Hai sa afli povestea noastra.

Hai sa afli povestea noastra.

Cand suntem intrebati despre noi si cum a inceput WOW Agency, primul lucru care ne vine in minte e ca ne-am dorit sa cream un loc care sa transpuna cu adevarat in realitate viziunea noastra despre videochat. La momentul cand s-au hotarat sa puna bazele studioului de videochat WOW Agency, fondatorii nostri aveau deja 19 ani de experienta in domeniul videochat.

Videochatul iti creste increderea in tine

Videochatul iti creste increderea in tine

Te asteptam la sediul WOW Agency ca sa iti dezvaluim toate secretele despre cum poti deveni cea mai buna versiune a ta, increzatoare si puternica! Nu vei regreta nicio clipa experientele prin care vei trece alaturi de noi, trebuie doar sa iti iei inima in dinti si sa indraznesti sa-ti duci viata la un nivel superior de bunastare si implinire!

Exista limita de varsta in videochat?

Exista limita de varsta in videochat?

Pentru ca si capacitatea de invatare si deschiderea catre nou scad odata cu inaintarea in varsta, cel mai bun interval de  varsta pentru a profesa in acest domeniu este cuprins intre 18 si 30 de ani. Dupa aceasta varsta majoritatea fetelor deja se orienteaza catre alte joburi, poate chiar in domeniu, devenind fie mentori, fie traineri sau ocupa pozitii de conducere in cadrul unor studiouri de videochat. 

Cat dureaza un training in videochat?

Cat dureaza un training in videochat?

In ce priveste durata de pregatire, trainingurile au durata permanenta, adica pregatirea ta este pe toata perioada colaborarii cu WOW Agency. Intotdeauna vei avea ceva de invatat iar trainerii de la WOW Agency iti vor fi alaturi si se vor arata deschisi sa te ghideze chiar daca ai parcurs deja sesiunile de pregatire incipienta.

Este videochat-ul legal?

Este videochat-ul legal?

Datorita ariei din care face parte, acela de entertainment pentru adulti, jobul de model de videochat este unul controversat. Si nu din punct de vedere al activitatii in sine, ci din prisma prejudecatilor create in jurul lui si al parerilor dezinformate exprimate in mod repetat despre acesta. Hai sa afli mai multe!

Stim ca vrei sa fii independenta.

Si ca nu ai nevoie de sefi pentru asta.

Suntem o echipa devotata, cu profesionisti adevarati,
si un partener WOW care va fi intotdeauna sincer cu tine.