Model incepator la WOW Agency in 2021

Cat a castigat un model incepator la WOW Agency? Vezi cu ochii tai cat a castigat cel mai nou model WOW Agency! Daca si tu vrei sa castigi cel putin la fel de bine ca model incepator, hai in echipa WOW Agency!

Cat a castigat un model incepator la WOW Agency?

Vezi cu ochii tai cat a castigat cel mai nou model din 2021! Daca si tu vrei sa castigi cel putin la fel de bine ca model incepator, hai in echipa WOW Agency!

Alina - Model WOW Agency

Provocarea alegerii unui JOB diferit, dar care GARANTEAZA venituri peste medie, in cadrul unei agentii de succes, dar si sustinuta de o echipa bine pregatita, a adus la un stil de viata WOW, doar in cateva luni de lucru.
Tu ce vis indepartat doresti sa-ti indeplinesti?

Monna - Model WOW Agency

Photoshooting - Desert Las Vegas 2019

Investim in promovarea conturilor de modele si le oferim sedinte foto profesionale in cele mai frumoase locuri din lume!
Alaturi de noi te descoperi in centrul unei experiente premium, cu o echipa de profesionisti ce te ghideaza pas cu pas ca sa obtii viata pe care ti-o doresti.

Modele WOW - Model WOW Agency

Veniturile in videochat!

Videochat-ul este cu adevarat o activitate din care se pot castiga foarte multi bani, insa doar daca lucrurile sunt facute cu profesionalism.
In testimoniale videochat, modelele WOW Agency vorbesc deschis despre veniturile in videochat.

Modele WOW - Model WOW Agency

Cum e la WOW Agency?

Te asteptam intr-un loc a carui atmosfera te va inspira sa traiesti WOW. Exact asta simt modelele noastre in fiecare zi. E un spatiu-concept, cu accente contemporane de un rafinament desavarsit.
Avem o experienta de 19 ani in domeniu si stim ca detaliile sunt esentiale. 

Modele WOW - Model WOW Agency

Vacanta America

Modelele WOW Agency au parte de cele mai exclusiviste vacante oferite ca bonus de catre agentie.
Unde au fost de data aceasta? Tocmai in America! Iar acolo au vizitat cele mai frumoase locuri, s-au distrat in cele mai exclusiviste cluburi, au facut shopping in magazinele lor preferate... dar s-au gandit sa stranga si cateva amintiri, asa ca, in filmuletul de prezentare gasiti suvenirul lor pentru voi.

Modele WOW - Model WOW Agency

Ce inseamna model de succes la WOW Agency?

Afla ce inseamna model de succes direct de la un model de TOP! Monna vorbeste deschis depre incasarile ei.

Monna - Model WOW Agency

Ce se cauta la un model de videochat?

Probabil ai auzit spunandu-se foarte multe lucruri despre videochat si despre cum ar trebui sa fii – sau sa nu fii, ca sa iti castigi independenta financiara si sa devii Model de TOP. Asa ca, modelele noastre cat si fetele din departamentul de training vorbesc deschis despre ce inseamna de fapt statutul de model WOW Agency.

Modele WOW - Model WOW Agency

Ce face un model de videochat?

La WOW Agency noi credem in transparenta si in adevarul universal ca drumul drept e intotdeauna cel mai sigur. Asa ca, cel mai sigur mod de a afla ce presupune acest job e de a asculta ce spun modelele noastre.

Modele WOW - Model WOW Agency

Videochat inseamna nuditate?

Videochat-ul reprezinta o interactiune vizuala online cu membrii site-urilor noastre partenere. Ceea ce e definitoriu pentru WOW Agency este ca activitatea modelelor noastre depinde doar de optiunile lor. Fiecare dintre ele alege varianta de videochat care i se potriveste (adult sau non-adult) si, mai departe, decide cum sa isi creeze atmosfera sesiunilor online cu membrii, in asa fel incat sa ii atraga in numar mare, iar acestia sa ramana cat mai mult timp conectati.

