frumoase si in afara studioului: ne place sa stam la suete, sa mergem impreuna la Mare, la Munte, la Cinema… dar nu iti spunem mai multe, restul activitatilor te invitam sa le descoperi singura, atunci cand vei decide sa te alaturi echipei WOW Agency.

Avantaje studio videochat WOW Agency: Transparenta financiara si fair play

fairplay videochatDe la modul in care calculam venitul lunar, la deciziile de business, tot ce se intampla la WOW Agency e foarte transparent. Inca de la inceput ne-am dorit sa construim o relatie bazata pe incredere cu modelele noastre si tocmai de aceea, odata intrata in familia WOW, vei descoperi ca pentru noi nu esti un simplu angajat, ci un partener egal de business, caruia ii oferim acces la toate informatiile si deciziile pe care le luam.

Despre toate aceste avantaje, dar si despre multe altele te invitam sa vorbim in cadrul unui interviu. Iti promitem ca tot in cadrul interviului iti vom face cunostinta si cu o parte din super-echipa de care aminteam undeva mai sus… pentru ca ne dorim sa vezi singura care sunt atributele ce ne diferentiaza de restul studiourilor din Romania. Cafeaua e din partea casei, asa ca nu iti ramane de facut decat sa cauti cel mai frumos zambet pe care il ai si sa ne dai un semn.

Te asteptam!

Wow Agency
Scroll to Top