studio videochat

Ce este videochat-ul?

    Activitatea de videochat este recunoscuta si reglementata in Romania, existand in 2 categorii: Videochat Adult si Videochat Non-Adult. Fiecare isi are caracteristicile sale, iar tu poti alege ce ti se potriveste cel mai bine.

Videochat-ul Non-Adult se bazeaza pe comunicare si conversatie, fara a presupune insa nuditate sau accesorii sexuale. 
Videochat-ul Adult e o forma de interactiune vizuala ce imbina elementele de conversatie cu atitudinea senzuala, implicand nuditate si folosirea jucariilor sexuale. 

    Varianta non-adult in videochat e o forma de a-ti contura increderea in tine, in timp ce videochat-ul adult iti va da ocazia sa-ti activezi cu adevarat aceasta incredere, descoperindu-ti puterea de atractie si abilitatile de cuceritoare. 

Ce trebuie sa faca un model de videochat?

    Activitatea de model e una de comunicare - prin conversatie, flirt si atitudine senzuala.

    Asa cum e reflectat de altfel si in nume, videochat-ul reprezinta o interactiune vizuala online cu membrii site-urilor noastre partenere. Ceea ce e definitoriu pentru WOW Agency este ca activitatea modelelor noastre depinde doar de optiunile lor. Fiecare dintre ele alege varianta de videochat care i se potriveste (adult sau non-adult) si, mai departe, decide cum sa isi creeze atmosfera sesiunilor online cu membrii, in asa fel incat sa ii atraga in numar mare, iar acestia sa ramana cat mai mult timp conectati.

    Sigur, echipa noastra de traineri cu experienta in videochat le sustine constant cu sfaturi profesioniste ca sa poata atinge rezultatele pe care si le doresc.

studio videochat bucuresti
videochat bucuresti

Ce fel de persoane se gasesc intr-o agentie de videochat?

    La WOW Agency - studio videochat Bucuresti -  vei intalni o comunitate cu care sa rezonezi. Oameni obisnuiti, cu calitati extraordinare.

    Modelele noastre sunt, la fel ca si tine, personalitati puternice, cu ambitie si dorinta de a evolua.  Peste 90% dintre ele sunt studente ce isi propun ca pe langa diploma, sa isi obtina pana la finalul facultatii si propria independenta financara alegand cel mai bun studio videochat.

    In cadrul agentiei sunt sustinute constant de echipa noastra, pe care stiu ca pot conta – atat pentru experienta consistenta in domeniu, cat si pentru calitatile umane. Ceea ce ne aduce impreuna si ne face ca de 19 ani sa fim mereu cu un pas inaintea pietei este respectul. Respectul de sine si fata de colegi, si, in egala masura respectul pentru activitatea noastra. 

Videochat-ul este cu adevarat o activitate din care se pot castiga foarte multi bani, insa doar daca lucrurile sunt facute cu profesionalism.

    Probabil mai mult decat in multe alte domenii, aici profesionalismul este esential
    Este absolut obligatoriu sa lucrezi legal si sa ti se garanteze siguranta datelor tale, nu crezi? De aceea e atat de important sa vezi intotdeauna cu ochii tai conditiile care ti se ofera in videochat Bucuresti.

    De la decoruri la aparatura, localizare centrala ai mai ales traineri – instruiti international, investitia pentru un spatiu profesional de  studio videochat poate fi imensa, iar noi am ales sa ne asumam acest angajament. In plus, avem programe speciale prin care ne sustinem modelele in dorinta lor de a evolua – fie ca vorbim despre beneficii estetice (operatii, remodelare corporala, interventii stomatologice) sau despre aspiratiile lor de a avea propria masina sau casa. 

studio videochat bucuresti

Testimoniale

Suntem mai mult decat un studio de videochat. Suntem partenerul cu care ajungi in top.

Stim ca vrei sa fii independenta.

Si ca nu ai nevoie de sefi pentru asta.

Suntem o echipa devotata, cu profesionisti adevarati,
si un partener WOW care va fi intotdeauna sincer cu tine.