Modele WOW - Model WOW Agency

Videochat-ul este legal?
Da. Este o activitate recunoscuta si reglementata
In momentul cand vei decide sa incepi parteneriatul cu noi vom semna un contract de colaborare prin care se asigura plata tuturor contributiilor tale la stat. Avem o experienta de 19 ani si am ajuns aici tocmai pentru ca facem totul serios.

Modele WOW - Model WOW Agency

Programul de lucru la WOW Agency.

La WOW Agency te bucuri de un program flexibil, in care poti alege atat intervalul turelor, cat si zilele saptamanii in care iti e cel mai bine sa lucrezi. 
Astfel, poti sa te concentrezi pe tot ce e important pentru tine, atat realizarea veniturilor pe care ti le doresti cat si cursurile, intalnirile cu prietenii sau momentele pentru tine.

Modele - Model WOW Agency

Procesul de recrutare la WOW Agency!

Interviul presupune o discutie libera despre JOB si NU presupune asumarea unui angajament de colaborare din partea ta.
Iar tu poti sa ne comunici decizia atunci cand te simti pregatita.
Vino sa vorbim deschis despre viata unui model de videochat.

Modele WOW - Model WOW Agency

Cum imi e asigurata confidentialitatea?

In mod concret, sunt trei pasi pe care ii facem. 
Primul este de a bloca din start accesul utilizatorilor din Romania.
Al doilea pas e sa monitorizam 24/7 vizualizarile prin echipa noastra de IT. Astfel, daca se incearca accesul din Romania prin schimbarea IP-ului cu ajutorul unui VPN, echipa noastra intervine in timp real si elimina aceste accesari. 
Al treilea pas este discretia totala a tuturor membrilor echipei noastre - obligati prin contract sa protejeze confidentialitatea modelelor. Vezi video de prezentare cu testimoniale modele videochat.

Staff - Model WOW Agency

Videochat de acasa sau model de agentie?

Spre deosebire de videochat de acasa aici vii la lucru intr-un spatiu rafinat si fermecator, aflat chiar in centrul Bucurestiului. Primesti training adaptat personalitatii tale si, mai mult, ai oportunitatea unor seminarii de dezvoltare profesionala si personala.

Modele WOW - Model WOW Agency

Agentie videochat cu program flexibil, relaxare, rasfat si siguranta de a lucra alaturi de o echipa care in 19 ani a adunat o experienta redutabila si te ghideaza pas cu pas ca sa obtii viata pe care ti-o doresti. Suntem mai mult decat un studio de videochat, iar impreuna cu noi tu ai mai mult decat un job. Ai un partener cu care ajungi in top.

Modele WOW - Model WOW Agency

Maia a ales jobul de model pentru a-si sutine studiile in domeniul farmaciei. 
Se bucura astazi de un program flexibil si un venit legal, constant si considerabil. 
Venind la interviu a descoperit cu ochii ei echipa si beneficiile WOW Agency si astfel isi traieste studentia senin si fara griji. 

Maia - Model WOW Agency

Stim ca e pur si simplu esential sa iti fie bine in propria ta viata. 
La WOW Agency te bucuri de confortul care te face sa-ti privesti increzatoare viitorul. 
Fara sefi sau limitari de program, dar bucurandu-te de beneficiile unei echipe dedicate tie. Ai de partea ta experienta noastra remarcabila si cele mai bune conditii de lucru ca sa obtii viata pe care ti-o doresti.
Iar asta e cu adevarat WOW.

Monna - Model WOW Agency

Descopera factorii succesului in videochat alaturi de Diana, model de top WOW Agency, locul I in incasari pe Live Jasmin. 
De la confortul unui spatiu care sa te reprezinte si sa te puna bine in valoare, la siguranta, legalitate si accentul pus pe calitatile umane, fiecare detaliu a contat pentru Diana in alegerea pe care a facut-o pentru WOW Agency. 

Diana - Model WOW Agency

Stim ca vrei sa fii independenta.

Si ca nu ai nevoie de sefi pentru asta.

Suntem o echipa devotata, cu profesionisti adevarati,
si un partener WOW care va fi intotdeauna sincer cu tine.