Am creat WOW Agency ca pe o forma de a redefini ceea ce inseamna conceptul de agentie de videochat de top. Iar pentru asta am inceput de la spatiu, conturand unul cu adevarat exceptional, intr-o zona exclusivista a Bucurestiului.

    Te asteptam intr-un loc a carui atmosfera te va inspira sa traiesti WOW. Exact asta simt modelele noastre in fiecare zi. E un spatiu-concept, cu accente contemporane de un rafinament desavarsit.

    Avem o experienta de 19 ani in videochat legal si stim ca detaliile sunt esentiale. De aceea, am creat un spatiu ce imbina perfect armonia, confortul si cele mai actuale aplicatii de tehnologie.

   Un spatiu in care fiecare detaliu e gandit sa te faca sa te simti in largul tau, sigura pe tine si gata sa obtii ce e mai bun de la viata.

Ai cele mai bune conditii de lucru ca sa obtii viata pe care ti-o doresti.

Ai cele mai bune conditii de lucru ca sa obtii viata pe care ti-o doresti.

Esti in mediul in care, pur si simplu, iti face placere sa vii. De la zona de welcome la spatiile comune de relaxare, te regasesti de fiecare data intr-o atmosfera eleganta si prietenoasa, ce te face sa radiezi. 

Simti ca tu contezi cu adevarat.

Simti ca tu contezi cu adevarat.

    Stim foarte bine ca o viata WOW e aceea in care esti sigura ca ai parte de ce e mai bun. Iar spatiul tau personal de lucru e creat tocmai ca sa iti dea constant incredere in tine. O camera spatioasa, cu design elegant si atmosfera de boutique hotel, in care tu sa te simti exact asa cum esti: WOW. 
 

Zona de beauty.

Zona de beauty.

    Este dedicata in intregime stralucirii fetelor. Este o zona de rasfat in care modelele sunt machiate, coafate si aranjate gratuit in fiecare zi de persoane profesioniste. De aici pleaca frumoase, increzatoare si gata de treaba.  

Tehnologii de ultima generatie.

Tehnologii de ultima generatie.

   Aparatura tehnica din camere, este de ultima generatie, iar munca fiecarui model este eficientizata cu ajutorul unei echipe de profesionisti care le sta la dispozitie. 

Toate studiourile iti promit ca vei castiga multi bani.

Noi iti aratam cum si te ajutam sa ii obtii.
Intr-un mediu care ti se potriveste.