Colaborarea cu un site sau mai multe: cum e mai bine pentru tine?

Raspunsul e simplu: unul si bun. 
Iar motivele sunt firesti. Cu siguranta stii cat de important e sa te concentrezi pe un singur lucru, pe care sa poti obtine performanta, in loc sa te "imprastii" in mai multe directii, cu rezultate mai slabe. 

De ce exclusivitate? 
Intr-o singura fraza: pentru ca asa e cel mai avantajos pentru tine. De altfel, recomandarea noastra este ca de fiecare data cand ajungi la un interviu, indiferent ca e vorba de un studio sau de agentia noastra, sa te informezi in legatura cu numarul de site-uri impreuna cu care sunt stabilite contracte de colaborare, caci e o informatie foarte relevanta despre modul in care vei putea lucra in continuare.

Un singur site inseamna rezultate WOW pentru tine. 
Cel mai important argument e ca atunci cand colaborarea se face cu un singur site, intreaga echipa se poate concentra 100% pe promovarea si dezvoltarea in detaliu a conturilor de modele. Inclusiv al tau. Iar asta inseamna ca tu ai calea deschisa pentru a ajunge un model de top, sustinuta fiind de echipa care te pregateste.

Un avantaj important este si ca focusul tau poate fi pe un singur regulament, pe un singur tip de content si pe o familiarizarea cu anumite tipologii ale membrilor, proprii site-ului respectiv. Iar in felul acesta, tu vei putea stapani perfect toate detaliile care conteaza, castgand astfel experienta si beneficii.