Partenerul tau sincer

Este principiul pe care ne bazam. Nu-ti propunem sa fii angajata WOW Agency, ci partenerul nostru. Este prima si cea mai frumoasa idee pe care o impartasim cu tine.

Partenerul tau sincer
Videochat fara secrete

Videochat fara secrete

Inca de la interviu esti incurajata sa pui cat mai multe intrebari despre job-ul tau. Suntem deschisi si iti stam mereu la dispozitie cu raspunsuri complete.

Echipa profesionista

Cu oameni care au o vechime de peste 19 ani in domeniu nu putem fi decat o echipa de profesionisti. Fiecare departament este bine structurat, fiecare om isi cunoaste meseria si cu totii lucram ca tu sa ajungi in top!

Echipa profesionista
Cu adevarat WOW

Cu adevarat WOW

Stii ce-ar fi cu adevarat WOW? Ca tu sa faci parte din echipa noastra!

    Stii cum se spune, cele mai frumoase drumuri nu apar intotdeauna pe harti. 
    Atunci cand iti doresti cu adevarat sa ajungi unde nu a mai ajuns nimeni, vei gasi firul interior care sa te poarte acolo. 

    La fel ni s-a intampat si noua. Inspiratia de a crea WOW Agency a inceput de o intuitie - asa cum incep toate povestile cu eroine. Intuitia de a contura un loc care sa inspire intr-adevar o viata WOW. Un spatiu in care modelele sa fie in parteneriat cu noi, bucurandu-se de transparenta si eleganta desavarsita.

    Astfel, WOW Agency a devenit o celebrare a eroinei ambitioase de azi care, prin prezenta, atitudine, conversatie si forta de atractie isi poate crea propria poveste de succes. 

    Asta e viziunea noastra despre videochat. Un domeniu foarte dinamic, provocator, si in acelasi timp foarte serios, in care, ca in orice alt domeniu, diferenta o fac doar implicarea si ambitia.

    Iti vei descoperi aici o siguranta de sine si o putere de atractie pe care poate nu stiai ca le ai, oferindu-ti accesul prin forte proprii la o viata privilegiata, in care nu depinzi de nimeni si de nimic.

Noi suntem WOW Agency

    Suntem oameni de training, creatie sau management si te sustinem sa fii WOW. Sigura pe tine, radioasa, fara retineri, independenta. O cuceritoare. 

    Echipa WOW Agency este o echipa devotata, formata doar din profesionisti. Suntem o echipa unita si specializata in a fi un sprijin permanent pentru modele noastre. Suntem impartiti in 7 departamente, iar fiecare structura are in componenta oameni sociabili, dezinvolti si foarte bine pregatiti. Merita sa ne cunosti!

    Ne gasesti chiar in centrul Bucurestiului, intr-o ambianta ce reflecta perfect implicarea noastra de a investi in eleganta si calitate. Oameni, spatii si servicii de calitate, regasite sub un singur blazon: WOW

Departament Management

Departament Management

Sunt colegii nostri care au in mana fraul Agentiei.

Vezi mai multe
Departamentul HR

Departamentul HR

Pe ele le vei intalni prima data. Sunt fetele cu care vei sustine interviul.

Vezi mai multe
Departament Foto

Departament Foto

Este format din fete foarte talentate.

Vezi mai multe
Departament Styling

Departament Styling

Este format din fete care stiu sa faca magie.

Vezi mai multe
Departament Training

Departament Training

Este un departament format numai din fete care se vor ocupa de training-ul tau.

Vezi mai multe
Departament IT

Departament IT

Este format din persoane specializate, care asigura buna functionare a echipamentului IT.

Vezi mai multe
Departament Menaj

Departament Menaj

Curatenia si confortul agentiei se reflecta puternic in imaginea WOW Agency.

Vezi mai multe
Play video

Suntem aici pentru orice iti doresti sa afli.

Suntem o echipa devotata, cu profesionisti adevarati,
si un partener WOW care va fi intotdeauna sincer cu tine.