Hai sa afli povestea noastra.

Hai sa afli povestea noastra.

Cand suntem intrebati despre noi si cum a inceput WOW Agency, primul lucru care ne vine in minte e ca ne-am dorit sa cream un loc care sa transpuna cu adevarat in realitate viziunea noastra despre videochat. La momentul cand s-au hotarat sa puna bazele WOW Agency, fondatorii nostri aveau deja 19 ani de experienta in domeniu si, da, lucrul acesta si-a pus din plin amprenta in modul cum au conturat acest loc. Simti asta din primul moment in care ajungi la noi.

Ce program are un model de top în domeniul videochat-ului?

Ce program are un model de top în domeniul videochat-ului?

Un model de top cu experiență, cât și unul începător își poate organiza programul astfel încât să se ocupe și de restul activităților sale, păstrând un echilibru între viața personală și cea profesională. De altfel, cele care lucrează într-un studio de videochat de ceva timp și au înțeles care este mersul lucrurilor știu că orele suplimentare aduc venituri în plus și, ca atare, își organizează programul astfel încât să câștige mai mulți bani.

Cum arată un studio de videochat de top?

Cum arată un studio de videochat de top?

Misiunea noastră, în ceea ce privește crearea mediului perfect, este să depășim standardele, să transformăm banalul în lux și bun-gust, să ne asumăm o serie de investiții în piese de mobilier de cea mai bună calitate și să armonizăm, din punct de vedere cromatic, fiecare încăpere.

Cum alegi cel mai bun studio de videochat?

Cum alegi cel mai bun studio de videochat?

Te-ai decis să începi o carieră în domeniul videochat-ului, însă ofertele disponibile la ora actuală pe piață sunt atât de multe și de variate, încât știm că te simți copleșită și că îți este greu să iei o decizie.
Dacă nu cunoști bine domeniul, este posibil să cazi în plasa unor oferte false. Tocmai de aceea, ne-am luat timp pentru a-ți spune care sunt cele mai importante aspecte la care trebuie să fii atentă în momentul în care cauți cel mai bun studio de videochat din București. 

Sunt model de videochat si sunt femeie puternica!

Sunt model de videochat si sunt femeie puternica!

Contrar asteptarilor, a fi model de videochat nu inseamna doar nuditate sau sa te prezinti intr-o postura vulgara ori indecenta. Nu, lucrurile nu stau deloc asa. Din acest motiv preferam chiar din timpul interviului sa explicam concret ca job-ul in sine de model chat consta in mult mai mult decat sa stai in fata unei camere video si sa zambesti sau sa te dezbraci. Inseamna psihologie inversa, inseamna sa iti doresti cu adevarat sa iti depasesti limitele, sa fii la curent cu tot ceea ce este nou la nivel social si sa inveti sa relationezi cu fiecare tipologie de membru, dincolo de orice bariera sociala, de cultura sau limbaj.

Angajam TRAINER!

Angajam TRAINER!

Devino trainer in cel mai competitiv si exclusivist domeniu! Poti slefui modele WOW si contura cariere de succes!
Suntem in cautarea unei persoane de sex feminin care sa ocupe pozitia de Trainer in cadrul agentiei noastre. Afla care sunt conditiile unei posibile colaborari!

Videochat de acasa sau model de agentie?

Videochat de acasa sau model de agentie?

Ceea ce e cel mai important sa retii despre noi e ca suntem mai mult decat un studio. Suntem un partener pentru tine, aratandu-ti exact cum sa ajungi un model de top. 
Iar asta inseamna ca impreuna cu noi te bucuri de privilegiul independentei – atat cea financiara cat si posibilitatea de a fi pe deplin in controlul programului tau de lucru spre deosebire daca faci videochat de acasa.

Cum devii model de videochat, in trei pasi foarte simpli?

Cum devii model de videochat, in trei pasi foarte simpli?

Da, pasii sunt simpli, dar e important ca fiecare dintre ei sa fie facut in mod responsabil si in deplina cunostinta de cauza. Tocmai de aceea noi spunem mereu cat de important e sa vezi totul cu ochii tai. Sa vezi spatiul in care vei lucra, sa cunosti echipa, sa intelegi mediul si sa observi detaliile ce nu pot aparea pe site sau la telefon. Primul pas e sa aplici, fara nicio obligatie din partea ta. 
 

Stim ca vrei sa fii independenta.

Si ca nu ai nevoie de sefi pentru asta.

Suntem o echipa devotata, cu profesionisti adevarati,
si un partener WOW care va fi intotdeauna sincer cu tine.